Parduotuvė pagal Kategorijas

Vien Monokini Maudymosi Kostiumėlį Criss Cross Atgal Matyti Per Akies Vientisi Maudymosi Kostiumėliai, Aukštos Sumažinti Žvejybos Tinklas Bodysuit

Nauja

€13.50

- Jausmingumo ir viliojanti Matyti per balniškumas monokini maudymosi kostiumėlį, taip pat galite gauti nuostabų įdegį su šiuo nuostabiu pamatyti per bodysuit.

- Jausmingumo ir viliojanti Micro Monokini Bikini funkcijų Spageti Bakas Dirželiai, Susižėrė Iškirpte

- Super Didelis Supjaustyti Pusių G-string diržas apačioje.Žmonėms, kurie trokšta maža aprėptis.

- Reguliuojamas string, pririštą prie nugaros, kuri yra reguliuojama.

- Medžiaga: Aukštos kokybės Ruožas pamatyti, nors Nylon/Spandex (minkšta ir tampri),kokybė yra guranteed.

- Spalva: Balta/Raudona/Juoda/Mėlyna

- Dydis: S/ML/XL

- Visas komplektas Nr. linning.

- Tai seksualus ir flitering micro bikini viršus ir apačia diržas tinka privatus paplūdimys, dėvėti,baseinas šalis,naktinis klubas egzotinių šokių drabužiai/striptizo,modelis, drabužiai,puikus dizainas kiekvienos merginos/moterys.

- SKALBIMO PATARIMAI-Kai plauni šis seksualus smulkutis weeny ekstremalių bikini,prašome gydyti atsargiai.Plauti Rankomis Lengvai.Be Baliklio.Išdžiūti.

- Mes branginame kiekvieną klientą,jei turite kokių nors klausimų dėl kokybės problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mūsų aptarnavimo po pardavimo komanda,mūsų komanda bus stengiamės pasiūlyti jums priimtinas prekybos patirtį.

Naudoti švelnus skystas indų ploviklis už galoną šaltu vandeniu ir gerai sugerti jūsų kostiumas už trijų minučių.Neleiskite savo pavyzdžiu mirkti per naktį, nes tai gali sukelti tam tikrų spalvų kraujuoti ir paleisti.Švelniai minkyti dirbti iki suds per visą paviršių.Gerai nuplauti ir pašalinti vandens perteklių be gręžimo.Lašelinę sausas nepasiekia tiesioginiai saulės spinduliai.Ne džiovintuvai, prašom.

- Nemokamas Pristatymas iki Epacket MUMS,

- Free Shiping Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu daugelyje kitų šalių.

- Kai kurie coutries, kurie nėra nemokamas pristatymas sąrašą, bus imamas kai laivybos normos.Jis bus rodomas laivybos normos automaticly kai užsakymo pateikimo.

- Mes laivas, kad maždaug per 1-7days po užsakymo apmokėjimo gavimo į Depozitinę.

- Mes tik laivas adresą, kuriuo siūloma tvarka.Prieš jums mokėti užsakymą, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Jei norite pakeisti pristatymo adresą, prašome susisiekti su mumis atšaukiu užsakymą, ir pakeisti, kad dar kartą.

- Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo Švenčių dienomis Kinijoje ar jūsų šalyje, muitinės procedūros, ar stichinių nelaimių.

- Pasirinktinis/Importo Mokesčius: Jei ji happend jokių muitų, mokesčių ir PVM(jei toks yra) happend importuojamų šalyje,ji bus beared klientams.Mes nėra atsakinga už bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

- Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir kt.) galėtų būti ilgesnis nei įprastu laiku.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

Kai jūs turite sklypą, jei yra problema, happend prekes, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti nagative atsiliepimus apie mūsų parduotuvėje.TAI YRA LABAI SVARBU .Būtume labai bendradarbiavo, kad būtų išspręsta problema, dėl mūsų klientas per 24 valandos.Mes manome, kad visas problemas galima išspręsti tarpusavio ryšių. ^_^

Q1: Kokį dydį turėčiau Rinktis?

Prašome sekti mūsų dydžio gildijos, pirmiausia įvertinti savo kūno dydžio biustas, juosmens ir klubų dydį.Po to pasirinkti panašaus dydžio mūsų dydžio lentelė.

Q2:Kodėl kažkas sakė, kad tai yra didesnis, kažkas sakė, kad tai yra mažas, iš atsiliepimų?

A:Mes turime klientų iš viso pasaulio.Skirtingi žmonės turi skirtingas kūno formos ,todėl asmens komentaras, gal subjektyvus.Tiesiog sekite mūsų dydžio gildijos, tada tai būtų ne problema, pasirinkti tinkamą dydį.

Q3:Kai bus jums išsiųsti siuntinį?

A: Mes išsiųsime per 1-7working dienas po jūsų apmokėjimo gavimo į Depozitinę.Ir paprastai galite stebėti jį po 1-10 dienų po to, kai mes laivas jį.

Q4:Kodėl kartais sklypo online status sustabdyti?

Kinija Po Aviopasts internete informacija nėra sinchroninio su transporto.Jie atnaujinti informaciją labai lėtai, o ne parodyti kiekvieną proceso informaciją, per perduoda internetu.Tik todėl, kad jų paslaugos ne taip tobula, dar nėra.Taigi, jei jums rasti, kad jūsų sklypo informacijos, negalima atnaujinti ilgą laiką dėl interneto.Prašome nesijaudinkite, kad yra labai normalus dalykas.Sklypas yra tik būdas jums.Jums nereikia nieko daryti, bet tiesiog reikia palaukti.

Q5: aš atšaukė užsakymą ,kodėl aš vis dar neturi gauti grąžinamąją išmoką?

A: Tarptautiniai pament dalyvavo daug šalių.Taigi, mokėjimo nebus išleistas iš karto, kai atšaukti užsakymą.Paprastai po užsakymo atšauktas, tai trunka apie 1-2 savaites Tavo-diena.lt tvarkyti pinigus.

K6:aš galiu pasirinkti įvairaus dydžio, viršus ir dugnas?

A: Atsiprašau, mes negalime povide įvairaus dydžio, iš viršaus ir dugnų, nes mūsų produktai yra parduodami rinkiniai.

Jei esate patenkinti mūsų prekėmis,Tai bus labai dėkingi, jei galėtumėte reitingų 5stars mūsų parduotuvėje.Jūsų parama paskatins mus judėti į priekį.Kaip gamintojas maudymosi kostiumėlį, mes priimame klientų atsiliepimų, labai svarbu.Mes stengsimės pagerinti daugiau ir kokybės, ir paslauga jums ateityje.

lūs dydis ,Largebikini 2019 moterų maudymosi kostiumėlį, maudymosi kostiumėliai moterims, maudymosi kostiumą, moterims maudymosi kostiumėlį vienas gabalas

bikini 2019 moteris maudymosi kostiumėlis moterims maudymosi kostiumėliai moterims moteriški maudymosi kostiumai vientisi maudymosi kostiumėlį

biquini moterų maudymosi kostiumėlis moterims, maudymosi vonia, kostiumai, maudymosi kostiumėliai moterims, vienas gabalas dydis,

Žymos: vienas piec maudymosi kostiumėliai moterims, vien plaukti, tiesus skaidrus maudymosi kostiumėliai, vien maudymosi kostiumėlį, karšto seksualus matyti per maudymosi kostiumėliai, akių monokini, vienas piec maudymosi kostiumėlį, backless korsetas, bikini maudymosi kostiumėliai, baras, bikini akių.

Elemento Tipas Vienos Vienetų
Modelio Numeris SHERRYLO Vien Monokini
Naudojimo Occation Paplūdimys/Baseinas/Rauginimo Per/Kaitintis/ Kaitintis Po/Nigh Klubas
style1 Sexy/Slutty/Laukiniai/Karšto
Lytis MOTERIS
spalva Juoda/Balta/Raudona/Mėlyna
Prekės Pavadinimas SHERRYLO
Modelio Tipas Kietas
style2 Mini/Mikro/Extreme/Egzotinių
Kilmės KN(Kilmės)
Maudymosi Kostiumėlį Stiliaus Aukštos Sumažinti Kūno Kostiumas/G-String
Sportas Tipas Plaukti
Funkcija Grynas/Matyti/Pamatyti Per/Mesh/Skaidri
Medžiaga Aukštos Kokybės Tampri, Vien Akies
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Parašyti atsiliepimą

Vien Monokini Maudymosi Kostiumėlį Criss Cross Atgal Matyti Per Akies Vientisi Maudymosi Kostiumėliai, Aukštos Sumažinti Žvejybos Tinklas Bodysuit

Vien Monokini Maudymosi Kostiumėlį Criss Cross Atgal Matyti Per Akies Vientisi Maudymosi Kostiumėliai, Aukštos Sumažinti Žvejybos Tinklas Bodysuit

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti