Parduotuvė pagal Kategorijas

JOYKER Nešiojamas Stovas "MacBook Pro" Oro Sąsiuvinis Sulankstomas Aliuminio Lydinio Nešiojamojo kompiuterio Laikiklis Laikiklis Nešiojamas Turėtojas Sąsiuvinis

Nauja

€14.57

AUKŠTIS&KAMPAS REGULIUOJAMAS

Aukštis koregavimo funkcijos sutarimu su Ergonomiškas dizainas, kuris koreguoti laikyseną, siekiant padėti jums palengvinti skausmus pečių ir juosmens, užkirsti kelią pavadinimas ir net panaikinti rankų nuovargio.Tai yra puiku, siekiant apsaugoti jūsų prietaisą nuo perkaitimo, taip pat.

SULANKSTOMAS&NEŠIOJAMŲ DIZAINAS

Momentiniai taikyti ir sulenkite.Lengva saugoti ir užima labai mažai vietos; Patogu nešiotis, galite įdėti ją į kuprinė arba krepšys; Idealiai tinka naudoti namuose, biure, lauke, kelionės, mokyklos, viešbučiai ir dar daugiau.Pasiimkite su savimi visur, nes ji yra erdvės taupymo, sulankstomas ir lengvas.

STABILUS IR TVIRTAS STOVAS

Pagamintas iš aukštos kokybės Plastiko + silikono ištverti kasdienio naudojimo, remti max apkrova 15 kg.Medžiaga yra patogus ir patvarus.

PLATUS SUDERINAMUMAS

Universalus nešiojamas stovas palaiko nešiojamus kompiuterius nuo 11 iki 17 colių.

Žymos: acer tablet stand, juosmens viršuje stovi, "macbook pro" parama, už " macbook stendas, leshp nešiojamojo kompiuterio laikiklis, k2 stendas, macbook stendas, KOMPIUTERIO Stovas, tualetinis staliukas dėklas, "dell" nešiojamas turėtojas.

Feature6 nešiojama kolonėlė, sulankstomas nešiojamas stendas
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Feature7 ergonomiškas reguliuojamas sulankstomas nešiojamas stendas
Feature2 Nešiojamojo Kompiuterio Stovas Su Aušinimo Ventiliatorius
Kilmės KN(Kilmės)
Feature3 stovėti nešiojamąjį kompiuterį
Feature1 x stiliaus reguliuojamas sulankstomas nešiojamas stendas
Feature5 nešiojamas sulankstomas nešiojamas stovas laikiklis
Prekės Pavadinimas JOYKER
Feature4 soporte portatil

Parašyti atsiliepimą

JOYKER Nešiojamas Stovas

JOYKER Nešiojamas Stovas "MacBook Pro" Oro Sąsiuvinis Sulankstomas Aliuminio Lydinio Nešiojamojo kompiuterio Laikiklis Laikiklis Nešiojamas Turėtojas Sąsiuvinis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti