Parduotuvė pagal Kategorijas

12 Pak Ne Nulio Celiuliozės Valykite Kempine Kapok Medvilnės Indų plovimo Šepetys, Dual-Sided Indų plovimo Kempinė Virtuvės

Nauja

€9.83

NE NULIO.Sudaro 2 sluoksniai - royal blue pseudoverdančiojo sluoksnio ir šviesiai mėlynos nulio nemokamai celiuliozės kempinė sluoksnis.Premium plovimas pusėje valo be nulio, saugus naudoti ant nelipnius virtuvės, ne abrazyviniai šviesiai mėlyna celiuliozės kempinė servetėlės toli purvo ir dalelių, gali būti naudojamas su indų plovimo skysčio, jei pageidaujama.

PATVARUS & ILGALAIKIS.valykite kempine yra pagaminti iki paskutinio, jie išlaikyti figūrą gerai, o ne palūžti arba kreko lengvai kaip įprastos kempinės, ir trukti ilgai (net kai šveitimo sunku sudeginti maisto.Taigi, šveitimas, nuvalykite ir valyti su valymo kempinės užtikrintai.

MULTI-PURPOSE VALYMAS.Puikiai tinka valyti daugiau nei indai, puodai, keptuvės, bet taip pat puikiai tinka kriauklės, viryklės, vonios kambarys ir visus namų valymo rinkinys veiksmingai saugo jūsų virtuvė ir vonios kambarys putojantis švarus.Ateina su 12-pack, kiekvienas 2-piece kempinės yra supakuotas į maišelį.

ABSORBENTAS & STREAK NEMOKAMAI.Celiuliozės pusėje turi didelę sugėrimo, puikiai tinka valyti patiekalai, ji nubraukia purvą ir maisto dalelės lengvai, nepaliekant įbrėžimų ar dryželiais.Visada išbandyti šveitimas pusėje neišsiskiriantis srityje tikrinti nereikia paviršiaus dae.Nenaudokite su šlifavimo švaresnis.Nuplaukite vandeniu po kiekvieno naudojimo, jos bus sausos greitai ir don ' t get smirdantis.

spalva:mėlyna

Medžiaga:Kapok medvilnės

dydis:11x8x2cm

Pakuotės Turinys:

12 x kempinė servetėlės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kapok moterims, virtuvės rpg, gitara kapok malaizija, medžiaga patiekalas, celiuliozės, kapok batai, gitara kapok kaina, medžiaga virtuvė, kapokas gėlė tapyba, celiuliozės kempinė.

Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Langas
Modelio Numeris Celiuliozės Valykite Kempine
Tipas Kompiuterio Šepetys
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Įžuvinti
Stilius Ranka

Parašyti atsiliepimą

12 Pak Ne Nulio Celiuliozės Valykite Kempine Kapok Medvilnės Indų plovimo Šepetys, Dual-Sided Indų plovimo Kempinė Virtuvės

12 Pak Ne Nulio Celiuliozės Valykite Kempine Kapok Medvilnės Indų plovimo Šepetys, Dual-Sided Indų plovimo Kempinė Virtuvės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti