Parduotuvė pagal Kategorijas

Automobilių Elektros Uodega vartų pakėlimo ypatinga Suzuki Ertiga 2019 Nuotolinio Valdymo Automobilio Bagažinės Liftas

Nauja

€355.19

Automobilių Elektros Uodega vartų Suzuki Ertiga 2019 Nuotolinio Valdymo Automobilio Bagažinės Liftas

* Priimti naujai išrastas elektros siurbimo užraktas,mes taip pat visiškai atnaujinti apie lenkų ir kontroliuoti lange & galiniai mygtuką, ir kitos dalys ir t.t. * Tuo pačiu metu,jūs taip pat gali pasirinkti elektros anti-pinch,snukio įjungta funkcija, turi ypatingos patirties automobilių gyvenimas

Atsargumas:

Jei negalite patvirtinti, jei jūsų automobilis tinka mūsų prekės, pls keturis (Priekyje,atgal,atidarykite kamieno) ir nuotraukų mūsų nuorodą. (Mes rekomenduojame, kad klientas siųsti mums nuotraukas, prieš perkant.)

Produktų Nuotraukos:

Produkto savybės

1.Kontrolės Originalus automobilio nuotolinio,paspauskite vieną fix all.Paspauskite nuotolinio valdymo pultelyje, norėdami atidaryti/uždaryti uodegos vartai,galite tai padaryti lengvai. 2.Mygtuką vairuotojo sėdynė,Mygtuką ant uodegos vartai,kontroliuoti lengvai.Mūsų produktas yra du mygtukai kontrolės kėlimo.Vienas turi būti įdiegta konsolės ir kita turi būti įdiegta uodega vartų.Jie gali kontroliuoti kėlimo automatiškai. 3.Smart išvengti žiupsnelis,vartotojo saugiai.o uodegos vartai yra uždaryti,kai ji touch kliūtis(žmonių ar daiktų),ji bus bounce back automatiškai arba sustoja,taip išvengiant jums pakenkti 4.Nustatyti aukštį,vartotojui.Atminties aukštis : vartotojo rinkinys bagažinės į tinkamą aukštį ir tada ilgai paspauskite klavišą.Jūs išgirsite "pyp..pyp".Ji bus padidinti aukštis kitą kartą. 5.Garso signalas,waring laiku.kai jos uždaryti ar atidaryti uodegos vartų.jis bus išsiųsti garso signalas, vairuotojas ir žinant atgal situaciją, siekiant išvengti žalos ar pavojaus saugumui. 6.Pažangus elektroninis siurbimo.Kai siurbimo skatina sunkvežimių arti, ji pasireikš stiprios sugerties išvengti smūgio ir triukšmo.

Produkto pranašumas

Viena koja aktyvuota funkcija (Pasirinktinai pridėti $50)

* Viena koja-įjungta funkcija yra savotiškas smart kamieno jutiklių sistema * Jis nustatys automobilio savininkas, nuotolinio valdiklio ir tada nustatyti, kad visas procesas iš kojų aukštyn-žemyn norėdami atidaryti arba uždaryti kamieno automatiškai.

Išspręsti Esamą Problemą

Kai abi rankas laikykite dalykas, ir raktas kišenėje,jūs suprasite, kad atidarykite bagažo skyriaus pėsčiomis, tuo metu,kai jis yra lietaus labai,viena ranka atlieka skėtis,kita vertus, atlikti prekių,argi tai labai sunku jums atidaryti skrynią?......Be rankas,kaip koja?

Žymos: electr kamieno, suzuki alto, elektros liftas, bagažinės dangtis, suzuki vitara, kontrolė, elektriniai galiniai vartų liftas, regal elektriniai galiniai vartų liftas, swift dzire, Elektrinis bagazines dangtis, automobilių elektros bagažinės dangtis, pakelkite bagažinės dangtis.

Prekės Pavadinimas LeeSpring

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Elektros Uodega vartų pakėlimo ypatinga Suzuki Ertiga 2019 Nuotolinio Valdymo Automobilio Bagažinės Liftas

Automobilių Elektros Uodega vartų pakėlimo ypatinga Suzuki Ertiga 2019 Nuotolinio Valdymo Automobilio Bagažinės Liftas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti