Parduotuvė pagal Kategorijas

3x3m 300LEDs Varveklis String Žiburiai Kalėdų Pasakų Žibintai girliandą Lauko Namo Vestuvių/Šalis/Užuolaidos/Sodo Dec Naujųjų Metų

Nauja

€6.86

Šviesa gali lengvai sukurti festivalį, ar šalies, jaučiate norą.Puikiai papuošti jūsų namuose, kambaryje, sodas ir pan.Idealiai tinka Kalėdų, vestuvių, iškilmės, ir kitų festivalių ir renginių

Savybės:

【8 Režimai Užuolaidų Styginių Šviesos】 Kartu, bangos, eilės, slogs, vejasi/flash, lėtai išnyks, šmėžavimas/flash, ir nuolat įjungtas.Geriausia dovana jūsų namų dekoro su užuolaidų šmėžavimas žvaigždės šviesos.

【Nuotolinio Valdymo & Laikmačio Funkcija】 Kontroliuoti pasakų žibintai nuotoliniu būdu 8 skirtingi režimai, su laikmačiu funkciją.Sukurti skirtingą atmosferą, kad atitiktų jūsų individualius poreikius.Styginių žibintai patalpose laikyti 6 valandas ir 18 val išjungti automatiškai, kai LAIKMATIS įjungtas.

【USB Powered】 Tiesiog prijunkite USB sąsajos įrenginių, tokių kaip USB įkroviklio, centrinis bankas ir kt.Tada jūs galite mėgautis savo žvaigždėtą krioklys žibintai bet kur jums patinka.Pastaba:USB Įkroviklis, neįskaičiuotos!

【Vandeniui & Plačiai Naudojami】 IP45 vandeniui, kuris yra idealiai tinka vidaus/Lauko apdaila.pavyzdžiui, Lauko kalėdų eglutės, Valentino Diena, Vestuvės,Šventės, Parodos, Restoranas,Prekybos Centras ir kt. [PASTABA: TIK STYGINIŲ ŽIBINTAI,NR. BŪTI UŽUOLAIDŲ.]

【Saugus Liečiant Savo Blyksnis Šviesos】 Pasyvaus vėsinimo sistema apsaugo nuo atsitiktinio nudegimų ir traumų, papildoma apsauga, kad ir jūs, kaip ir tie.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP & TPR & CR-V plienas

LED Spalva: Balta / Šiltai Balta / Mėlyna / Rožinė / Multicolor (pasirinktinai)

LED Kiekis: 300

Dydis: 3,0 M x 3,0 M

Nuotolinio valdymo pulto baterijos: 1 * CR2032 mygtuką) elementas(nėra komplekte)

Kabelio spalva: Skaidri balta

LED Lemputė Karoliukai Spalva: Skaidrus Baltas

Varomas: USB

Įtampa: DC 5V

Šviesos šaltinis: LED

Spalvos temperatūra: 2700K-6500K

Režimas: 8 režimai

Pakuotės dydis: 150 * 100 * 50mm / 5.9 * 3.9 * 2.0 į

Pakuotės svoris: 120g / 4.2 unciją

Paketų Sąrašo:

1 x LED Styginių Šviesos

1 x Nuotolinio Valdymo (baterijos neįtrauktos)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Tavo-diena.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Tavo-diena.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: užuolaidų garliava, kalėdinė girlianda led street, užuolaidų led, girlianda varveklis, sidabro šviesos girlianda, kalėdinė girlianda varveklis, girlianda šviesos kambarys, pilkos spalvos girlianda šviesos, užuolaidų girlianda led, kalėdų gerland led.

Vadovo Numeris 1-19 vadovas
Muzika NĖRA
Kištuko Uodegos No
Savybės 8 Režimai Užuolaidų Styginių Šviesos
Korpuso Medžiaga Kita
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Apšvietimo Atstumas 1-5m
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Ilgis 15cm
Įtampa Other
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Prekės Pavadinimas Tomshine
Garantija -
Kištuko Tipas NĖRA
Naudojimas Atostogų
Yra Pritemdomi No
Maitinimo Šaltinis DC
Pagrindo Tipas Kita
Baterijos Tipas Kita
Sertifikavimo ce
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Modelio Numeris užuolaidų šviesos
Proga miegamasis
spalva Multi

Parašyti atsiliepimą

3x3m 300LEDs Varveklis String Žiburiai Kalėdų Pasakų Žibintai girliandą Lauko Namo Vestuvių/Šalis/Užuolaidos/Sodo Dec Naujųjų Metų

3x3m 300LEDs Varveklis String Žiburiai Kalėdų Pasakų Žibintai girliandą Lauko Namo Vestuvių/Šalis/Užuolaidos/Sodo Dec Naujųjų Metų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti