Parduotuvė pagal Kategorijas

Baltas Triukšmas, Mašinos USB Įkrovimo Laikas Išjungti Miegoti, Automatinis Garso Mašina Su Wram Baltą Šviesą Kūdikis Miega Poilsis

Nauja

€20.07

Kulka Taškų:

1、Pasirinkti Garso Laisvai: Paspauskite F gamtos muzikos mygtuką, jei norite žaisti natūralaus garso. 10 sklandžiai ir gamtos garsai ir 1 lopšinė, pasirinkite, kokį garsą pagal jūsų pageidavimus ir poreikius.

2、Nešiojamų Dizainas: Tik 10*10*6.5 cm, užima mažai vietos ant staliukas, jis gali būti lengvai įdėti į savo krepšį ar lagaminą.

3、7-spalva Šviesiai Ekranas: yra 7 spalvų šviesos ekranas, 5 rūšių ryškumo šiltai balta šviesa gali būti pakoreguoti.Pagal lėtas šviesos, kūnas gali atsipalaiduoti.Integruota ličio baterija, įkraunama vieną kartą, gali būti naudojamas nuolat 36h.

4、Automatinis Išjungimo Laikmatis: baltąją triukšmo mašiną, gali žaisti nuolatos, be pertrūkių, ar yra automatinio išjungimo laikmatis 30, 60 ar 90 minučių, siekiant taupyti energiją (šviesą ekrane).

5、Ne Tik Miego: Gali ne tik padengti iki triukšmą ir pagerinti sleep kokybė, ir ar tinka naudoti namuose, biure ir pan.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Miego Baltąją Triukšmo Mašiną

Taikoma: kūdikių miego, žmonės su nemiga, mergaitės, kurie nėra lengva užmigti, ramina nuotaika ir stresas

Medžiaga: ABS+PC+silikono+elektroniniai komponentai

Gaminio dydis: apie 10*10*6.5 cm/3.94*3.94*2.56 į

Pakuotės dydis: apie 13*10.8*8.5 cm/5.12*4.25*3.35 į

Įėjimo įtampa: DC5V

Darbinė įtampa: 4.2 V

Įkrovimo srovė: 1A

Galia: 1W

Baterijos talpa: 1000mA

Įkrovimo būdas: usb

Krovimo trukmė: 1,5 val.

Naudojimo laikas: 36h

Sertifikavimas: FCC/CE/RoHS

Pakavimo Sąrašas:

1*Baltas Triukšmas, Mašinos

1*USB

1*Instrukcija

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: triukšmo balta, miego kaukė, baltas triukšmas kūdikių, apnėja kaukė, baby relax, kūdikio stebėjimo monitoriai, stebėti vnt, juodas triukšmas, elektroninių komponentų, nešiojamų balto triukšmo generatorius.

Medžiaga ABS+PC+silikono+elektroniniai komponentai
Lytis Unisex
Elemento Tipas Miega Monitoriai
Amžius 12+y

Parašyti atsiliepimą

Baltas Triukšmas, Mašinos USB Įkrovimo Laikas Išjungti Miegoti, Automatinis Garso Mašina Su Wram Baltą Šviesą Kūdikis Miega Poilsis

Baltas Triukšmas, Mašinos USB Įkrovimo Laikas Išjungti Miegoti, Automatinis Garso Mašina Su Wram Baltą Šviesą Kūdikis Miega Poilsis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti