Parduotuvė pagal Kategorijas

6Pcs/Set tampriosios Juostos Galia Sunkiųjų Stiprumo Gimnastikos Pratimų Treniruoklių, Jogos Pritūpęs Hip-Diržas

Nauja

€6.79

6Pcs/Set tampriosios Juostos Galia Sunkiųjų Stiprumo Gimnastikos Pratimų Treniruoklių, Jogos Pritūpęs Hip-Diržas Aprašymas: Funkcija:

Odos draugiškas & Eco-friendly: Didelio elastingumo, Natūraliai Latekso medžiagos, odos draugiškas ir Eco-friendly, užtikrintų, kad pasipriešinimo linijos juostose yra kietas, tvirtas, ilgalaikis, ir gali būti ištemptas keletą kartų, metai po metų.

Universalus Naudojimas: Pasipriešinimo Linijos Juostų didinti judumą, stiprybės ir idealiai tinka Joga ir kvėpavimo pratimai.Naudoti atsparumo juostose gali padėti sustiprinti stabilizuoti raumenis, kurie gali padėti išvengti traumų.Ji gali padėti glutes ir kojas ir rankas pratimai, Didėja kūno stiprumas.

Tinka Visiems: ir vyrams, ir moterims visų fitneso lygį.Naudoti, bet juosta individualiai arba kelių juostų, kartu, siekiant suteikti teisę pasipriešinimo lygis jums, kurie padės padidinti mobilumą ir koncentracija palaipsniui, saugiai ir nuosekliai.

Jūs galite pasirinkti tikslią juostas pagal jūsų dabartinę būklę ir poreikius.Įvairių pasipriešinimas padarys jūsų pratimai sunkiau!Rožinė - 5 svarų, Raudona - 10 svarų, Mėlyna - 20 svarų, Žalia 30 svarų, Juoda - 40 svarų, Geltona - 50 svarų

Atsparumo juostose ir ne tik geras produktas, sporto, taip pat puiki dovana Kalėdų, Mamos Dienos, Tėvo Diena, Gimtadieniai, Šventės.

Specifikacija:

Medžiaga: Lateksas Natūraliai

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Qty: 6Pcs/Set

Rožinė - 5 svarų, Raudona - 10 svarų, Mėlyna - 20 svarų, Žalia 30 svarų, Juoda - 40 svarų, Geltona - 50 svarų

Skelbimas:

Tikrasis prekė gali būti LOGOTIPAS,jei norite žinoti,prašome susisiekti su mumis, prašome neteikia pasiūlymo, jei jūs nieko prieš.

Komplektą Sudaro: 1 set x 6pcs Atsparumo Juostose

Žymos: pritūpęs parama, k grupė grobis grupė, tinka pirštinės, pritūpęs, exerciser intervalai, grupė atsispirti, banco klubo pasitikėjimą, namuose naudotis, grupė elast, pratimas kojų.

Kilmės KN(Kilmės)
Departamentas Pavadinimas Unisex
Funkcija Kojos
Prašymas Traukti Virvę
Prekės Pavadinimas Sumaišykite ir įranga
Modelio Numeris Atsparumo Juostose

Parašyti atsiliepimą

6Pcs/Set tampriosios Juostos Galia Sunkiųjų Stiprumo Gimnastikos Pratimų Treniruoklių, Jogos Pritūpęs Hip-Diržas

6Pcs/Set tampriosios Juostos Galia Sunkiųjų Stiprumo Gimnastikos Pratimų Treniruoklių, Jogos Pritūpęs Hip-Diržas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti