Parduotuvė pagal Kategorijas

Japonų Anime Bleach Samurajus Ichigo Kostiumo Kimono Kailis Kariai Ninja Shinigami Mirties Cosplay Suknelė Drabužius, Aprangą Už Suaugusių Vyrų

Nauja

€19.47

Dydis Duomenys:

S, ilgis 133cm/4'4,Peties 40cm/15.5",krūtinę 100cm/39",rankovės 56cm/22".

M, ilgis 136cm/4'5",Peties 43cm/16.5",krūtinės 105cm/41.5",rankovės 58cm/23".

L, ilgis-139cm/4'7",Peties 45cm/17",krūtinės 109cm/43",rankovės 60 cm/23.5".

XL, ilgis 142cm/4'8",Peties 47cm/18",krūtinės 113cm/44.5",rankovės 62cm/24".

XXL, ilgis 145cm/4'9",Peties 49cm/19",krūtinės 117cm/46",rankovės 64cm/25".Ypatybė:

-Poliesterio audinio.

Simbolių šaltinis iš Japonijos Anime Shinigami.

-Skraiste atskirai mokėti.

-Nemokama pristatymo į daugelyje šalių.Foto Parodyti:

Vežimas

Įvairių shipmemt optiones prieinama, atsižvelgiant į jūsų reikalavimas apie kainą ir pristatymo laiką.DHL,UPS,Fed-Ex imtis 3-7 darbo dienas paprastai daugelyje šalių,extra express įvyko.Ali Express " Standarto siuntos ir E-paketinių siunta imtis 15-30 darbo dienomis ir nemokamas vežimas į JAV,Kanadoje, Rusijoje,Vakarų Europoje.EMS užtrukti nuo 5 iki 20 dienų ir pristatymas 98 šalis nuo Kinijos.Kinija Po oridinary & regiestered oro paštu trukti 15-45 dienų nemokamai siunta ,kai nuotolinio srityje turi mokėti sur-mokesčiai.

P. S: Brazilija muitinės reikalauti, kad mokesčių kodą (CPF ar CNPJ),pls pastebėti, kad kartu su pristatymu info.

Grįžti & Grąžinimo Politika Pastaba:

1.Patikrinkite, siuntinių jei pažeistas pakuotės ir užtikrinti elemento viduje, ne sugadintas vežimo metu , ar jis gali būti laikomas prekės laikomi pradinę būklę po parašas,tada tik kitas teiginys apima kokybės defektų ir negerai prekės siuntą, pritarta.

2.Susisiekite su mumis ir siųsti photoes kaip įrodymą, iš karto per 5 dienas, jei bet kuris kokybės problema, įvyko po pasirašymo,mes padaryti sprendimu ir slove jums srautų diagrama parodė, aukščiau,byloje kokybės problema, patvirtinti arba neteisingas dydis gavote ((ne pats, su savo tvarka) .Po uždarymo dienos,receipent reikia siųsti originalūs drabužiai ir aksesuarai, (ne nuplauti ir dirbtinių pažeisti) atgal nemokamas pristatymas sąskaita.

3.Grįžti & grąžinimo politika netaikoma, kad nenugalimos jėgos atveju ir vėlavimo į vietos papročius, specialiai užimtas shoping sezono ar muitų politika pasikeitė.

4.Teiginys, nebus priimami žemiau situacija , vėlavimą, už neteisingai receipent adresas,pašto / zip kodą,mobiliojo telefono ir niekas ženklas sklypas per kelias savaites.mes siekiame priminti jums siųsti el. laišką ar pranešimą, tol, kol jūs jį turite.

DUK :

1.Ar yra spalva aberacijos, palyginti su photoes rodo parduotuvėje?

Taip,tokiu atveju gal egzistavo šiek tiek rezultatas stebėti ir lighitng aplinka, kai mes imtis fotoaparatą.

2.Aš esu įmonei arba platintojui,ji gali būti įmanoma lašas siunta?

Taip,tiesiog įsitikinkite, kad duoti nurodymą ir atostogas, teisingą pristatymo informacija imtuvas.

3.Stebėjimo informaciją galima po pristatymo sklypas?

E-Paketinių / EMS / Kinija Paštu Registruotu Paštu / Ali Express " Standarto Shiping & Premium vežimas / Singapore Post 4PX ir labiausiai specialus maršrutas,DHL/UPS/FED-Ex taip pat galima sekti info,bet Kinija Paštu oridinary pašto ir kitų Post metodas nėra stebėjimo kartą siuntinį iš Kinijos.

Žymos: ninja žaislas, ichigo, suaugusiųjų deco žindukas, death note shinigami, uo kimono, ichigo kurosaki, balinimo cosplay kostiumas, anime dress kostiumai, vyrų samurajus kostiumas, oficialų suknelė.

Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 500g
Modelio Numeris CWH-MYS-01A
Šaltinio Tipas anime
Sudedamosios dalys Tranšėjos
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas FancyQube
Lytis Unisex
Simbolių Kita
Dydis S,M,L,XL,XXL
Elemento Tipas Striukės & Paltai
spalva juoda
Medžiaga Poliesteris

Parašyti atsiliepimą

Japonų Anime Bleach Samurajus Ichigo Kostiumo Kimono Kailis Kariai Ninja Shinigami Mirties Cosplay Suknelė Drabužius, Aprangą Už Suaugusių Vyrų

Japonų Anime Bleach Samurajus Ichigo Kostiumo Kimono Kailis Kariai Ninja Shinigami Mirties Cosplay Suknelė Drabužius, Aprangą Už Suaugusių Vyrų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti