Parduotuvė pagal Kategorijas

ZB206 V1.3 Baterijos Talpa Testeris Vidaus Varžos 18650 Ličio Baterija Testeris - 5V

Nauja

€8.69

Ypatybė:

Maitinimo įtampa: DC 5V

Darbinė srovė:

Quick start instrukcija (gamykliniai): 1. Visas už bandymą baterija (arba) galia bankas), teigiami, ir neigiami elektrodai yra atitinkamai prisijungę prie mėlynos terminalo bat+ ir bat-, ryšio linija, rekomenduojama kiek įmanoma trumpas ir storas!naudojant DC 12V darbinė įtampa, galia bandymo priemonė ekranas impulsinė srovė. 2. Paspauskite S -- ar S++ mygtuką, galite pakeisti nustatymus srovė per 0.1-2.6 A, kai srovė yra teisingas, paspauskite SK mygtuką, norėdami pradėti testą (pavyzdžiui, gedimo kodas Err*, prašome kreiptis į šiuos turinį), testeris gali protingas pasirinkimas tipų ląstelių ir suformuluoti nutraukimo įtampa, pradėti tyrimai "PALEISTI" lemputė, skaitmeninis vamzdžio ekranas vertybes iš ah talpos, energijos wh, įtampa V ir dabartinės paeiliui ekranas.Kai bandymas atliekamas bandymo, skaitmeninis vamzdžio lieka Ah greitai mirksi su balso priminimą, "PALEISTI" šviesos indikatorius off. 3. Baigus paspauskite "SK" mygtuką, kad testeris nustoja mirksėti signalą, taip pat galite paspausti S -- ar S++ mygtuką pereiti, patikrinti akumuliatoriaus talpa Ah, energijos Wh ir išleidimo plynaukštėje įtampa V, paspaudus "SK" mygtuką dar kartą, testeris grįžo į paleidimo srovės nustatymas valstybei, gali būti pakartota ankstesnio operacijos į kitą baterijos testas.Pastaba: atliekant bandymą, aliarmo, turi būti atliekamas vieno mygtuko operacija, atsarginės duomenų kopijos bus išvalytas, jei negali daryti vieno mygtuko operacija, atsarginės bus visada išsaugoti rezultatų, net jei galia yra išjungti!Kaip ir perdirbimo metodas klaidos kodas Klaidos*: Err1: akumuliatoriaus įtampa yra per didelė, prašome patvirtinkite, kad akumuliatoriaus įtampa yra mažesnė nei 8,5 V prieš bandymą.

Err2: akumuliatoriaus įtampa yra per maža (žemiau nustatytos vertės nutraukimo įtampos), patikrinkite, ar akumuliatoriaus įtampa ir iš naujo.Jei baterija yra prijungtas atstatomas ir keturių vielos režimas įtampos matavimo neprijungtas arba prijungtas prie atvirkščiai, yra taip pat rodyti Err2.

Err3: baterija nepalaiko parametro impulsinė srovė arba grandinės varža yra per didelė, naudokite mažesnio srovės bandymų baterija, ir užtikrinti, kad ląstelių linija yra storas ir trumpas, tarp elektrodo kontakto yra geras.

Err4: galios vamzdžių žalą, problemos paprastai atsiranda po blogo pertvarka, gali pakeisti galios vamzdžių, dalyvavęs modeliai turi P75NF75 ir pan..

Err5: po bandymo galios apribojimų!ši būklė yra įmanoma tik tada, kai galios riba funkcija įjungta (LPon), pagal vardu nustatytų sąlygų įvykdymo galia yra daugiau nei 12W, testeris, kad būtų išvengta šilumos perkaitimo ir imtis apsaugos priemonių.Vartotojai gali PASIDARYK pats save (padidinti šilumos kriaukle arba) įrengimas gerbėjai), ir nustatykite funkcijos nustatymas meniu uždaryti galios riba (LPoF), dabar galite naudoti daugiau nei 12W galia.

Err6: maitinimo įtampos diapazono, kai maitinimo įtampa yra mažesnė nei 11V arba didesnis nei 14V, bandymo aktas pagal įkraunant bus rodomas klaidos kodas, prašome pakeisti į tinkamos įtampos elektros energijos tiekimo!!Pastaba: kai ekrane Err1-Err5, paspauskite bet kurį klavišą ar mygtuką, kad grįžtumėte į pradinę būseną.

Komplektą sudaro:

1 x Ličio Baterija Testeris (Bandymo priemonės nėra įtrauktos)

Žymos: dc apkrovos, akumuliatoriaus matuoklis, kameros gylis, testeriai 18650, vidinis atsparumas testeris, 18650 baterija recharg, baterijos talpa testeriai, ts ličio baterija, yr1035, akumuliatoriaus testeris rc3563.

Tipas Elektroniniu Prietaisu, Baterija Testeris
Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris zb206
Prekės Pavadinimas ZEAST

Parašyti atsiliepimą

ZB206 V1.3 Baterijos Talpa Testeris Vidaus Varžos 18650 Ličio Baterija Testeris - 5V

ZB206 V1.3 Baterijos Talpa Testeris Vidaus Varžos 18650 Ličio Baterija Testeris - 5V

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti