Parduotuvė pagal Kategorijas

Šildomos Ruožas Triušis Vibratoriai sekso žaislai moterims Klitoris Dvigubai Skverbtis G-Spot Vibruojantis Dildo už Makšties Masturbacija

Nauja

€24.36

【Rekomendacijas】

1. Šlapiu "žaislas" iš 75% medicinos alkoholio ar sterilizuoti dezinfekavimo priemonės prieš naudojimą.Kailis tinkamą kiekį, tepimo produkto.Rekomenduojama naudoti su prezervatyvu kartu;

2. Įdėkite į kūną iki kulminacijos.

【Atsargumo priemonių】

1. Po naudojimo, kad "žaislas" yra daug išskyrų ir lubricat likučių.Jis bus lengvai veisiasi bakterijos, jei nėra švarios jis ilgą laiką.Taigi, prašome išvalyti savo "žaislą" iš karto po naudojimo.

2. Kai valote "žaislą", nenaudokite padalinta vandens jungiklis ir maitinimo striukė.Tiesiog naudoti savo pirštus ir vandens, nuvalykite, nenaudokite šepečiu arba rūgšties valiklis.

3, Po plovimo, nuvalykite sausu medvilniniu audiniu rekomenduojama, aukštos kokybės audinys yra taip pat geras pasirinkimas.Po to nuvalykite vandens, sausos, žinoma, ir vengti sąlyčio su saulės!

4. Galiausiai, jūs galite naudoti specialius valymo skystis, arba atskiestas alkoholis (75%) dezinfekuoti, ar galite pabarstyti šiek tiek talko miltelius sandėliuoti.

5. Galite naudoti aksomo maišelis dulkių maišelį išsaugokite jį.Laikykite jį vėsioje ir sausoje vietoje.

Apie Paketas

Siekiant apsaugoti jūsų privatumą, mes garantuojame siųsti savo produktų saugūs.Produktas bus supakuotas su air bag/geltonas burbulas plastiko paketas, siekiant išvengti žalos per transportion.

Apie Garantija

Visa grąžinamoji išmoka, jei prekė neatitinka aprašymo arba su defektais.

Apie Produktą

Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.

Visi produktai yra pagaminti iš Medicininio klasės medžiagos, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui, (Tai yra normalu, kad jums kvapas, nestiprus kvapas, kai pirmą kartą atidaryti, nes produktas buvo sandarioje pakuotėje mėnesių.Prašome išvalyti jį ir sausa, ji natūraliai, kvapas greitai dingsta.)

Apie Siuntos

Mes atsiųsime dėmesį, kad per 5 darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų,pubilc atostogų ir pan.Jei užsakymo dosen ' t recevied m. paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.

Kas būtų, jei atitinka produkto problema

Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčų bus, mes manome, communiocation yra daug geriau, nei ginčų.

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną.prašome palaukti.

Apie Atsiliepimą

Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.

Jei turite klausimų,

Spustelėkite Pagalbos:

Žymos: rabbit žaislas, siaučiantis rabbit vibratorius, mano sekso žaislai, analinis vibrat, sekso žaislas, bdsm žaislas, analinis, vibrat, sex stroker, dildo strapon.

Funkcija 9 Erotiniai Žaislai
Tipas G-Spot
Funkcija 1 Faloimitator
Elemento Tipas Vibratoriai
Medžiaga Silikono
funkcija 6 Lytis
Modelio Numeris ZD004
Nepadori Nuotrauka No
funkcija 3 Vibratoriai moterims
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Funkcija 11 vibratorius sekso žaislai moteris
Dydis 245mm*35mm
Funkcijos 2 Žaislai suaugusiesiems
funkcija 8 Sekso Žaislai
Funkcija 10 produktų suaugusiems
Funkcija 4 Suaugusiems
Prekės Pavadinimas Safiman
Seksualinio Pobūdžio No
funkcijos 7 massager vibrator
funkcija 5 suaugusiųjų žaislai

Parašyti atsiliepimą

Šildomos Ruožas Triušis Vibratoriai sekso žaislai moterims Klitoris Dvigubai Skverbtis G-Spot Vibruojantis Dildo už Makšties Masturbacija

Šildomos Ruožas Triušis Vibratoriai sekso žaislai moterims Klitoris Dvigubai Skverbtis G-Spot Vibruojantis Dildo už Makšties Masturbacija

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti