Parduotuvė pagal Kategorijas

Motociklo Jojimo Batai Vidurio Blauzdos Kojų Apsaugos Apsaugų Ralio Motokroso Motociklą MTB Profesionalių Lenktynių Batai B1001

Nauja

€87.98

Jojimo Genties Vyrai Motociklų Lenktynių Batai, Seniai Aukštos Kulkšnies Apsaugos Įrankius, Motociklai, Motociklas Lenktynėms Jojimo Batus Kojų Apsaugų B1001 Motociklo apsauginė įranga -- patikimas gynėjas motociklo kelionę!Jojimo Gentis yra bendrovė, kuri specializuojasi projektuojant ir gaminant motociklo pirštines, motociklo batai, motociklininkų apsaugų, motociklininkų švarkai, motociklų krepšiai, šalmas,krepšiai, ir t. t.Jojimo Gentis subalansuotas našumo ir kainos į siūlome žmonėms su prieinamą ir capably motociklų apsaugos priemonės.Savybės: 1.Užtrauktukas ir velcro dizainas, lengva dėvėti. 2.Non-slip guminis padas. 3.Kulno ir pusės anticollision dizainas, geros apsaugos jūsų kojas. 4.Oro angos prietaiso ant šono, patogiau už savo žirgais. 5.Non-slip shift dizainas, užtikrinti savo saugumą, o žirgais. 6.Pamušalas naudoti akių audinio, kvėpuojanti, nr. suprakaitavęs.Medžiaga: Shell: 2.0 dilimui super-pluošto oda, PVC, PU, Plieno Įdėklo: EVA, kempinės, Akių audinio Vienintelis: Guma Dydis:40/41/42/43/44/45 Spalva:Juoda/Raudona/Balta/Sidabrinė Pakuotė: 1 pora Motociklų Lenktynių Batai Visi matmenys yra matuojami rankiniu būdu, gali būti 5mm nuokrypis.Patarimai: 1. Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Negalima pasirinkti pagal savo įpročius. 2. Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis, praneškite mums savo pėdų ilgio ir pėdų pločio, todėl mes galime padėti jums nuspręsti, dydį.

Anticollision Kulno:

Kvėpuojantis Audinys:

Dėvėjimuisi atsparios super-pluošto oda :

Non-slip Padas:

DUK

1. Klausimas: Kaip pasirinkti dydį?

Įvairių markių, įvairių šalių, dydis yra skirtingas.Taigi, prašome patikrinti mūsų dydžių lentelė pasirinkti tinkamą dydį.

Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome pranešti mums savo matavimais, tada mes rekomenduojame jums tinkamo dydžio.

2. Klausimas: Ką daryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jį pratęsti, siekiant apsaugoti jūsų užsakymą.

3. Klausimas: ar Galite priimti drop laivyba?

Galime siųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus.

4. Klausimas: ar Yra kokia nors nuolaida urmu užsakymo?

Taip, mes galime pasiūlyti didmenines kainas.Prašome susisiekti su mumis ir gauti geriausią didmeninės kainos.

5. Klausimas: ar Yra kokia nors custom mokesčių?

Dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse, gali būti pagal užsakymą mokesčių ir mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas .

Jei norite delare mažesnę kainą, prašome palikti mums pranešimą kai jūsų užsakymą.

Žymos: striukė motoboy, įkrovos motokroso, batus mtb carbone, motorcycl, iškrypėlis marškinėliai, motokroso, taupe odiniai jojimo batai, jojimo gentis moto, jojimo batų gentis, th8a.

Tipas Motociklų Aksesuarai, Motociklų Įranga
Įkrovos Aukštis Vidurio Blauzdos
Modelio Pavadinimas B1001
Spalvos Balta, Juoda, Raudona
Medžiaga Super-pluošto oda, PVC, PU, EVA, Gumos ir Kt.
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Kojų apsaugos
Sezonas Visą Sezoną
Prekės Pavadinimas Jojimo Gentis
Lytis Vyrų, Moterų
Dydis 7-10 US Size / 40-45 CN Size

Parašyti atsiliepimą

Motociklo Jojimo Batai Vidurio Blauzdos Kojų Apsaugos Apsaugų Ralio Motokroso Motociklą MTB Profesionalių Lenktynių Batai B1001

Motociklo Jojimo Batai Vidurio Blauzdos Kojų Apsaugos Apsaugų Ralio Motokroso Motociklą MTB Profesionalių Lenktynių Batai B1001

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti