Parduotuvė pagal Kategorijas

6vnt/vnt geros Iraurita žvakę, "Volvo", XC603.0L iridžio žvakės

Nauja

€57.51

Šiltas greitai Prašome atidžiai perskaityti šiuos prieš perkant, Jei jūs nusprendėte įsigyti prekių iš mūsų parduotuvės, jūs sutinkate su šios sutarties 1. Dėl skirtingų automobilių modeliai skirtingose šalyse, prašome susisiekti su prekybos patvirtinti produktų, prieš užsakant, siekiant išvengti nesuderinamumo tarp produktų ir automobilių. 2. Dėl įvairių auto dalys, bet kokias atsargines dalis, gali būti išparduota bet kuriuo metu.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, prieš perkant, ir patvirtinti pirkti po teiraujatės, ar prekės yra prieinami.Jei prekės nėra prieinamas, prašome suprasti! 3. Kaip prekinių nustatymas, yra daug rūšių automobilių dalys.Krovinių kiekvieno gamintojo yra skirtingi (krovinių vežimo turėtų būti apskaičiuojamas pagal dydį, svorį ir kiekį produktas), taigi apskritai krovinių yra nustatyta dabar.Prieš perkant, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo kiek krovininio yra!Jei klientas užsako daugiau ar mažiau krovinių, mes susisieksime su jumis, prašome sumokėti krovinių, arba prašyti grąžinti permokėtą krovininio!

Gamyklos tiesioginės auto dalys tinka automobilių

Tipas

iridžio žvakės

OEM Numeris

31286359

Automobilio Markė

2009 Changan Volvo xc60

Dydis

Standartinis Dydis

Medžiagos

Aukštos Kokybės žaliavų

Sertifikavimo

ISO/TS16949

Specifikacija

OEM standartas

Paslauga

OEM

Uosto

Bet kurį prievadą kinijoje

Pakavimas

Neutralus/Vartotojo/Color box

1.dėžutė+kartoninėje dėžutėje;

2.Pritaikyti

Mūsų Paslaugos

1. OEM

2. Mes pasistengsime atsakyti jums už jūsų užklausos per 24 valandas.

3. Po siuntimo, mes bus stebėti, kaip į produktus, jūs vieną kartą kas dvi dienas, kol gausite produktus.Kai jūs turite prekių, išbandyti juos, ir man grįžtamąjį ryšį.Jei turite klausimų apie problemą, susisiekite su mumis, mes siūlome spręsti taip, galite.

Atsiliepimai

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę , bet tai 1 minutė yra labai svarbūs mums.

3. Prašome suteikti mums galimybę padėti išspręsti problemą, prieš jums palikti bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar atviras ginčas dėl teritorijos.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas .Dėkojame už jūsų supratimą!

Jei turite kokių nors problemų,Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Žymos: žiemą vyrai namas kojinių, xiaomi redmi 5 castom, žiemos salono interjeras, telefono dėklas lgk 8 palaikykite, liemenė plaukti vaikams nuo 1 metų, vst 883 skaitmeninis laikrodis, liemenė įdaryti plunksnos, sodinukai šiaurės vaikas, sleepwear šilko kawaii.

Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Montavimo Bazės Butas
Nuoroda Kodai 31286359
Elektrodo Medžiagos Iraurita
Tipas uždegimo žvakės
Gamintojas Dalies Numeris 31286359
Kitos Dalies Numeris 31286359
Šiluminė Vertė Vidutinis
Mainų Dalies Numeris 31286359

Parašyti atsiliepimą

6vnt/vnt geros Iraurita žvakę,

6vnt/vnt geros Iraurita žvakę, "Volvo", XC603.0L iridžio žvakės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti