Parduotuvė pagal Kategorijas

Magnetinio Meniu Lentoje Virtuvė, Šaldytuvas, Lenta su 8 Spalva Kreida Žymekliai Sausas Ištrinti Savaitės Planuotojas Bakalėjos Lentos už Šaldytuvas

Nauja

€5.07

Daugiau Produktų:

Magnetinio Meniu Lentoje Virtuvė, Šaldytuvas, Lenta su 8 Spalva Kreida Žymekliai Sausas Ištrinti Savaitės Planuotojas Bakalėjos Lentos už Šaldytuvas

Informacija:

MAGNETINIO: Pagamintas iš importuotų magnetinio pagrindo, labai stiprus adsorbcija.Magnetinio planuotojas, galite lengvai pridėti, kad jokių magnetinių imlūs paviršiaus.Premium magnetinio turi valdyba tvirtai šaldytuvas.

PAPRASTAS PLANAS: Įrengtas su 8 spalvų žymekliai, jūs galite lengvai rašyti ant lentos ir jis truks ilgai.turtinga rašymo srityje suteikia jums daugiau nei pakankamai vietos jūsų organizacijos poreikius.

DAUGKARTINIO naudojimo VALDYBA: Lengva valyti.Valyti su sausa ar šlapia servetėle tik rašyti ir lengvai sunaikinti.Tinka labai bet virtuvės šaldytuvas, biuro kabinetinio arba magnetinio imlūs plotas pakartotinai naudoti ir perdirbti.

MULTI-PURPOSE: Sukurtas šis žemėlapis turi būti naudojami keli planavimo būdų ir būti universalus, todėl, kad bet kokio dydžio šeima gali juo naudotis.Nesvarbu, ar naudojamas kaip vaikai doodle ar sketch pad ar naudojami sąrašą, svarbius pranešimus ar numeriai.

NORI U LAIMINGA DIENA: Sąrašas favoritai, pažymi, meniu, valgio planuotojas, bakalėjos pirkinių sąrašą, datas, svarbu numerius.Išlaikyti savo tvarkaraštį, organizuojamas šios savaitės lentos ir Padaryti jūsų užimtas gyvenimą lengviau ir laimingą ir nerūpestingą gyvenimą.

Produkto Aprašymas:

Su mūsų kasdienio gyvenimo veikla platesnė nei bet kada, ši diskusijų lenta suteikia puikus sprendimas su šiuo šaldytuvas montuojamas meniu nustatyti, kaip kasdieniai vadovas valdyti valgio ruošimas, sutaupyti laiko ir pinigų, ir pakeisti, chaotišką, virtuvės į struktūruotą 5-žvaigždučių valgomasis patirtį.Savaitės juoda sausai valomos lentos leidžia jums į sąrašą dienos valgius, kaupti jūsų bakalėjos sąrašą, priskirti savaitės darbus ir efektyviai valdyti sveika, sąnaudų taupymo būdą.

8 spalvinga žymekliai, kiekvieno pritvirtintas su trintuko ir magnetas, perteikti patraukli ir veiksminga programa, skirta savaitę į priekį.Žymekliai turi bauda patarimas įskaitomai ir yra bekvapis, saugus vaikams, lengvai trinamos.

Specifikacija:

Medžiaga: PET + gumos magnetinio Stiliaus 1/2: Dydis: 40 x 30 cm / 15.7 x 11.8 colių Stiliaus 3/4: Dydis: 29,7 x 42cm / 11,7 x 16.5 colio

Tinka: mokytis, dirbti, gyvenimas

Galimos Spalvos: balta, juoda

Praneškite mums spalvų ir stilių, jūs norite, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime jį atsitiktinai.

Komplektą Sudaro:

1 x Magnetinis Meniu Valdyba

8 x Spalva Kreida Žymekliai

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: photoframe magnetinio šaldytuvas, magnetas neodimis, ekegant meniu padengti, fridg magnetas, magnetas planuotojas, kreida skystis, savaitės magnetinio planuotojas, Meniu, šaldytuvas magnetas kūrybos šuo, spalva magnetas.

Specifikacija Multi-piece Package
Tipas Šaldytuvas Magnetai
Lapo Dydis Vidutinis
Magnetinis Lipdukas Stilius Gyvūnų
modelis Animacinių filmų
Lipduko Tipas Magnetinis Lipdukas
Amžius > 8 metų amžiaus
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Magnetinio Meniu Valdyba

Parašyti atsiliepimą

Magnetinio Meniu Lentoje Virtuvė, Šaldytuvas, Lenta su 8 Spalva Kreida Žymekliai Sausas Ištrinti Savaitės Planuotojas Bakalėjos Lentos už Šaldytuvas

Magnetinio Meniu Lentoje Virtuvė, Šaldytuvas, Lenta su 8 Spalva Kreida Žymekliai Sausas Ištrinti Savaitės Planuotojas Bakalėjos Lentos už Šaldytuvas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti