Parduotuvė pagal Kategorijas

2vnt/daug HRC62 Volframo kieto karbido 6.35 mm pabaiga malūnas Siaurėjantys Kamuolys Nosies galo mills CNC frezavimo pjovimo medienos ir metalo kelvedžio bitai

Nauja

€25.12

2vnt/daug HRC62 Volframo kieto karbido 6.35 mm pabaiga malūnas Siaurėjantys Kamuolys Nosies galo mills CNC frezavimo pjovimo medienos ir metalo kelvedžio bitai Tipas: Smailas kamuolys nosies Pabaiga Malūnas, ŠERDIES Skersmuo: 6.35 mm , 1/4", Fleita ilgis: 31.75 mm, 1-1/4" Bendras ilgis:76.2 mm 3" Medžiaga: Kietosios Volframo Karbido Danga: H-SI Dirbo Medžiagos Kietumas: HRC62 Fleitos: 2 Fleitos Tinkama Medžiaga: nerūdijančio plieno,ketaus,Cu,Al,kietos medienos

Vežimas

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Mokėjimo

Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymų elementus.Prašome užpildyti išmoka per 3 dienas.

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

Grįžta

Jūs galite turėti jokios priežasties grąžinti per 15 dienų nuo patvirtinimo gavimo.Bet jūs pasirūpins visų prekių grąžinimo išlaidas.

Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis Trademanager arba el. Paštu ir pateikti kuo daugiau informacijos apie problemą turite.Mes padarysime viską, kad rasti geriausią būdą, kaip išspręsti jūsų problemas.

Atsiliepimų:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: hss plieno plokštė, hss kelvedžio bitai 6mm strypo, cnc karšto, cnc pavaduotojas, rhcp, kamuolys pabaigos maršrutizatorius tiek, cnc žandikaulio, frezavimo pjovimo cnc siaurėjantys, pabaiga malūnas siaurėjantys, 3mm pabaiga malūnas.

Danga H-SI
Bendras Ilgis 76.2 mm 3"
tinkamas darbo kietumas 0~62 HRC
pjovimo fleita ilgis 31.75 mm 1-1/4"
Šerdies Skersmuo 6.35 mm 1-1/4"
Spindulys 0.25 mm-2mm
Prašymas graviravimas & frezavimo
Skersmuo 6.35 mm, 1/4"
Ruošinio Kietos medienos, kietųjų lydinių, plieno,nerūdijančio plieno,ketaus,Cu,Al
Medžiaga Volframo Kobalto Lydinio
Prekės Pavadinimas DREANIQUE
Tipas Smailas pabaiga malūnas, kūgio tipo
pabaigoje tipas 2 fleita kamuolys nosies pabaiga malūnas
Modelio Numeris R0.25-31.75-76.2-6.35

Parašyti atsiliepimą

2vnt/daug HRC62 Volframo kieto karbido 6.35 mm pabaiga malūnas Siaurėjantys Kamuolys Nosies galo mills CNC frezavimo pjovimo medienos ir metalo kelvedžio bitai

2vnt/daug HRC62 Volframo kieto karbido 6.35 mm pabaiga malūnas Siaurėjantys Kamuolys Nosies galo mills CNC frezavimo pjovimo medienos ir metalo kelvedžio bitai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti