Parduotuvė pagal Kategorijas

Guarder Takas Kamera 30MP 1920FHD 140 laipsnių platus Galingas Medžioklės Kamera, Naktinio Matymo 32G Vienas-spauskite nustatymas Lengva Naudoti

Nauja

€152.22

Bestguarder Profesinės Takas Kamera 30MP 1920FHD 140 laipsnių platus Galingas Medžioklės Kamera, Multi-funkcinė Naktinio Matymo 32G Vienas-spauskite nustatymas Lengva Naudoti Gerbiami Pirkėjas: Mes turime parduoti daug trail kamerų pasaulyje, dabar mes dotarłeś tūkstančiai atsiliepimų ir komentarų iš mūsų klientams, labiausiai dėmesio į kamerą, foto rezoliucija, darbo ir laukimo laikas, parametro, sukelti greitis, PIR aptikimo kampas, atsparus vandeniui, atminties saugojimo problemas, kurios taip pat yra daugiausiai problemų esamos dabartinės takas fotoaparatų rinkos.Mūsų tai naujas takas kameros padarė didelį gerinimas, modernizuojant savo nuotraukų rezoliuciją 30MP ir vaizdo 1920P , sutrumpinti provokuojantis greitis 0,2 sekundės , pridedant Nr. Švyti IR LĖMĖ 42pcs, kunigaikštystei, 16pcs AA baterijos (neįtraukta) už budėjimo laikas per 12 mėnesių , išplečiant jos atminties saugyklos iki 64G , išankstinio nustatymo tris darbo modeliai(tiesiog įdėkite SD kortelės ir baterijos, ji veiks automatiškai , nereikia jokių kitų operacija), plečia savo PIR aptikimo kampas 140 laipsnių .SG-999V galima valdyti naujokai pagrindinė naudojimo medžioklės/žaidimas, namų/ūkio /sandėlį/mokyklos/įstaigos vidaus ir lauko saugumo ir pan., taip pat profesinės žmonės dėl studijų ar mokslinių tyrimų naudoti laukinių gyvūnų stebėjimas, gyvūnų auga-stebėti, augalų auga-stebėti, ekologinės stebėsenos ir mokslinių tyrimų ir pan.Tai gal, kai ilgą nustatyti, žr. išsamiai intruduction kantriai žemiau:

Projektas

Bestguarder

SG-999V

Kitas Takas Kameros

Objektyvas:

140° Plataus Kampo

120°,90° arba mažiau

PIR Kampas:

2 PIR Objektyvo iki 140°

120°, 70° arba mažiau

Sukelti Greitis:

Nekilnojamojo 0.2 s

False 0.2 s, nuo 0,6 s, 08s, 1s ar daugiau

Raiška:

30MP

16MP, 14MP, 12MP arba mažiau

Video Rezoliucija:

1920FHD

1080HD arba 720P

Iš anksto nustatyta, Modelis:

3 iš anksto nustatytų modelių(PIC1, PIC2, REC)

NĖRA

Multi-Shoot:

9 nuotraukas(Gerai, kad greitai judėti)

3 nuotraukas

Laiko Tarpas Pareigos:

TAIP (Nuotrauka arba Vaizdo įrašas)

TAIP(Tik Nuotrauka)

Budėjimo Laikas:

Per 12months su 16pcs AA baterijos(neįtraukta)

6 mėnesių 8pcs AA baterijos

Laikymas:

Iki 64G (nepridedami)

Iki 32G

Vandeniui Lygis:

IP68

IP66, arba IP54

Drėgmės Jutiklis:

TAIP (gyvūnų ar augalų auga profesinės studijos)

NĖRA

HD 30MP 1920P REZOLIUCIJA:

30MP aukštos kokybės full HD spalvotų nuotraukų ir 1920*1080 HD vaizdo su garsu iki 90 sekundžių, šis fotoaparatas jus ryškus vaizdai žemyn į kiekvieną detalę gyvūnijos.

140 Laipsnių PLATUS APTIKIMO KAMPAS:

140 laipsnių plataus kampo objektyvas, daugiau įvairių fotografuodami ar vaizdo, ir c omes su 2 PIR jutikliai(kairėje ir dešinėje), taip pat pratęsia savo aptikimo kampas 140°, kurie lengvai užfiksuoti bet kokį judančius gyvūnus į visišką tamsą.

DAUGIAU INFORMACIJOS, NUOTRAUKŲ AR VAIZDO INFORMACIJA:

Foto ir video antspaudu su Drėgmės/Mėnulio Fazė/Slėgis/Temperatūra/Gps geografinę žymą/Fotoaparatas, Pavadinimas, jis gali būti naudojamas kaip profesionalus fotoaparatas, gyvūnų ir augalų auga-stebėti, ekologinės stebėsenos ir mokslinių tyrimų, medžioklės, laukinių gyvūnų stebėjimas, namų/ūkio/ prekybos centrų vidaus arba lauko apsaugos ir tt..

GREITAI SUKELTI GREITIS IR 9 NEPERTRAUKIAMAS FOTOGRAFAVIMAS:

Pradėjimo iki 9 nuotraukų per paskatinti per 0.2-0.4 s, greitas fotografavimas, 9 continuour fotografavimo stebėti ir registruoti gyvūnų, tai kiekvienas žingsnis.

PAGAMINTI IŠ AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGŲ, IP68 INDUSTRlAL KLASĖS VANDENIUI IR SLAPTAŽODŽIO APSAUGA:

Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios turi geresnę apsaugą nuo sprogimo, tuo tarpu, IP68-vardinė vandeniui nelaidų korpusą ir slaptažodžio apsaugą suteikti šią kamerą dviguba apsauga.Ne daugiau rūpesčių failai yra peržiūrimi, jei pavogtas ir jo vandeniui atveju suteikia apsaugą nuo lietaus, smėlio, dulkių ir korozijos, kt..

12 MĖNESIŲ LAUKIMO LAIKAS:

Šis fotoaparatas reikia 16pcs AA baterijos(neįtraukta), prailgina jo budėjimo laikas iki 12 mėnesių.Jums nereikia keisti baterijų, dažnai dėl to, kad ilgą budėjimo laikas.

TRIJŲ IŠ ANKSTO NUSTATYTŲ MODELIŲ IR DIDESNĖ ATMINTIES TALPA:

Paprasta operacija, kad naujokai, jums tiesiog reikia pasirinkti modelį iš 3 iš anksto nustatytų modelių, fotoaparatas pradeda dirbti automatiškai, nereikia jokių kitų parametro, kuris greitai naudoti; profesionalių žmonių, tai kamera gali būti programuojami, atsižvelgdami į jūsų reikalavimus, jei turite didesnių reikalavimų parametrų; Built-in SD lizdas, suderinamas su iki 64G SD kortelę(neįtraukta), kad jūs turite pakankamai atminties laikyti savo failus.

PCI1: reiškia 5-mega pikselių / PIR intervalas 10 sekundžių / trys iš eilės metimai

PCI2: nurodomas 12-mega pixels / PIR intervalas 30 sekundžių / trys iš eilės metimai

REC: reiškia 720P video / PIR intervalas 60 sekundžių / vaizdo 10s / IR lempos intensyvumas 100 proc.

GALINGAS NAKTINIO MATYMO:

Ateina su 42pcs 940nm, juoda no - švyti IR šviesos Diodai, šis fotoaparatas gali pratęsti savo naktinio matymo diapazonas iki 82 pėdų /25m atstumas imtis foto ir video visiškai tamsioje aplinkoje.

GEROS AUGALŲ AUGA-STEBĖTI: Jis yra unikalus produktas, kuris ateina su drėgmės jutiklis, kad nustatyti aplinkos būklės, yra keletas tokių funkcijų rinkoje, kuri yra gera augalų auga-stebėti.

FOTOGRAFAVIMO REZULTATŲ IŠ KITŲ KLIENTAI:

IŠSKIRTINĮ IŠVAIZDA IR PAKUOTĖ:

Išskirtinį išvaizdą ir pakuotę, galite siųsti savo draugams, šeimai ir t.t..Tai yra puikus dovanų.

APRAŠYMAS:

Techniniai duomenys:

Filmavimo režimo:Nuotraukų,Vaizdo, Kameros+Vaizdo, Laiko tarpas

Žymos: vaiduoklių medžioklės kameros, medžioklės kameros apeman, ebay medžioklės kameros, skout medžioklės kameros, medžioklės kameros el. paštas, denver medžioklės kameros, medžioklės žaidimas kameros, baterija medžioklės kameros, antenos medžioklės kameros, amcrest medžioklės kameros.

Modelio Numeris SG-999V
Prekės Pavadinimas Bestguarder

Parašyti atsiliepimą

Guarder Takas Kamera 30MP 1920FHD 140 laipsnių platus Galingas Medžioklės Kamera, Naktinio Matymo 32G Vienas-spauskite nustatymas Lengva Naudoti

Guarder Takas Kamera 30MP 1920FHD 140 laipsnių platus Galingas Medžioklės Kamera, Naktinio Matymo 32G Vienas-spauskite nustatymas Lengva Naudoti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti