Parduotuvė pagal Kategorijas

SEQINYY Vintage Set Gėlių Spausdinti 2020 M. Vasarą, Pavasarį, Naujų Mados Dizaino Moterų Raukiniai Marškinėliai + Mini Duobute Sijonas Kostiumas

Nauja

€61.34

Dydžių lentelė (Azijos Dydis)

Kiekviena suknelė kokybės ir dydžio, bus patikrinta prieš išsiuntimą, taigi, jei jūs galite palikti savo ar savo kliento biustas, juosmens į colių arba cm, mes galime išvengti neteisingo dydžio .Dydis buvo išmatuotas rankiniu būdu, kartais, turi tam tikrų klaidų, per 3 cm.

Marškinėliai:

S krūtinė 88cm, ilgis 60cm

M krūtinė 92cm, ilgis 61cm

L krūtinė 96cm, ilgis 62cm

XL krūtinė 100cm, ilgis 63cm

Sijonas:

S liemuo 68cm, ilgis 47cm

M liemuo 72cm, ilgis 48cm

L liemuo 76cm, ilgis 49cm

XL liemuo 80cm, ilgis 50cm

PARODYTI

Visos nuotraukos mūsų parduotuvėje yra realus, nesijaudinkite.

SEQINYY OEM Paslaugos

Pardavėjas-klientų, Jei turite kokių nors mūsų stiliaus drabužius, arba savo dizaino, jūs norite, kad daugiau nei 30 vnt, susisiekite su mūsų techninio aptarnavimo, mes galime gaminti tFor pardavėjas-klientų, Jei turite kokių nors mūsų stiliaus drabužius, arba savo dizaino, jūs norite, kad daugiau nei 30 vnt, susisiekite su mūsų techninio aptarnavimo, mes galime gaminti juos.

Kuponas Apdovanojimai

Jei jums paliko 5 žvaigždučių atsiliepimus ir nuotraukas, prašome susisiekti su mūsų paslauga gauti kuponą.

SIEKIANT PERDIRBTI

1. už įprastų drabužių , mes visada laivas per 72 valandas, jeigu drabužių, reikia laukti, mes jus informuosime, Tavo-diena.lt pranešimus. 2. pritaikyti drabužius, mes visada laivas per 6-20 dienų.

SKALBIMO

Kai kurie audiniai parduodami parduotuvėje yra gaminami iš šilko, vilnos, kašmyro, natūralaus kailio ir kt.Medžiagos yra subtilus.Dėl skirtingų savybių kiekvienos natūralios medžiagos, netinkamos plovimas gali atnešti nepataisomą žalą į drabužius, kad ilgiau ir geriau dėvėti.Patirtis rodo, kad jums turėtų siųsti savo drabužius, profesionalus sausas cleaner išlaikymo.Jei jūs vartojate šį vaistą, mes nutylėjimą svarstymo ir priėmimo taisyklės.Ačiū už jūsų nuolatinę paramą ir linkiu laimingas pirkinių!

Žymos: ilgas sijonas žiemą, palaidinė dėl amžiaus moterų, vaikai ilgas sijonas, kinų suknelė marškinėliai, rinkinys moterims, padengti aukso, pakopų pynimas sijonas, pynimas ruched sijonas, qinuo, laisvų rankų įranga violetinė.

Prekės Pavadinimas SEQINYY
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Amžius Amžius 18-35 Metų
Apykaklės O-Kaklo
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Medžiaga Poliesteris
Rankovės Stilius Reguliariai
Sezonas Vasaros
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 201124092133
Modelio Tipas Spausdinti
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Stilius derliaus
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
Apdaila Ruffles

Parašyti atsiliepimą

SEQINYY Vintage Set Gėlių Spausdinti 2020 M. Vasarą, Pavasarį, Naujų Mados Dizaino Moterų Raukiniai Marškinėliai + Mini Duobute Sijonas Kostiumas

SEQINYY Vintage Set Gėlių Spausdinti 2020 M. Vasarą, Pavasarį, Naujų Mados Dizaino Moterų Raukiniai Marškinėliai + Mini Duobute Sijonas Kostiumas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti