Parduotuvė pagal Kategorijas

U-formos Šepetėlis Aukšto Dažnio Vibracijos 360 laipsnių dantų šepetėliu Dantis Valyti Priemonė Dantų Balinimo priemonės, Burnos Priežiūros

Nauja

€14.19

Kulka Taškų:

1. Dantų Balinimas: mėlyna šviesa toothbrish automatiškai įsijungia, kai šepečiu, ji gali veiksmingai pašalinti akmenis ir apnašas, todėl burnos šviežia ir sveika.

2. Nemokamai Savo Rankas: Su U-formos silikoninis šepetėlis galvutės dizainas ir 360° visų pusių valymas, jūs galite užpildyti šepečiu per 10-15 sekundžių.Teptuku galite valyti paviršiui ir vidaus kryptimis dantis, kad sutaupyti jūsų laiką.

3. 3 Režimai: Dantų balinimas, masažas ir kasdien valyti galite pasirinkti, gali patenkinti poreikius dantis ir dantenas nuo įvairių sąlygų.

4. Aukšto Dažnio Vibracija: Jo vibracijos dažnis gali pasiekti 10560-30228Hz per minutę, geriau nei tradicinio rankinio dantų šepetėlį pašalinti apnašas ir dėmes.

5. Medžiagos Saugumas: Su maistinėmis antibakterinis silikoninis šepetėlis galvos, dantų šepetėlis pasiekia veiksminga sterilizacija neįžeidžiant dantenos.Su masažas, ji yra patogesnė naudoti.

Kaip naudoti: Skalauti, silikoninis šepetėlis galva su švariu vandeniu, prieš valyti dantis.Extrude sojos dydžio putų dantų pasta (paprastai naudojama dantų pasta) ant priekinės ir galinės pusės, U-formos šepetėlis kairėje, dešinėje ir centre, dantų šepetėlis.Lengvai tilptų ant alveolinė, palaikykite kūno ir mostas pirmyn ir atgal, kol ji liečia didelius dantis iš abiejų pusių, kol šepetėlis nustoja veikti, valyti burną ir skalauti, dantų šepetėlį su švariu vandeniu ir nuvalykite kūno sausu skudurėliu arba popieriniu rankšluosčiu , įdėti dantų šepetėlį į apmokestinimo bazę.

Specifikacija:

Medžiaga: Maisto kokybės Silikono Teptuku Galvos ABS įstaiga

Įkrovimo būdas: USB įkrovimas

Pakuotės dydis: apie 20.5*11.1*5cm/8.07*4.37*1.97 į

Vandeniui lygis: IPX7

Vibracijos dažnis: 10560-30228Hz/min

Nominali srovė: 5W

Išėjimo įtampa: 3.2-3.7 V

Įkrovimo laikas: 30 minučių gali naudoti apie 10

Pakavimo Sąrašas:

Dantų šepetėlis*1

Dantų Šepetėlis Galvą*1

USB Įkrovimo Kabelis*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: 360 automatinė, dantų šepetėlis, sklandžiai vibratorius vaikams, lopšio vaikai vibratorius, vaiko vibratorius, 360 Laipsnių Elektrinis Dantų Šepetėlis, 360 sonic dantų šepetėlį, 360 šepetys, 360 dantų šepetėlis, lovos vibratorius vaikams, dantų šepetėlis u.

Amžiaus Grupė Vaikai
Medžiaga Silicagel
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Tipas Akustinių Bangų
Dydis Toothbrush
Elemento Tipas Elektrinis Dantų Šepetėlis
Modelio Numeris Elektrinis Dantų Šepetėlis
Kiekis 1PCS

Parašyti atsiliepimą

U-formos Šepetėlis Aukšto Dažnio Vibracijos 360 laipsnių dantų šepetėliu Dantis Valyti Priemonė Dantų Balinimo priemonės, Burnos Priežiūros

U-formos Šepetėlis Aukšto Dažnio Vibracijos 360 laipsnių dantų šepetėliu Dantis Valyti Priemonė Dantų Balinimo priemonės, Burnos Priežiūros

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti