Parduotuvė pagal Kategorijas

DUNU SpinFit CP360 Silikono Eartips Tiesa, Belaidžiu "Bluetooth" Ausinės CP-360 1Card su 2vnt(Mažas/labai Mažas)

Nauja

€14.92

modname=ckeditor DUNU SpinFit CP360 Silikono Eartips Tiesa, Belaidžiu "Bluetooth" Ausinės CP-360 1Card su 2vnt(Mažas/labai Mažas)

Produkto savybės SpinFit pradeda puikus silicio ausies patarimas tik visa tiesa belaidės ausinės!Jis bus pakimba ant ausies pumpurai sandariai be nukristi iš jūsų ausis ir tilptų į įkrovimo atveju puikiai.

Reikia tik pakeisti savo akcijų ausį patarimus, kad ši spalvinga mažai thingie!Tai bus siūlanti tau neeilinis garso kokybę, kad jūs niekada nebuvo patyręs anksčiau.

Theoptimal antspaudas tikrai padeda stipresnis žemų.Medžiagos, medicinos laipsnio silicio daro CP360 net minkštesnė ir lankstesnė.Ir aukštą skaidrumo skėtis atneša jums aukštą higienos ir ilgalaikės lazerinės generacijos izotopai komfortas!Tai nesukels jums jokių ausų dirginimą ar bet kokią alerginę reakciją!

Plius, pagrindinė ilgis CP360 yra sutrumpintas, todėl bus lengviau įdėta į jūsų ausį ir puikiai tinka jūsų belaidžio įkrovimo atveju.

- Geriausia Tiesa, Belaidės Ausinės.Eartip turi pagimdė dydis 3.6 mm.

Tinka tiesa, belaidės ausinės su soundport antgalis 4 mm ~ 5,5 mm.

- Pakuotėje yra dviejų dydžių silikoninės pakeitimo eartips. (Mažas/Labai Mažas)

- Siekiama griežtesnė tinka, puikiai tinka naudotis, puiki izoliacija ir garso didinimo.Ir ne daugiau ausų dirginimą!

- ISO10993 sertifikuoti.Medicinos lygio Silicio pagaminti.Aukšto lygio higienos ir odos freindly medžiagos.

- Puikiai tinka belaidžio įkrovimo atveju.

SUDERINAMUMAS:

Skirtingi modeliai su skirtingų pagrindinių dydžių, kad tilptų visų pagrindinių prekinių ženklų ausinės.Prašome patvirtinkite, ausinių modelis / matavimai prieš perkant!

CP 360 tinka modelius, įskaitant: Jabra, Sennheiser, Anker", "Sony", B&O, Sol Respublika, Pioneer, RHA, JVC, NuForce ir labiausiai Tiesa Belaidės ausinės!

(Netelpa Bose s & Erato tai TWS )

PAKUOTĖ: Dviejų dydžių (Mažas/labai Mažas) į vieną paketą.

* Visos nuotraukos parodė, iliustravimo tikslais tik, tikrasis produktas gali skirtis spalvos.

Pakuotė DUNU SpinFit CP360 Silikono Eartips 10 x Hi-Res audio Lipdukai

Mes apdoroti jūsų užsakymą per 3 dienas, sekimo numerį užtruks 2-3 dienas atnaujinti.Jei jūs nežinote, kaip tai patikrinti, prašome susisiekti su mumis.Apskritai, tai bus imtis 25-60 dienas į laivą,tačiau dauguma iš šalies gali gauti per 30-45 dienas,nors ji yra šiek tiek greičiau arba vėliau.prašome suprasti, mes negali būti atsakinga už vėlavimą sukėlė stichinės nelaimės,streiko ar atostogų.Jūs galite kreiptis į žemiau lentelėje informacijos.

BST Elektroninių bendrovė yra profesionalus ir patikimas tiekėjas mažmenininkams ir vartotojams.Pagrįsta, Shenzhen, Mes teikiame tiesioginio pristatymas iš gamyklos t mažmeninė visame pasaulyje konkurencingą kainą ir 100% kokybės paslaugos.Mums rūpi jūsų poreikius, Ar mažas ar didelis.

Mums labai malonu, kad tiek daug klientų, suteikti mums teigiamus atsiliepimus, tikiuosi, kad jums bus patenkinti mūsų produkto, paslaugos

Žymos: aftershokz kaulų, ausų stebėti, stereo, dunu mmcx, kietas pro, ausies patarimas, spinfit ausies patarimas, dunu falcon c, dunu, ausies usb, minkštas putų eartips.

Medžiaga Silikono
Pakuotė Taip
Elemento Tipas Ausinės Silikono Atveju
Dydis bore size 3.6 mm
Soundport Antgalis 4-5.5 mm
Punktas DUNU SpinFit CP360 Silikono Eartips
Prekės Pavadinimas dunu
Modelio Numeris CP360
Kiaurymės Dydis 3,6 mm
Funkcija Tiesa, Belaidžiai

Parašyti atsiliepimą

DUNU SpinFit CP360 Silikono Eartips Tiesa, Belaidžiu

DUNU SpinFit CP360 Silikono Eartips Tiesa, Belaidžiu "Bluetooth" Ausinės CP-360 1Card su 2vnt(Mažas/labai Mažas)

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti