Parduotuvė pagal Kategorijas

MTJNR2020K22 / MTJNL2020K22 Metalo Staklės, Pjovimo Įrankiai,CNC Įrankis Cilindro tekinimo įrankis, Išorės Tekinimo Įrankis,Tipo MTJNR/L

Nauja

€2.90

Mielas drauge, jei jūs negalite rasti jums reikia ,prašom man pasakyti, Ši nuoroda turi pasirinkti, ko jums reikia

1. Puikus mechaninis poveikis.

2. Puikus paviršius. 3. Didelis atsparumas tempimui ir stabdžių dilimui apdaila. 4. Specifikacija ir tikslumas yra visiškai laikomasi ISO standarto. 5. taikomos Tekinimo ir Susiduria darbo. 6. Daugiau kitų Tekinimo Įrankiai gaminami mūsų gamykloje, pvz., Gręžimo įrankio laikiklis, Griovelį įrankių laikiklis,sriegimo įrankių laikiklis.

Pastaba: Šis įrankis pardavimo procesas nėra įskaitant karbido įdėklai,nuotraukoje yra parodyti jums,

Pirkėjai turi skaityti :1 Kaip produktų asortimentą srauto tūris, kartais iš sandėlio , todėl, prieš priimant sprendimą pirkti šią kūdikis , prašome susisiekti su savininku norėdami pamatyti, jei ten yra sandėlyje.Bendra padėtis nėra sandėlyje, jeigu neveikia, aš nedelsdamas pranešti apie prekes, galite pasirinkti grąžinti pinigus ar kitas prekes , bet taip pat užduoti aiškiai geriau, buvo nemokamai atidėti jūsų pagalbos.

Džiaugiasi, jums pasiūlymą prielaida abejonės, mums susitarti, suprasti ir pats produktas ar kitais klausimais .Sukėlė nereikalingų rūpesčių .

3 .Mūsų visi produktai yra remiama TenPay , sub - sub - kokybės viena kaina , kainą, galutinę kainą , pirkti atskirus elementus nepriimkite išpardavimas !

Pirkėjų dėmesio :Prieš pirkėjai nufotografuotas prekes , prašome apsvarstyti galimybę kruopščiai , gerbiant vieni kitų darbo rezultatais ir išvengti fotografuotas ne pirkti !

4 : visos mokėjimo ir pristatymo, mes operatyviai išsiųsti gavusi jūsų pinigus !

5 : Prašome fotografuotas po prekę , ir imtis iniciatyvos, susisiekite su manimi kuo greičiau pinigus !

Prašymus pirkėjas gavo prekes, yra ne problema priėmimo prekes pagal aplinkybes , kuo greičiau patvirtinti, kad gavo per 1-2 dienas , jeigu yra problemų, laikas jums nedelsiant informuoti Hao gydymas, negavo prekių 1-2 dienas patvirtinti, nei susisiekti su savininku .Pirkėjas gavo prekes bus laikomas kvalifikaciją .Jis turėjo tada paprašė, kad pardavėja iš pradžių sakė, atsarginės dalys, arba prekes , parduotuvė neatsako !Prašome pirkėjų žino !

7 Mūsų visus produktus, kol jie yra išleisti yra testuojama , visiškai užtikrinti prekių vientisumas.Pirkėjų gauti prekes tai turėtų būti vertinama priekyje krovinių laivybos kompanijos darbuotojas , jei yra žala , tegul darbuotojai išduotas "sugadintų prekių įrodymas" , ir tada grąžinti prekes laivybos kompanija , aš parduotuvėje pakeitimo.Jei jums pasirašyti už sugadintas prekes nuo pagrindo pakeitimo , grąžinimo, restoranas nėra daugkartinio naudojimo.Ačiū ! ! !

8 rekomenduojama "TenPay" Mokėjimo , jūs galite tiesiogiai leisti pinigus į mano sąskaitą aukščiau , susisiekite su manimi, prieš mokėjimą , aš laivas per 24 valandas .

Po pirkimo :

Jei jums jaustis patenkintas mūsų paslauga , prašau, duokite man pagirti ^ ^ , kur, jei yra nepatenkinti , prašome informuoti savininkas, siekiant suteikti jums laiku , nepasiduokite komentarus arba prastos neturi jokio sąlyčio atveju vertinimo, o daro savo problemą, ir negalima išspręsti, ir aš duosiu jums savininko derėtis dėl patenkinamo atsakymo .

Žymos: ego tekinimo įrankiai, tekinimo įrankiai, mašinos, tekinimo įrankiai plokštės, tnmg160408, MTJNR2525M16, įrankis, savo ruožtu, , metalo tekinimo įrankiai, tekinimo įrankiai mvvnn, rankinis tekinimo įrankiai, tinko įrankis.

Modelio Numeris MTJNR/L2020K22
Kietumas >40
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas KAVTECNC ĮRANKIAI
Medžiaga HSS
Danga NO
Naudojimas Išorinio Tekinimo Įrankis

Parašyti atsiliepimą

MTJNR2020K22 / MTJNL2020K22 Metalo Staklės, Pjovimo Įrankiai,CNC Įrankis Cilindro tekinimo įrankis, Išorės Tekinimo Įrankis,Tipo MTJNR/L

MTJNR2020K22 / MTJNL2020K22 Metalo Staklės, Pjovimo Įrankiai,CNC Įrankis Cilindro tekinimo įrankis, Išorės Tekinimo Įrankis,Tipo MTJNR/L

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti