Parduotuvė pagal Kategorijas

Moondrop Starfield HIFI Garso Dinamiškos In-ear Ausinės Anglies Nanovamzdelių Diafragma IEM su 2 Pin 0.78 mm Nuimamas Kabelis

Nauja

€93.02

Žvaigždėtas dangus dažų technologija

Siekiant parodyti, gražaus eksterjero žvaigždėtą dangų, Starfield priima ypatinga dažymo technika, kuri gali ne tik sparkle pagal žiburiai, bet taip pat rodo, spalvinga gradiento spalvos su skirtingu kampu nuo šviesos.

Žvaigždžių paslėptas ausinių kabelį

Starfield yra įrengta 24AWG litz struktūra 4N grynumas OFC kabelis, ausines, kurios užtikrina turtingą garso detales ir visą dinamiką.Mes pridėti perlamutro milteliai ausines' pakavimo medžiagos tolygiai, todėl, kai jums atrodo labiau šviesoje, jūs pastebėsite, kad paviršiaus ausines, kabelis yra putojantis.

Super-eilės anglies nanovamzdelių diafragma

Super-eilės anglies nanovamzdelių masyvas yra didžiuotis taikymo technologijų Kinijoje, kuri leidžia nanovamzdeliai, kaip mikro medžiaga, kuri turi būti taikoma makroskopinis realybe.Į Starfield s diafragma yra sudaryta iš anglies nanovamzdelių masyvo metmenų ir ataudų megzti polimero plėvelė, todėl tai tik 6 mikronų (0.006 mm) storio diafragma derinys didelio nelankstumo, aukštos kietumas ir lengvumas, ir teikti aiškią, išsamią ir sklandžiai aukštų.

Dukart ertmės struktūra žalvario auksu vidinę ertmę.

Įrengta žalvario, padengtas vidinės ertmės ir vienija penkis slėgio ribojimo skyles baseino rėmas, ji bus kontroliuoti oro slopinimas diafragma, todėl, kad, siekiant pagerinti energijos balanso dažnių juostoje ir atneša sklandžiai tri-band perėjimą.

Lengvas ir aukštos kokybės transducing struktūra

Aukštos kokybės vidaus magnetinės grandinės, kurie pagaminti iš neodimio magnetai, ir didelio našumo transducing struktūra, suformuota lengvas Daikoku tai CCAW balso ritės, importuotų iš Japonijos, kuriame puikiai trumpalaikis atsakas ir dinaminis diapazonas, ir pagerinti didelės raiškos ir dinamiškas garsas.

Tiuningas derinys, balanso ir muzikalumas

Dėl mūsų turtinga dinaminių ausinių dizainas patirties ir brandaus platforma, Starfield, galėtų įrodyti, neįvykdyti akustinių indeksas: puikų pralaidumą ir ultra-low visą dažnių iškraipymų.Kas daugiau, Starfield paveldi subalansuotas trijų dažnių pasiskirstymas KXXS, ir remiasi įvairiomis medžiagomis, atlikti minkštesnė ir šiltesnė garso.Skiriasi nuo KXXS sharp, platus, tikslios garso srityje ir super aišku, analizė, Starfield daugiau dėmesio skiria purus, švelnus, minkštas, ištemptas garso ir puikios kokybės, tuo pačiu metu, siekiant trapią pusiausvyrą tarp balanso ir muzikalumas.

Aukštos ištęsiamumas ir grywalność

Starfield toliau priimti 0.78 2 pin vidų universali sąsaja, kuri atitinka vartotojų reikalavimus ištęsiamumas ir grywalność ausinių.Jei yra bet kokia toliau poreikius kabelis garso kokybę, galite ją pakeisti į kitų atnaujintas laidų, tai reiškia, kad ten bus daugiau galimybių vartotojams renkantis atnaujintas kabeliai.Jeigu dirbate komfortą, kai jūs naudotis, galite pasirinkti mūsų "bluetooth" laidas: "littleblack", ir tada jūs galite pakeisti Starfield į "bluetooth" ausines su tuo pačiu puiki garso kokybė pakeičiant "bluetooth" laidą.

Pagrindinės specifikacijos Starfield:

Vairuotojas: Anglies Nanovamzdelių, diafragma - 10mm Dviguba ertmės dinaminis vairuotojo Nuimamas kabelis standartas: 24AWG Litz 4N OFC Sąsaja: 0.78 2pin Jautrumas: 122dB/Vrms(@1 khz) Varža: 32Ω±15% (@1 khz) Frequency response: 10Hz-36000 Hz (nemokamai srityje. 1/4 colių MIC) Veiksmingas dažnių diapazonas: 20Hz-20000 Hz (IEC60318-4)

Žymos: pioneer ausines laidines, mpow laidinio ausines., iem ausinių, amplifi hifi, thieaudio, moondrop starfield, moondrop, bevardis, ausinės iem, kabelio nx7.

Komunikacijos Laidiniu
Paramos PROGRAMĄ No
Modelio Numeris moondrop starfield
Jautrumas 122dBdB
Kilmės KN(Kilmės)
Atsparumas 32ΩΩ
Funkcija HiFi Ausinės
Dažnių Diapazonas Diapazonas 10 - 36000Hz
Stilius Ausis
Kištuko Tipas L Lenkimo
Prekės Pavadinimas YMDX
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Atsparus vandeniui No
Garso Valdymas No
Jungtys 3.5 mm
Linijos Ilgis 1.2 mm
Valdymo Mygtukas No
Yra bevielis No
Su Mikrofonu No
Belaidžio Tipas NĖRA
Vocalism Principas Dinamiškas
Parama Atminties Kortelės No

Parašyti atsiliepimą

Moondrop Starfield HIFI Garso Dinamiškos In-ear Ausinės Anglies Nanovamzdelių Diafragma IEM su 2 Pin 0.78 mm Nuimamas Kabelis

Moondrop Starfield HIFI Garso Dinamiškos In-ear Ausinės Anglies Nanovamzdelių Diafragma IEM su 2 Pin 0.78 mm Nuimamas Kabelis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti