Parduotuvė pagal Kategorijas

SONSPEE vyriški T-Shirt Naujo Dizaino Stalo įrankiai Peilis Virėjo 3D Spausdinimo Moterys Vasarą Marškinėlius Atsitiktinis marškinėliai Hip-Hop Tee Viršūnes Streetwear

Nauja

€5.91

Sveiki atvykę į SONSPEE parduotuvėje!

Pastaba:Kai klientai užsakymą per "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius" kanalą, ir Japonija perka daugiau nei 2 vienetų drabužių, jie gali atnaujinti logistika "epacket" siųsti, ir sekimo numerį galioja tol, kol klientas pasirašo jis.

Perkant 3 ar daugiau drabužių ir kitų šalių, jūs galite atnaujinti logistika "epacket" ar "China post" siųsti sekimo numerį, galioja tol, kol klientas pasirašo.

Sveiki!visi!

Yra keletas patarimų prieš jus, kad iš šios parduotuvės,tai svarbu, kad jums užsisakyti,taigi aš tikiuosi, kad jūs galite skaityti atidžiai:

1)Medžiaga:visi mūsų drabužiai yra pagaminti iš poliesterio ir spandex,ne medvilne,3D modelis tik gali būti spausdinami su geros kokybės su šia medžiaga;

2)Modelis:nuotrauka atspausdinta ant abiejų pusių,tai reiškia, kad priekyje yra tas pats, kaip atgal;jei norite, kad jie skirtingi,prašome pasirinkti, pritaikyti "PASIDARYK pats" drabužius.

3)Pritaikyti drabužius:Jei norite Tinkinti savo 3D drabužius,prašome siųsti mums nuotraukas ar photoes .Žinoma, jei nuotrauka yra didesnė, nei 1000*1000 pikselių, spausdinimo poveikis bus labai gerai.Aiškesnis vaizdas, geriau spausdinti poveikį.

4)Spalva Pastaba:Visi mūsų nuotraukos internete yra drabužių tinkas,mes spausdinti drabužius pagal šią nuotrauką,gali būti šiek tiek nežymius spalvos dėl apšvietimo poveikį per foto vartojate arba pasiūlymo teikėjo ekrano nustatymų,tai neišvengiama.Tikrasis klausimas bus atrodo taip pat kaip nuotraukoje;Jei esate perfekcionistas,būti atsargūs, kai tvarka.

5)Dropshipping:Mes factory outlet,ir paramos lašas laivybos.Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark.jei jums bus nusipirkti daugiau vienetų,mes galime suteikti jums geriausią kainą,į bet kokį klausimą, galite susisiekti su mumis.

6)Dydis: Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Mūsų dydis yra mažesnis nei JAV,ES,UK,AU dydžio,prašome pasirinkti vieną dydis didesnis nei jūsų įprasto dydžio.Tai yra dydžių lentelė:

1:T-shirt/Marškinėlius

Žymos: fendi moteris, marškinėlius moterims, funni marškinėliai, hiphop vyrai, vyrų marškinėliai t, 7cr17 plieno peilis, krikštatėvis peilis, pamušalu pledas marškiniai, anime gara marškinėlius, rankų darbo popierius foto rėmelis.

2 funkcija tinka vasarą
Modelio Tipas 3D
Rankovės Stilius 3D Trumpas rankovės
Viršūnės Tipas Tees
Funkcija 7 Moterų Marškinėlius
Prekės Pavadinimas SONSPEE
Medžiaga Spandex
Su gobtuvu No
Lytis VYRAI
Funkcija 6 Tinka šalis,vyksta outsides
Stilius 3D Stiliaus
Apykaklės O-Kaklo
4 funkcija Naudojant 3D šilumos technologijos
Audinio Tipas Broadcloth
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Funkcija 5 Nėra prarastas,rankų plovimo
Elemento Tipas topai
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija Pagaminti iš Poliesterio ir Spandex
Funkcija 1 Vyriški t-shirt

Parašyti atsiliepimą

SONSPEE vyriški T-Shirt Naujo Dizaino Stalo įrankiai Peilis Virėjo 3D Spausdinimo Moterys Vasarą Marškinėlius Atsitiktinis marškinėliai Hip-Hop Tee Viršūnes Streetwear

SONSPEE vyriški T-Shirt Naujo Dizaino Stalo įrankiai Peilis Virėjo 3D Spausdinimo Moterys Vasarą Marškinėlius Atsitiktinis marškinėliai Hip-Hop Tee Viršūnes Streetwear

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti