Parduotuvė pagal Kategorijas

Prabanga rožinė vestuvių fonas užuolaidų swags 3*3M fone atveju šalis, užuolaidų swags tik Individualų Spalvos

Nauja

€61.57

Prekė: šalis užuolaidų grobis Aukštis apie 3,5 metro Plotis-tai iš kairės pusės į dešinę puses Mūsų kainos yra už 3 metrų pločio(apie 10ft) (Iš viso būtų maždaug 3-5 cm klaida atstumu) Medžiaga: Ledo šilko audinys (permatomas) Spalva: kaip aukščiau (gali būti pagal užsakymą, pamatyti mūsų spalvų paletę žemiau) Įrengimas: Ji turi tiek ryšiai ir lazdele kišenėje ant viršaus atgal uždanga.Dydis taip pat gali būti pagal užsakymą, jei norite, kad kiti dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš jus pirkti.Ačiū Apie Custom Mokesčių Visos internetinės kaina nėra įskaitant importuotų Pvm mokestis. (Kaina tik prekių pati) Šis mokestis mokamas į jūsų vyriausybė NE mums.Mes nežinome, kiek daug mokesčių, geriausia jos pasitarti su savo vietos postas prieš jus pirkti.Labiausiai laiko ji gali ir turi priskirtus mokesčių pvm mokestis.Nes tai importuojamos prekės, todėl ji turėjo advoided.Jei jūs visiškai nenorite mokėti jokių papildomų mokesčių.Prašome ne pirkti, ačiū!!!!!!!!!!!Ledo šilko audinio privalumas 1.Audinys turi gerą apmušalas. 2.Spalva yra labai šviesus ir šviežios. 3.Tai colorfast.Ir gali išlaikyti ilgą laiką ir perdirbti naudoti įvairių renginių ir vakarėlių. 4.Tai gali būti plaunami vandeniu. 5.Lengva padaryti savo renginį dizainas. 6.Daugiau spalvų ir dydžių, gali būti pasirinkti.

Patarimai, kaip apsipirkimas

Pristatymas Per fedex/dhl/EMS/Aramex/TNT/UPS (priklauso nuo mūsų bendrovę ir sritį savo šalyje, kurioje esate, nes kai kurios zonos yra kaimo express, pristatymas), bus apie 7-10 darbo dienų, kad jūsų šalyje.Jei esate skubiai naudoti, geriausia susisiekti su mumis prieš jus pirkti.Mokėjimo 1. Mes tik laivas adresas teikia alibaba.Jei jums reikia pakeisti savo adresą,prašome jį pakeisti alibaba pirma, kaip mes tik laivas savo alibaba adresą.Įsitikinkite, kad jūsų duomenys adresą ir pilnas pavadinimas alibaba yra visiškai teisinga. 2. Visi mokėjimai turi būti atlikti per 7 dienas po aukciono uždarymo. 3. Mes pateiktų viskas visada būna su kokybės garantija: jei jums rasti bet kokius kokybės problemų, kai gausite prekes.Prašome susisiekti su mumis greitai.Mes priimame biržoje arba grąžinti per 14 dienų nuo gavimo.Mes grąžinsime pirkimo kainos, bet ne laivybos ir tvarkymo išlaidas.Grąžinimas prekių būtų jūsų sąskaita, ir jūs taip pat pakartotinai mokėti už valiutos pakartotinai išsiųsti jums.Prašome atkreipti dėmesį, kad daiktai turi būti grąžinti, turi būti NAUJAS.Prašome susisiekti su mumis prieš grąžinant daiktų!Atsiliepimai Mes visada sulaukia teigiamų atsiliepimų.Jei norite, palikite man neigiamas, prašome susisiekti su manimi pirmą kartą.Taigi, mes galime dirbti kartu, kad ji jums tinka.Ir neigiamas grįžtamasis ryšys yra labai bloga už mūsų alibaba pardavėjas.Tai turės įtakos mūsų pardavimai, mūsų pajamos.Aš tikiuosi, jūs galite suprasti.Jei neprieštaraujate, skirkite laiko ir mus palieka teigiamą komentarą ir keturi 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo vertinimai, kad jav, kurios yra gyvybiškai svarbios augimo mūsų maža kompanija.Mes MALDAUTI, kad PRAŠOME NE palikti mums 1, 2, 3 arba 4-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie reiškia "esate nepatenkinti", equaling neigiamų atsiliepimų.Patinka tai, ką mes sakėme anksčiau, jei nesate patenkintas, bet kuriuo klausimu, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti.Klientų Aptarnavimas Mes sveikiname visus didmeninius užsakymus/užklausimus ir galime tiekti beveik bet, kad iš dešimčių Tūkstančių, jei jums reikia, prašome susisiekti su manimi, aš pasiūlyti vieną didmeninės kainos, ačiū.

Žymos: Fonas, renginio sienos, juoda vestuvių fonas užuolaidų grobis, Fonas, karšto kambarys, mirguliavimas užuolaidų sidabrinė, fonas grobis, fonas užuolaidų vestuvių, šalis lino fonas, fondo užuolaidų šalis.

Kilmės KN(Kilmės)
spalva jade rožinė
Medžiaga ledo šilko medžiagos
Specifikacija >2.5M
Tipas Spalvos Perukas
Mfg Serijos Numeris Šalies Karšto Šokio
Modelio Numeris Rožinė grobis užuolaidų
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių
modelis Vientisos Spalvos
Prekės Pavadinimas Vestuvių Fonas Swags

Parašyti atsiliepimą

Prabanga rožinė vestuvių fonas užuolaidų swags 3*3M fone atveju šalis, užuolaidų swags tik Individualų Spalvos

Prabanga rožinė vestuvių fonas užuolaidų swags 3*3M fone atveju šalis, užuolaidų swags tik Individualų Spalvos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti