Parduotuvė pagal Kategorijas

100vnt Įvairūs Mediniai Snaigės Išpjovos Amatų Embellishment Dovana Žymeklį Medžio Ornamentas, Vestuvės, Kalėdos, "PASIDARYK pats"

Nauja

€8.00

Lazerio cut-natūralaus medžio lukšto formų.

Gražus ir mielas snaigės formos.

Puikus crafting, siuvimo ir dekoravimo.

Natūralios medienos spalva atrodo švarus ir patogus.

Aprašymas:

Šis punktas yra gražus snaigės formos natūralios medinės sagos.

Mygtukai yra puikus s "PASIDARYK pats", galite paruošti jūsų medžiagą pakankamai, tada sukurti savo gryna rankų kūrinys.

Ir, žinoma, jūs galite padovanoti dovaną su gražia mygtukus, pvz., dovanų kortelę draugais ar šeima, kuri yra tokia unikali ir pilnas meilės.

Spalva: mediena spalva

Medžiaga: mediena

Pakuotės Turinys:

100 x medinės snaigės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping 1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas. 2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Tavo-diena.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Tavo-diena.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: lemputės automobilių 3200k, emt vienodas parduotuvė nyc, led žibintai 12 led raudona, led huawei galinį dangtelį, iphone 8 melodijos stiklo, lvlp oro purškimo mp410g, lemputės asx kambariai, lemputės auto 20 w, neatsiejama šalmas šviesos.

Proga Vestuvių & Sužadėtuvių
Modelio Numeris snaigės
Kilmės KN(Kilmės)
modelis Gėlė
Medžiaga Medienos;Mediniai

Parašyti atsiliepimą

100vnt Įvairūs Mediniai Snaigės Išpjovos Amatų Embellishment Dovana Žymeklį Medžio Ornamentas, Vestuvės, Kalėdos,

100vnt Įvairūs Mediniai Snaigės Išpjovos Amatų Embellishment Dovana Žymeklį Medžio Ornamentas, Vestuvės, Kalėdos, "PASIDARYK pats"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti