Parduotuvė pagal Kategorijas

Madingas Nigerijos Nėrinių Audinys,Vėliau kaip iki Afrikos Nėrinių Audinys,Baltas prancūzų vienspalviai voile Nėrinių Audinio Vestuvinė Suknelė Baltos spalvos nėrinių LYX01

Nauja

€21.09

Sveiki atvykę Į Liucija Nėrinių Parduotuvėje ir Visi produktai, nekilnojamojo nuotraukas Produkto aprašymas: Būklė: nauja ir unworn Audinys: 100% Poliesterio Plotis: 50"/51" Dizainas: Afrikos dizaino Mažiausias užsakymo kiekis: Mažiausias užsakymo kiekis yra 5YD.Medžiaga: prancūzų tiulio, nėrinių audinys su blizgančiais Svoris: apie 0,6 kg/5yards Dydis: 5 metrų ilgio Pakuotės:5 metrų/maišelis

Produkto Vaizdas

Q&A

Q 1 : Kas yra jūsų laivybos būdas?

We will ship e-Pakelio.Jeigu e-Pakelio nėra prieinami kai kurie adresą, mes pasirinkti kitų būdų, kaip laivas.

Q 2 : Kaip ilgai aš galiu gauti mano prekių po to, kai pardavėjas turi laivą?

Jis paprastai trunka apie 3-7 verslo d dienoms atvykti per DHL, Ir apie 15-30 dienų atvykti e-Pakelio ar Kinija Paštu, Oro Paštu.Mes negalime kontroliuoti galimą vėlavimą sukėlė jūsų pašto paslaugų ar nenumatytų oro sąlygų.

Q 3 :Kaip apie mažiausias užsakymo kiekis?

5 m ,už vieną spalvą.

Q 4 :kodėl kartais atrodo, spalvos nesutapimas?

Skirtumas spalva, gal ir sukelia kai kurie iš naujo ason s, pavyzdžiui, šviesos, kilmės ar spalvos atspindys ekrane, ir t.t.Vistiek mes padarysime viską, kad būtų išvengta.Tikiuosi, kad jums suprasti ir bendradarbiavimą.Labai ačiū.

Q 5 :Kodėl aš gauti produktą, ilgis mažiau nei oficialusis leidinys?

Mūsų produktas yra reikia dažų arba spausdinti, siekiant užtikrinti savo sveikatos tai daryti ne per aukštos temperatūros procesas ,aukšta temperatūra bus padaryti audinio susitraukimas, taip, kad audinys yra trumpesnis faktinis, bet nesijaudinkite, mes siekiame, kad aš mprove gamybos procesą.

Paslauga

Mes priimame Mažmeninė, Didmeninė prekyba, Mišrūs kad ir Lašas Laivas.Mes siūlome didelį nuolaida didmeninėje ir sumaišyti užsakymus.Jūs galite susisiekti su mumis dėl bet kokio klausimo, Tai mūsų malonu atsakyti į visus jūsų klausimus per 24 valandas.

MOKESČIŲ IR MUITO

I n daugiausiai laiko, pirkėjas n eed neturi mokėti jokių muitų.Mes pripažins jį kaip pavyzdį ir mažą vertę, kad būtų išvengta mokesčių.Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas.mes'nt atskaitingas muito mokestis, Prašome patikrinti muitų politikos ne savo vietoje.Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šaliai, pirkėjas turi u nderstand šią situaciją.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Atsiliepimai

Mes, internetinėje parduotuvėje, jūsų nuomonė yra labai vertinga mums.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas,prašome pateikti mums 5 žvaigždžių ir aktyvus atsiliepimus,mes bus padaryti jį geriau.Jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų, Tai labai rūšies jums suteiks mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes manome, kad yra protingas sprendimas.Ačiū!Have a nice Prekybos dieną!

Dėmesio : Kadangi Rusija po naujos politikos apie visą vardą , prašome kiekvienam pirkėjui pasiūlyti savo vardą ir pavardę, kol jūs mokate savo atsiskaitymo adresas .Mes ne pasiūlyti papildomą pranešimą apie pilnas pavadinimas, po jūsų užsakymą .Ačiū už jūsų puikų bendradarbiavimą !

Žymos: suknelė, barkcloth, Nėriniai, akių audinio lada, afrikos audinys, šveicarijos nėrinių audiniai, afrikos nėrinių audinio 2020 m. aukštos kokybės lappa, afrikos audinio nėrinių, drugelis audinio suknelė, audinio nėrinių.

Technics Išsiuvinėti
Nemokamas Pristatymas Taip
Plotis
Naudojimas
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto tipas
Ilgis
Prek.kod 5yard
Modelio Numeris YX01
Apdaila Blizgučiai
Funkcija Tirpsta Vandenyje
Audinio Tipas Akies
kilmės vieta Guangzhou, Kinija
Spalva
Medžiaga
Svoris About 1.0 kilos

Parašyti atsiliepimą

Madingas Nigerijos Nėrinių Audinys,Vėliau kaip iki Afrikos Nėrinių Audinys,Baltas prancūzų vienspalviai voile Nėrinių Audinio Vestuvinė Suknelė Baltos spalvos nėrinių LYX01

Madingas Nigerijos Nėrinių Audinys,Vėliau kaip iki Afrikos Nėrinių Audinys,Baltas prancūzų vienspalviai voile Nėrinių Audinio Vestuvinė Suknelė Baltos spalvos nėrinių LYX01

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti