Parduotuvė pagal Kategorijas

NEPRILYGSTAMAS Plaukai Giliai Banga 10A Raw Mergelės 4*4 Nėrinių Uždarymo Laisva/Vidurinioji Dalis Neapdoroti Žmonių Plaukai Pratęsimo Nemokamas Pristatymas

Nauja

€57.36

KLAUSIMAS:KODĖL AŠ NEGALIU APMOKĖTI UŽSAKYMĄ ?

Jūs turėtumėte užpildyti teisingai credict kortelės informacija, kai darai mokėjimo ,ne debeto kortelės informaciją .taip pat jūsų kredito kortelėje turi būti susietas su jūsų Tavo-diena.lt sąskaitą ,Bet klausimas ,tiesiog susisiekite su mumis pirmas

Q:AR GALIU ATŠAUKTI UŽSAKYMĄ ,BET KODĖL AŠ VIS DAR NEGAVAU IŠMOKOS ?

Tai reikia 7 darbo dienas Tavo-diena.lt, kad procesas grąžinimo ,būti kantrūs

Q:BANGA PLAUKŲ TEKSTŪROS

Banguoti/garbanoti plaukai taps laisvi po u išplauti.Nes jie yra natūralūs plaukų, garo procesą, jį banguoti/garbanoti.Bet jūs galite padaryti ur savo plaukų stilių su lygintuvai.

Q:PRALIEJIMO /RAIZGINYS NEMOKAMAI

Praliejimo :Kai jūs patenkinti 2-3 kryptys nuostolių naujų plaukų .Tai ne nekilnojamojo praliejimo, maloniai pataria valyti jį su plataus dantų šukos tada antspaudas ataudų vėl prieš įmoka į kelią praliejimo, tiek ateityje.

Raizginys: Paprastai, mūsų plaukai bus ne raizginys, nes jis yra 100% žmogaus plaukų.Tačiau, sausumas, naftos ir purvo kaupiasi, druska ,vanduo, ar ne, šukavimas kasdien bus raizginys ir praliejimo.Prašome sekti plaukų priežiūros taisyklės ir naudojimo geras šampūnas &kondicionierius plauti plaukus du kartus per savaitę.

Q:KODĖL YRA TRUMPI PLAUKAI ANT ATAUDŲ?

Kai plaukai iškirpti iš donorų ,ji yra susieta ilgi plaukai ir ne ataudų.Ilgio plaukus turi būti kartus siuvimo ataudų.Kad yra, kodėl yra trumpi plaukai-iš vienos pusės.Prašome nesijaudinkite apie tai, tai neturės poveikio plaukų ieškote, ir tai neturės įtakos plaukų, naudojant ir kokybės.

Q:KAS YRA KRYPTIS PLAUKAI TOKIO PAT ILGIO?

Mūsų plaukai yra 100% žmogaus plaukų, Pavyzdžiui, ir mūsų plaukai, žmogaus plaukų yra neįmanoma augti tą patį ilgis kiekvieną kryptis.Štai kodėl žmogaus plaukų galai visada yra plonesnis nei viršuje.Prašome visapusiškai suvokti ir svarstyti, prieš pateikiant užsakymą.

Q:SPLIT/DRY BAIGIASI

Sausas Baigiasi: Mūsų plaukai bus šiek tiek sausai po aukštos temperatūros garais apdoroti, ypač ilgesnius plaukus.Su teise produktų būklę ir drėgmės gydymo plaukai, tai padės daug.

Žymos: alipeerless plaukų, elisheva plaukų, žalias plaukų nemokamai uždaryti, yyong uždarymo 13x6, dolago plaukų, uždarymo žmogaus 13x6, pearless, vigin žmogaus plaukų uždaryti, Giliai Banga, purevian žmogaus plaukų uždaryti.

Tinka Miršta Spalvų Visos Spalvos
Spalvos Nėriniai Vidutinio Ruda
Tekstūra Giliai Banga
Elementų Pakuotėje 1 Gabalas, Tik
Pateiktas Metodas Ranka Sąlygotosios
Nėriniai Dydis 4" x 4"
Prekės Pavadinimas NEPRILYGSTAMAS
Gali Būti Permed Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Nėriniai Uždaryti
Bazinė Medžiaga Šveicarijos Nėriniai
Tankis 130%
Medžiagos Klasė Virgin Plaukai
Spalva Tipas Gryna Spalva

Parašyti atsiliepimą

NEPRILYGSTAMAS Plaukai Giliai Banga 10A Raw Mergelės 4*4 Nėrinių Uždarymo Laisva/Vidurinioji Dalis Neapdoroti Žmonių Plaukai Pratęsimo Nemokamas Pristatymas

NEPRILYGSTAMAS Plaukai Giliai Banga 10A Raw Mergelės 4*4 Nėrinių Uždarymo Laisva/Vidurinioji Dalis Neapdoroti Žmonių Plaukai Pratęsimo Nemokamas Pristatymas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti