Parduotuvė pagal Kategorijas

Nykščio Fortepijonas Kalimba 17 Klavišus Persikų, Gėlių Core Dovanų Paketą, Aišku, Ir Melodingo Garso Muzikos Atlikimo Ugdyti Muzikos Elementų

Nauja

€5.45

Dear friend,sveiki atvykę į mano parduotuvėje.Prekės yra geros kokybės.Ir visi dydis ir spalva yra sandėlyje.nereikia dėl nieko jaudintis.Jūsų Pasitenkinimas Yra Mūsų Didžiausias Noras, Jei Esate Nepatenkinti Mūsų Produktai, Prašome Pranešti Mums Ir Mes Nuoširdžiai Klausytis Savo Nuomonę, Norėčiau, Kad Jūs Turite Laimingas Apsipirkti,Ačiū!

Savybės:

1.Lengva Žaisti:Be muzikos pagrindas, jūs tiesiog perkelti savo nykščio gauti nuostabią muziką, kuri žavi savo dieną ilgai.

2.Aišku, ir Melodingo Garso: Pagamintas iš pažangių metalo dantims ir raudonmedžio dėžutė.Pastabos išsilaikys ilgiau stabiliai.Garso bus daugiau gražus.

3. Nešiojamų Dizainas: Mažas dydis ir ateiti su nešiojamuoju audinys krepšys, lengvai vykdyti.Puikus pasirinkimas atsipalaiduoti, išpakavimas, kelionės ir kt.

4.Rankų darbo: Pagaminta iš aukštos kokybės raudonmedžio ir rūdos plieno strypai suteikti jums geresnę klausą, regėjimą ir lytėjimą.

5.Immeadiately Žaisti: Muzika, knygos ateina su-tune kalimba.Yra išgraviruotas notacija, dantims, todėl jis puikiai pirštu pianinu tinka pradedantiesiems ir vaikams.

Aprašymas:

Kalimba, taip pat žinomas kaip nykščio pianinas, yra tarsi stebuklinga muzikos langas, kuriame galite kurti nuostabų garsų.Tai yra naujo tipo muzikos instrumentas kilęs iš Afrikos.Tai labai tinka vaikams, ugdyti muzikos talentus ir suaugusiesiems, kurie tik mėgsta muziką.

Techniniai duomenys:

Spalva:Pirminių spalvų,Safyro mėlynos spalvos,Retro(pasirinktinai)

Medžiaga: fortepijonas korpusas: raudonmedžio, raktas: anglies plienas

Dydis: 18.5 * 13.5 * 3.2 CM

Tipas:Miško elnias,Drugelis Meilės Gėlė(pasirinktinai)

Pakuotė:

1 * 17 Klavišus Kalimba

1 * Instrukcija Knygą

1 * Mokymosi Knyga

1 * Melodija Plaktukas

1 * Melodija Lipdukai

1 * Valymas Audinys

1 * Audinio Maišelis

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: lauke muzikos mediniai, kalimba fortepijonas nykščio, kalimba plieno, popieriaus fortepijonas, klaviatūra yamaha, lauke muzikos medienos, vaikai fortepijonas, klaviatūros muzika, klaviatūros, fortepijonas, už pianistas.

Pardavimo Metodas Dropshipping/Didmeninė/Mažmeninė Prekyba
Medžiaga fortepijonui įstaiga
Taikoma Žmonių Mokymas Namuose
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija Nešiojamas dizainas
4 funkcija rankų darbo
Svoris (kg) 0.54
spalva Pirminių spalvų,Safyro mėlynos spalvos,Retro(pasirinktinai)
Gru Medžiaga Medžio Masyvo
Dydis 18.5 * 13.5 * 3.2CM
Modelio Numeris 17 Klavišus Kalimba
Skaičius Demo Daina >100
Matmenys Kita
Funkcija 5 Immeadiately Žaisti
Funkcija 1 Lengva Žaisti
Prekės Pavadinimas Orphee
2 funkcija Aišku, ir Melodingo Garso
Tipas Miško elnias,Drugelis Meilės Gėlė(pasirinktinai)

Parašyti atsiliepimą

Nykščio Fortepijonas Kalimba 17 Klavišus Persikų, Gėlių Core Dovanų Paketą, Aišku, Ir Melodingo Garso Muzikos Atlikimo Ugdyti Muzikos Elementų

Nykščio Fortepijonas Kalimba 17 Klavišus Persikų, Gėlių Core Dovanų Paketą, Aišku, Ir Melodingo Garso Muzikos Atlikimo Ugdyti Muzikos Elementų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti