Parduotuvė pagal Kategorijas

Originalus NewZealand Gamtos Grožio Avių Placenta Simondsijų Akių Stangrinamasis Kremas Tamsiai Ratą, Raukšlių, Anti-Senėjimo Akių Priežiūros Gydymas

Nauja

€23.60

AVIŲ PLACENTOS AKIŲ KREMAS 15g

Su Simondsijų & Kivių Sėklų Ekstraktai

Lengvas ir švelnus kremas, kad padėtų pašalinti smulkias linijas ir raukšles aplink akis, tai drėkinantis raukšlių akių kremas yra praturtintas maistinių medžiagų turtingas Placenta atgaivinti ir sustiprinti gamybos kolageno ir elastino, ir veikia sklandžiai odos ir paramos stangresnė, sveikai jaustis ir išvaizda aplink švelnus akių srityje.

Suformuluota su papildoma medžiaga naudą, Taukmedžio Sviesto, tai mylintis kremas taip pat yra antibakterinių savybių, Simondsijų nuraminti ir ramus akių srityje ir stiprinti natūralų odos drėgmės barjerą, ir maistinių medžiagų-turtingas Kivių Sėklų aliejus yra daug antioksidantų savybių pagalba su odos ląstelių regeneraciją, suteikia akims jaunesnis, daugiau spinduliavimo išvaizdą.

Pagamintas naujojoje Zelandijoje

Kryptis

Švelniai taikyti aplink akis ryte, arba kaip reikalaujama.Venkite tiesioginio kontakto su akimis, gerai nuplaukite šaltu vandeniu, jei tai įvyksta.

Kvepalų ir Paraben Nemokamai.

Lopo mėginys odos priežiūros produktus, prieš visą naudojimo.

Ingredientai

Avių (Avių), Placentos ekstraktas suteikia turtingas šaltinis odos maistinių medžiagų, atgaivina ir drėkina odą, ir buvo įrodyta, kad drėkina ir padidinti gamybos kolageno ir elastino, sumažinti raukšles.

Taukmedžio Sviestas yra giliai drėkinantis ir turtingas odos minkštiklis, kuris buvo naudojamas tradiciškai paspartinti žaizdų gijimą ir odos problemų, ir yra nustatyta, kad padėti sumažinti paburkimą ir maitina odą.

Simondsijų Aliejus yra dažnai naudojamas jautriai ar spuogai linkusi oda, padeda odos dirginimą, ir yra taip pat naudingas gydant sausą ir skausminga oda, egzema, psoriazė ir alergijų.

Kivių Sėklų Aliejus yra turtingas šaltinis vitaminų C ir A, ir buvo nustatyta, kad būti iki 80% odos naudingas Omega 3 ir 6 Riebalų Rūgščių.

Žymos: tamsios dėmės korektorius kremas, strijų pašalinti spuogai randų gydymas, balta, 90pcs vitaminas e, avių placenta, ryžiai, baltieji, anmyna, spuogai randų šalinimo kremas veido odos remontas, kovos raukšlių peptidas, bioaoua kremas, placentos kremas.

Kilmės NewZealand
NET WT 15ml
Elemento Tipas Kremas
Feature8 pagerina odos elastingumą
Feature2 Padidinti odos elastingumą
Feature9 giliai maitina
Naudoti Akis
Feature10 atkurti odos stangrumą
Modelio Numeris Akių Priežiūros Kremas
Feature5 odos sugriežtino ir daugiau spinduliavimo
Feature7 atgaivinti ir sklandžiai odos
Komponentas Avių Placentos Simondsijų
Funkcija Anti-Veidą
Feature1 Avių Placentos paakių kremas
Prekės Pavadinimas JYP
Feature4 anti-senėjimo
Lytis Unisex
Odos Tipai visų tipų odai
Feature11 sumažinti sausumo
Feature6 brandžios odos
Šalis/Regionas Gamyba Australija

Parašyti atsiliepimą

Originalus NewZealand Gamtos Grožio Avių Placenta Simondsijų Akių Stangrinamasis Kremas Tamsiai Ratą, Raukšlių, Anti-Senėjimo Akių Priežiūros Gydymas

Originalus NewZealand Gamtos Grožio Avių Placenta Simondsijų Akių Stangrinamasis Kremas Tamsiai Ratą, Raukšlių, Anti-Senėjimo Akių Priežiūros Gydymas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti