Parduotuvė pagal Kategorijas

2vnt Grynas Emuliacija Šilko Satino Užvalkalas Vieną Pagalvę Padengti Spalvotų 48*74cm

Nauja

€5.91

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas:Pagalvė Padengti\\\\Užvalkalas.

Prekės Ženklas:Nauja.

Stilius:Paprastas.

Medžiaga:Emuliacija šilko

Specifikacijos:48*74cm (About18.5*29 colių).

Spalva:

Oranžinė, raudona, Rožinė gėlė-balta, sniegas mėlynas, žalias vaisius, tamsiai mėlyna, raudona rožė, aqua blue, ežero mėlyna, balta, ruda, šviesiai ruda, rožinė, sidabrinė, bijūnas modelių, zebra modelių,Rožinė gėlė-raudona, violetinė.

Šilko privalumai:

Šilkas vadinamas "Pluošto Karalienė", su savo unikalų žavesį pagal amžiaus žmonėms visų amžiaus grupių.Šilkas, priklauso baltymų pluošto, šilko fibroin yra 18 rūšių amino rūgščių, naudingų žmogaus organizme, gali padėti palaikyti odos paviršiaus membranos lipidų metabolizmą, jis gali išlaikyti odą drėgną ir sklandžiai.

Geriausiai natūralių audinių.Ar Labai šilko ar jaučiasi, yra pasaulyje\\\ \ 's, geriausiai natūralių audinių.Jis atitinka visus estetinius reikalavimus: gražus, elegantiškas, lygi, švelni, kartais brandus, kartais vaikiška, tiek jaunimo, moterų, pagyvenusių žmonių ar vaikų, taip pat yra verta turėti šilko patalynė.Tai suteikia jums, ir ne tik regėjimo malonumą, bet ir wholehearted komfortą.Kartais tai yra daugiau kaip meno kūrinio, su šilko-grade visa namo aplinka bus žymiai pagerėjo.

Anti-senėjimo odos priežiūros. 100% aukštos kokybės šilko audiniai, 18 rūšių amino rūgščių ir šilko baltymų ekstraktas, esančių ilgalaikio maisto papildai odai, oda drėgna, lygi ir elastinga, visiškai sveiką švytėjimą.

Antibakterinis ir anti-erkės, žaliosios ir sveikos.Šilkas yra žinomas kaip "antroji žmonių odos", slopina bakterijų, anti-erkės ir pelėsių poveikio.Tai yra evangelijos jautrią odą, tinka visiems odos tipams žmonių naudoti.Po naudojant šilko, aišku nustatė jo šiek tiek raudoną, spuogai, palaipsniui tolo, tada dingo.Plauti šilko patalynės, ypač tėvams, kurie mėgsta miegoti nuogas.Tai grožis, SPA kūno!

"Shu miego veiksnys." Šilko išleista be akivaizdžių ypatingą skonį, gali veiksmingai pagerinti simptomai, nemiga, sumažinti darbo, nuovargio, miego, kol jis prabudo ir energingi.

Pakuotė:

1*Pagalvė Padengti .

NE Mažmeninės Langelyje.Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį.

Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo aišku.

Pastaba: Kinija Paštu, Oro Paštu/Sklypo vos priklauso visame pasaulyje po sistema, kuri yra daug lėtesnis, nei Specialių Pristatymo.Straipsniai atvyks į 7-25 darbo dienas visame pasaulyje paprastai.Atvykimo laikas taip pat priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių.Bendrojo atvykimo laikas lentelėje yra pateikiama žemiau už jūsų išvada:

Prieš placeing jūsų užsakymą, prašome patvirtinkite, kainodaros ir kiti duomenys tiekėjo.

Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės.Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti.

Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

Žymos: užvalkalas laukinių šilko, užvalkalas šilko pagalvės, japonijos šilko užvalkalas, užvalkalas šilko aikštėje, užvalkalas orreiler šilko, kelionės užvalkalas šilko, karalius užvalkalas šilko, lapas užvalkalas šilko, amerikos užvalkalas šilko, užvalkalas šilko, aksomo.

Audinio Skaičius 30
Modelio Numeris 75280
Funkcija Eco-Friendly
Naudoti viešbutis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Reitingas Klasės
Siūlų Skaičius 100TC
Tipas Užvalkalas
Stilius Paprastas
Technics Audiniai
modelis Paprastas Dažyti

Parašyti atsiliepimą

2vnt Grynas Emuliacija Šilko Satino Užvalkalas Vieną Pagalvę Padengti Spalvotų 48*74cm

2vnt Grynas Emuliacija Šilko Satino Užvalkalas Vieną Pagalvę Padengti Spalvotų 48*74cm

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti