Parduotuvė pagal Kategorijas

Keshangjia Nemokamas pristatymas nekilnojamojo pic royal blue matinis pažymėjo tne 120mm 10cm 8 cm aukšto kulno batai siurblių pardavimas dydis US4-us13

Nauja

€57.51

APRAŠYMAS

Visi mūsų produktai yra realūs foto, tai, ką matote, ir tai, ką jūs gausite.Apie batus, kai kurie iš jų dydis turi akcijų, kai kurie dar, jei nėra sandėlyje, kad laiko gal reikia 5-10 ar daugiau dienų, todėl, jei u reikia batų skubėti, tai geriau patvirtina, dydis su manimi pirma, mes negali priimti, skubėti, kad,ačiū.Mano draugai, Prašome patikrinti mūsų dydžių lentelė pirmą kartą prieš jūs yra apie užsakymą.

Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite nusipirkti batus, kad tilptų visiškai.

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

MOKĖJIMO

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Tavo-diena.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Tavo-diena.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

PRISTATYMAS

1. Pristatymo kaina: Pristatymas ir apmokėjimas , tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, tvarkymo laikas

gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.

GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

ATSILIEPIMAI

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Žymos: sxocsf, 12 cm kulnas, gėlių siurbliai kulniukai, skaldyti kulno, batų stiletto 12 cm, nekilnojamojo python oda siurbliai, tamsiai mėlyni batai moterų suknelė, genuin odos batų moterys, natūralios odos aikštėje siurblys, tamsiai mėlyna batų moterys.

Stilius Mados
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kojų Formos Pažymėjo Tne
Proga Šalis
Elemento Tipas Siurbliai
Su Platformomis No
Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Avikailių
Uždaryti Tipas Slip-On
Siurblio Tipas Pagrindinis
Modelio Numeris j18604-02
Kulno Aukštis Super Didelis (8cm-iki)
Sezonas Pavasario/Rudens
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Batviršio Medžiaga Vaikas Suede
Mados Elementas Sekli
Kulno Tipas Ploni Kulniukai
Dydis 35,36,37,38,39,40,41,42,43,44
Padas Medžiaga Guma
Lytis MOTERIS
spalva kaip nuotraukoje
is_handmade Taip
Pamušalas Natūralios Odos
Vidpadžio Medžiaga EVA

Parašyti atsiliepimą

Keshangjia Nemokamas pristatymas nekilnojamojo pic royal blue matinis pažymėjo tne 120mm 10cm 8 cm aukšto kulno batai siurblių pardavimas dydis US4-us13

Keshangjia Nemokamas pristatymas nekilnojamojo pic royal blue matinis pažymėjo tne 120mm 10cm 8 cm aukšto kulno batai siurblių pardavimas dydis US4-us13

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti