Parduotuvė pagal Kategorijas

Bluedio H2 "Bluetooth" Ausines ANC Belaidė laisvų Rankų įranga HIFI Garso Žingsnis Skaičiavimo SD Kortelės Lizdas Debesies Funkcija " Smart APP

Nauja

€26.54

Pagrindinės Savybės:

Aktyvus Triukšmo Mažinimas : Priimti nauja triukšmo mažinimo technologija, siekiant sumažinti aplinkos triukšmo efektyviai, ir jums geriau telefonu patirtis ir muzikos malonumą.

Stulbinantis Garsas : High-powered 57mm ratai, vieneto ausinių parodo daugiau garso duomenys, pvz., ryškus, trigubas ir turtingas baritonas.Su mažu iškraipymų HiFi garso kokybę, jūs galite mėgautis nuostabia muzika.

40 valandų Grojimo : galite klausytis daugiau nei 600 dainų, į ilgą kelionę su visiškai nemokamai.Super ilgas laukimo laikas ir naudojimo laiką, sumažinti dirginimą, naudojant ausinių, ir gauti daugiau įdomus žaidimai, muzika, ir gyvenimo.

Nuostabus Meistriškumo : Be kasdienio naudojimo, jis taip pat yra geras pasirinkimas, siekiant jį naudoti savo darbe.Žemos raktą, bet high-end "outlook" daro ji labai tinka įvairių verslo kartų.

Lengvas Pritaikymas : Atminties putos earcups yra švelniai litų į ausis, ir sukasi sąnarių lankelis yra naudojami reguliuoti kampas earcups, kad tilptų jūsų galvos formos.

Įrengti Lėktuvo Garso Keitiklis Kištukas : Jokio nerimo ir rūpesčių dėl verslo, galite naudoti įrengta lėktuvo prijungti ir tvarkyti verslo reikalų laiko, nors plaukioja.

Spalva: Juoda

Komunikacijos: Bevielis,Laidinis

Jungtys: 3.5 mm

Funkcijos: "Bluetooth"

Stilius: Lankelis

Pakuotės svoris: 0.5280 kg

Gaminio Dydis(L x W x H): 19.10 x 17.80 x 7.90 cm / 7.52 x 7.01 x 3.11 cm

Pakuotės Dydis(L x W x H): 20.70 x 20.30 x 8.80 cm / 8.15 x 7.99 x 3.46 cm

Pakuotės Turinys: 1 x H2 Ausinių, 1 x Lėktuvo Kištukas, 1 x USB Įkrovimo Kabelis, 1 x 3.5 mm Audio Kabelis, 1 x anglų Vadovas

Q: Apie Laivybos

A: Mes atsiųsime elementus per 7 dienas(darbo dienas) po jūsų apmokėjimo gavimo, ir sekimo numerį, ir stebėjimo svetainėje taip pat bus išsiųstas jums per Pokalbius.

Q: Apie muitinės mokesčių

A: Kiekviena šalis turi savo akcizų politiką, kad mes negalime padaryti pažadą apie tai, kad.Tačiau, jei jūs turite bet kokius reikalavimus, pls susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą.

Q: Apie Atsiliepimus

A: Penkių žvaigždučių f eedback yra vertinama labai palankiai.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto, PRIEŠ išvykdami į Neutralų ar Neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime padėti jums išspręsti problemas.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, 70mm vairuotojas, galvos telefono vielos, bluedio t2, amplifi garso, "bluetooth" headphon, belaidžio handfree, earphon, dantų belaidžio, bluedio headphon.

Su Mikrofonu Taip
Stilius Ausinių
Funkcija Vaizdo Žaidimas
Vocalism Principas Dinamiškas
Komunikacijos Belaidžio
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Atsparus vandeniui No
Jungtys 3.5 mm
"Bluetooth" Versija 5.0
Savybės Su Mikrofonu
Kištuko Tipas NĖRA
Parama Atminties Kortelės Taip
Yra bevielis Taip
Prekės Pavadinimas Bluedio
Kilmės KN(Kilmės)
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Modelio Numeris H2
Valdymo Mygtukas Taip
Garso Valdymas Taip
Paramos PROGRAMĄ No

Parašyti atsiliepimą

Bluedio H2

Bluedio H2 "Bluetooth" Ausines ANC Belaidė laisvų Rankų įranga HIFI Garso Žingsnis Skaičiavimo SD Kortelės Lizdas Debesies Funkcija " Smart APP

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti