Parduotuvė pagal Kategorijas

2019 Naują Atvykimo Klasikinis Baltos Spalvos Kristalų, Stiklo Karoliukų Apyrankė & Bangle Senovinių Sidabro Padengtą Širdies Atsitiktinis "Pasidaryk Pats" Žavesio Apyrankę Dovanų

Nauja

€3.29

Savybės ir Specifikacijos:

Dydis:

18cm-21cm (7.1 colių - 8.3 colių) Patarimai: Mes taip pat turime 16cm,17cm,22cm pasirinkimas,jei norite, mažas ar didesnio dydžio,tiesiog susisiekite su mumis.

Medžiaga:

*Moteriškos apyrankės, blizgus sagtimi diržas su glazūra karoliukai. *Ekologiškas lydinio, be švino, nikelio ir kadmio-nemokamai. *Aukštos lenkijos apdaila.

Kartų:

*Stilingi ir patogūs dėvėti, mados dovana mamai, žmonai, draugei, Kalėdų, Valentino Diena, Motinos Diena, gimtadieniai, vestuvės, jubiliejai. *Moteriškos apyrankės sujungta su žavesio ir saugiai grandine, todėl papildomai nuo 2 iki 3 cm reikia palyginti su nuoroda apyrankės.

-Pinigų grąžinimo pasitenkinimo garantija.Nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

Dydis Krepšelį

Kaip pasirinkti dydį apyrankė: 1.Patikrinkite pictrue virš.Wrap popieriaus aplink savo riešą už teisingą dydį. 2.Pažymėti popieriaus, kai jis baigia ratą. 3.Meassure nuo pradžią žymės.

Svarbu:

dauguma klientų su 7.5 colių riešo,20cm ar 21cm bus jūsų teisingas pasirinkimas.19cm yra mažų riešų ir 18cm yra paaugliams.Jei negali gauti tinkamo dydžio,susisiekite su mumis ir mes gauti tinkamą vieną tau.

Maži Patarimai:

Jei norite, kad apyrankę su Pakabukai & Karoliukai,prašome apsvarstyti Pakabukai & Granulių Vietos.

PASLAUGOS

Karšto parduodant produktus iš viršaus pardavėjų Visi užsakymai siunčiami iš Tavo-diena.lt sandėliuose per 24 valandas, Skirta klientų aptarnavimo

PAKAVIMO IR SIUNTIMO GARANTIJA

Mėgautis ramybe su Tavo-diena.lt durų iki durų pakuotės ir laivybos apsauga

Žymos: nepalo budistų karoliukai, nepalas medienos granulės, nepalas mantra karoliukai, nepalas granules, balta, nepalas buda karoliukai, antikvariniai nepalas karoliukai, nepalas auskarai, karoliukai, nepalas karoliukai, žalvario, skiedra nepalas karoliukai, aladdin nepalas karoliukai.

Prekės Pavadinimas ANOMOKAY
Europos Apyrankė Karoliukų Apyrankę,Žavesio Apyrankę
Metalų Tipas Tibeto sidabras
Stilius Klasikinis
apyrankės ilgis 18-21CM
Suderinamumas Viskas Suderinama
Medžiaga Crystal
Originalus Pulseiras Mujer Pulseira Feminina
Proga Jubiliejų, Įsitraukimas, Dovana, Pobūvių, Vestuvių
Formos\modelis Širdį
Grandinės Tipas Zawalcowany Apyrankės
Dovana Draugė, Mama, Sesuo, Žmona,Vaikas
Nustatymo Tipas Čigonų Nustatymas
Užsegimas Tipas OMARAS
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Lytis Unisex
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris P10892
Elemento Tipas Apyrankės

Parašyti atsiliepimą

2019 Naują Atvykimo Klasikinis Baltos Spalvos Kristalų, Stiklo Karoliukų Apyrankė & Bangle Senovinių Sidabro Padengtą Širdies Atsitiktinis

2019 Naują Atvykimo Klasikinis Baltos Spalvos Kristalų, Stiklo Karoliukų Apyrankė & Bangle Senovinių Sidabro Padengtą Širdies Atsitiktinis "Pasidaryk Pats" Žavesio Apyrankę Dovanų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti