Parduotuvė pagal Kategorijas

Vardsafe | stabdžių Žibintas Galinio vaizdo Atbuline Kamera Citroen Jumpy Išsiuntimo SpaceTourer Peugeot Expert Keliautojas ProAce 2016-2019

Nauja

€92.18

Vardsafe Aprašymas :

Šis fotoaparatas sistema tinka Citroen Jumpy / Citroen Išsiuntimo / SpaceTourer / Peugeot Keliautojas / Peugeot Expert / " Toyota ProAce nuo 2016 iki dabartinės.

Stabdžių žibinto pakeitimas kamera.Tai stabdžių žibintas atbulinės kamera yra skirta pakeisti savo esamas stabdžių šviesos lengva ir gamykloje, kaip įdiegti.

Top jutiklis, 600 TV linijų .Skirtingai nuo kitų pardavėjų, kad naudoti pigias CMOS, tačiau, mūsų Vardsafe atsarginė kamera naudoja viršuje CMOS jutiklis ir turi rezoliucija 600TV eilučių, o tai reiškia, jūs galite gauti labai gerą vaizdą.

Lęšis reguliuojamas .Šios atsarginės kopijos Kameros lęšis gali būti pakeista vertikaliai, jei jums reikia už geriausią žiūrėjimo kampą.

12-24V daug įtampos apsaugos dizainas.Dauguma transporto priemonių, varomų 12V, bet kartais iš tikrųjų paleisti didesnė nei 12V.Siekiant apsaugoti fotoaparatą nuo įtampos svyravimo, jis sukurtas su 12-24V.

100% atsparus vandeniui.Atsarginės kameros yra visiškai oras įrodymas, su IP68 reitingų.

Vardsafe Produkto Nuotraukos :

Dėžėje : 1 X trečiasis stabdžių žibintas galinio vaizdo kamera 1 X 10 metrų, vaizdo pratęsimo kabelis, 1 X maitinimo kabelį, 1 X RCA adapteris 1 X montavimo komplektas 1 X instrukcija

Garantija ir Terminai Ir Sąlygos, mes orderis, šis produktas nuo esminių trūkumų, galioja vienerius (1) metus nuo įsigijimo datos.Mes nesame atsakingi už defektas šią sistemą dėl netinkamo naudojimo, netinkamo įrengimo, žalą arba netinkamo tvarkymo elektroniniams komponentams.Mes nesame atsakingi už pasekminius bet kokios rūšies.

Grąžinimo & Grąžinimo Politika : Mes priimame grįžta keitimo ar grąžinimo jei produktas jums gauti kokybės defektų arba ne taip, kaip aprašyta .Jums bus gauti visą kompensaciją, jei jūsų užsakymas nėra pristatomos per pristatymo laikas pažadėjo mums.

Pristatymas : Mes laivas visame pasaulyje DHL, "FedEx", EMS,Kinija Paštu ir pan.prašome susisiekti su mumis, jei sklypas yra ne atvykti per tikėtiną laiką ,mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.Mes TIK laivas savo Tavo-diena.lt adresą ,įsitikinkite, ar jūsų adresas Tavo-diena.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Atsiliepimai : Atsiliepimų yra labai svarbu mums.Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo ir vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus.Susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Susisiekite su mumis : Prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą, ar specialusis reikalavimas .Bendrauti su mumis internete, Prekybos Vadybininkas arba palikite mums pranešimą galima.

Kaip Pasirinkti Aukštos Kokybės Galinio vaizdo Kamera : CCD vs CMOS Vaizdo Jutiklis dviejų tipų vaizdo jutiklius, kurie yra prieinami išoriniai (backup) kamerų sistemų yra CCD ("krūvio sąsajos įtaisas") ir BRO ("papildomo metalo oksido puslaidininkio").Tipo vaizdo jutiklis, kuris savo galinio vaizdo kameros sistema naudoja bus svarbiausias veiksnys nustatant vaizdo kokybę.Be to, bendrą rezoliuciją, kamera, kuri naudoja CCD vaizdo jutiklis suteiks žymiai geresnes nuotraukas esant labai žemai ir labai šviesus apšvietimas

Nors yra ir keletas pakankamai aukštos kokybės CMOS vaizdo jutikliai, nr. CMOS vaizdo jutiklis leis sukurti kokybės vaizdas, kad CCD vaizdo jutiklis suteiks.Daug mažesnės kainos (ir šiek tiek brangiau) sistemos naudoja pigesnius ir prastesnės CMOS vaizdo jutiklis.

Suteikta galimybė pasirinkti, jūs visada turėtų pasirinkti galinio vaizdo kameros sistema, kuri naudoja aukštos kokybės CCD vaizdo jutiklis gerai žinomas gamintojas.Sharp ir Sony CCD vaizdo jutikliai yra geriausia prieinama.

Laidinio vs Bevielis, O nuotrauka gamina aukštos kokybės belaidžio ryšio sistema gali būti gerai, kai transporto priemonė nejuda, kas belaidžio ryšio prietaisą (kiekvienas!) yra jautrūs trikdžiams, ir trukdžių, kad bus dar blogiau, kai transporto priemonė važiuoja.Dėl belaidžio ryšio sistema perduoda vaizdą per orą, o ne per kabelį, gali būti keletas trukdžių iš įvairių šaltinių, įskaitant elektros trukdžių, didelės galios radijo ir televizijos siųstuvai ir daug kitų šaltinių, susidūrė, kaip transporto priemonė pajuda.

Aš asmeniškai rekomenduoju laidinį sistemos.Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo Tai tikriausiai yra viena iš mažiausiai suprantama, funkcijos, ir dar, ji yra viena iš svarbiausių savybių.Nors aukštos kokybės vaizdo kamera (ypač aukštos kokybės CCD kamera) gali pateikti nuotrauką pagal įvairias apšvietimo sąlygas (įskaitant labai mažai šviesos), jis negali susidaryti aiškų vaizdą netoli arba visiškoje tamsoje.Štai kur infraraudonųjų spindulių naktinio matymo apšvietimas Led (šviesos diodų) ateiti

Dėl aukštos kokybės naktinio matymo įrengta kamera, infraraudonųjų spindulių šviesos diodai (Led įjungti automatiškai, kai aplinkos (fono) šviesos nukrenta iki tokio lygio, kad pernelyg mažas vaizdo jutiklio gaminti aukštos kokybės vaizdą.Infraraudonųjų spindulių Led veikia esant šviesos dažnį, kad yra gerai ne tik žmogaus akies gebėjimas matyti, bet vaizdo jutiklio fotoaparatas yra skirtas nustatyti šios šviesos, kaip ir matoma šviesa, kurią mes matome.

Matymo Kampo, Plataus kampo kameros suteikti platesnio matymo kampo, ir paprastai yra daugiau naudingas. 120 laipsnių ar daugiau duoda gerą vaizdą, bet mažesnių kampai yra vis dar naudinga, jei montuojamas centralizuotai.

Vandeniui atspari Galinio vaizdo kamera paprastai įdiegti išorėje transporto priemonė ,įsitikinkite, kad kamera yra tikrai atsparus vandeniui.IP68 ir pirmiau reikia.

Žymos: citroen išsiuntimo, kamera f20, peugeot expert 2012, kamera ekspertas, peugeot expert 2014 m., vėliavos peugeot, jumpi, peugeot expert 2020 m., ec8 geely, signalizacijos automobilių sistema.

Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Monitoriaus dydis rasti 7 colių, 5 colių
Žiūrėjimo Kampas 120 laipsnių
Monitoriaus Tipas prieinama Savarankiškas, Clip-on veidrodis stebėti
Reguliuojamas objektyvas Taip
Produkto modelis Vardsafe VS536
Fotoaparato Tipas Stabdžių žibinto pakeitimas
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Atsparus vandeniui ip68
Monitoriaus Rezoliucija 800x480
Lęšių Medžiaga Plastikiniai + Stiklas
TV Sistemos NTSC/PAL
Signalo Tipas Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
Kilmės KN(Kilmės)
Pagalbinė Linija Taip
Ilgis Vaizdo Kabelis 10M
Maitinimo Įtampa 12-24V
vaizdo Jutiklis Top CMOS
Prekės Pavadinimas Vardsafe
Medžiagos Tipas ABS
Naktinis Matymas Taip, kai mažai šviesos būklės

Parašyti atsiliepimą

Vardsafe | stabdžių Žibintas Galinio vaizdo Atbuline Kamera Citroen Jumpy Išsiuntimo SpaceTourer Peugeot Expert Keliautojas ProAce 2016-2019

Vardsafe | stabdžių Žibintas Galinio vaizdo Atbuline Kamera Citroen Jumpy Išsiuntimo SpaceTourer Peugeot Expert Keliautojas ProAce 2016-2019

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti