Parduotuvė pagal Kategorijas

GY-51 LSM303 LSM303D LSM303DLH HM55 trijų ašių elektroninį kompasą, pagreičio modulis 3-5V

Nauja

€2.59

GY-51 LSM303 LSM303D LSM303DLH HM55 trijų ašių elektroninį kompasą, pagreičio modulis 3-5V

Aprašymas:

Pavadinimas: LSM303DLH modulis (trijų ašių magnetinį lauką, + triaxial pagreitis)

Mikroschema įmontuota 12bit AD keitiklis, 16-bitų duomenų išvestis

Aukštos kokybės pakrovimas, aukso PCB, automatinio suvirinimo proceso kokybei užtikrinti

Naudojant lustas: LSM303DLH

Maitinimo šaltinis: 3-5v (vidaus low dropout įtampos reguliavimas)

Bendravimo metodą: standartinis IIC ryšio protokolas

Magnetinio lauko diapazonas:

±1.3 / ±1.9 / ±2.5 /± 4.0 / ±4.7 / ±5.6 / ±8.1 gauss

Įsibėgėjimas diapazonas: ±2 g/±4 g/±8 g

Pateikti 51 vieno lusto bandymo kodas

Pateikti STM32 bandymo kodas

LSM303D susijusių įžanga:

Į LSM303DLH lustu akselerometro, magnetometrai, A/D keitiklį ir signalų apdorojimo grandinės yra integruotos ir dar bendrauti su procesorius per I2C autobusu.Tokiu būdu, 6-ašis duomenų nustatymo ir produkcija realizuojama tik vienas lustas, kuris sumažina dizaino sudėtingumo klientų, mažina okupuotoje zonoje PCB lenta, ir sumažina įrenginio kainą.

Į LSM303DLH reikia keletą periferinių komponentų ir yra lengvai prijungti.Į magnetometrai ir akselerometro kiekvienas turi I2C autobusu ir procesorius komunikacijos.Jei klientas I/O sąsaja lygis yra 1,8 V, Vdd_dig_M, Vdd_IO_A ir Vdd_I2C_Bus gali būti prijungtas 1,8 V, Vdd gali būti varomas 2.5 V arba daugiau; jei klientas sąsaja lygis yra 2.6 V, išskyrus Vdd_dig_M reikalauja 1.8 V, Kiti gali naudoti 2.6 V. Kaip minėta, LSM303DLH reikia set/reset grandinės išlaikyti pagrindinė magnetinių domenų AAM.C1 ir C2 išorės atitikimo kondensatoriai set/reset grandinės.Nes yra tam tikri reikalavimai, taikomi nustatyti impulso ir iš naujo impulso, ji yra rekomenduojama, kad vartotojai negali savavališkai keisti dydį, C1 ir C2.

Įgyvendinti elektroninio kompaso funkcija, trijų ašių magnetinis jutiklis aptikti magnetinį lauką ir trijų ašių pagreičio jutiklis yra privalomi.Su brandos micromechanical procesas, STMicroelectronics pristatė LSM303DLH, dviejų-in-vieną jutiklio modulis, kuris sujungia tris ašis magnetometrai ir triašio akselerometro į vieną paketą, todėl vartotojai, kad dizainas, nebrangi, kokybiška elektronika trumpą laiką.kompasas.

Šioje knygoje, LSM303DLH paimtas kaip pavyzdys, aptarti darbo principas, techninius parametrus ir įgyvendinimo metodas ir elektroninis kompasas.

1. ST integruota magnetometrai ir pagreičio jutiklio modulis LSM303DLH

1.1 Kaip magnetometrai darbai

Į LSM303DLH, kad magnetometrai naudoja anizotropinė magnetų-atsparumo medžiaga, aptikti dydis magnetinė indukcija erdvėje.Toks lydinio medžiagos, kurių kristalinė struktūra yra jautrus išorinis magnetinis laukas, pasikeisti stiprumo magnetinis laukas sukelia pakeisti varža AAM pati.

Gamybos proceso, stiprus magnetinis laukas yra taikomas AMR į magnetize tai tam tikra kryptimi, nustatyti pagrindiniai magnetinių domenų.Ašis, statmena pagrindinė magnetinių domenų yra vadinama jautria ašį, AMR, kaip parodyta PAV.Siekiant skirtis matavimo rezultatus tolygiai, metalo laidus AMR medžiaga yra įrengtas 45 laipsnių kampą, iš kurio srovė teka.Krypties pagrindiniai magnetinio domenas ir dabartinis nustatytas pradinis stiprų magnetinį lauką AMR medžiaga turi kampas 45 Tå.

Kai nėra išorinio magnetinio lauko, Ha, kryptis, pagrindinė magnetinių domenų ant AMR pakeitimus ir nebėra pradinio kryptimi, tada kampas θ tarp krypties magnetinio lauko ir srovės taip pat keičiasi, kaip parodyta Pav. 5. Už AMR medžiagas, pasikeitus kampas θ sukelia pokyčius AMR savo atsparumo ir yra tiesinis.

ST naudoja Wheatstone tilto aptikti pokyčių, AMR pasipriešinimo.R1/R2/R3/R4 yra AMR varžai tos pačios pradinės būsenos, bet R1/R2 ir R3/R4 turi priešingą įmagnetinimo charakteristikų.Kai išorinis magnetinis laukas aptinkamas, varža R1/R2 didėja?R ir R3/R4 sumažėja R. Taigi, nesant išorinio magnetinio lauko, produkcijos tiltas yra lygus nuliui; ir buvimą, kuris išorinio magnetinio lauko, produkcijos tiltas yra mažos įtampos?V.

1.2 Set/Reset Grandinės

Dėl įtakos iš išorės aplinką, kryptis, pagrindinė magnetinių domenų ant AMR į LSM303DLH negali likti visam laikui.Į LSM303DLH turi įmontuotą/reset grandinę, kuri periodiškai susidaro srovės impulsų per vidaus metalo ruošiniai atkurti pradinį pagrindinė magnetinių domenų, kaip parodyta 8 Pav. Pažymėtina, kad nustatyti impulso ir iš naujo impulso, turi tokį patį poveikį, bet kryptis yra įvairių.

Set/reset grandinės atneša daug privalumų LSM303DLH:

1) Net jei ji susiduria trukdžių nuo stiprių išorinių magnetinių laukų LSM303DLH gali tęsti normalų po trukdžiai dingsta ir nereikalaujant, kad vartotojas atlikti pataisos dar kartą.

2) Tiksliai išmatuoti gali būti pasiekti ir išlaikyti pradinio įmagnetinimo kryptį, net jei naudojami ilgą laiką, ir jis neturi įtakos matavimo tikslumas dėl chip temperatūros svyravimas ar vidaus triukšmo padidėjimas.

3) Panaikinti tiltas nuokrypis dėl temperatūros nukrypimų.

1.3 Veiklos parametrai LSM303DLH

Į LSM303DLH sujungia trijų ašių magnetometrai ir triašio akselerometro su skaitmenine sąsaja.Į magnetometrai vertinimo diapazonas yra nuo 1,3 Gaus 8.1 Gaus 7 žingsniai, kuriais vartotojai gali laisvai pasirinkti.Ir nuosekliai matavimo ir tą patį jautrumą magnetinio lauko aplinka iki 20 Gauss.Jis turi rezoliuciją 8 mGauss ir 12-bitų ADC viduje, siekiant tiksliai išmatuoti magnetinio lauko stiprumo.Palyginti su magnetometrai, kad naudoti Holo efekto principu, LSM303DLH yra mažas elektros energijos suvartojimas, didelis tikslumas, geras tiesiškumas, ir nėra temperatūros kompensacija.

Į LSM303DLH yra automatinio aptikimo funkciją.Kai kontrolės užregistruoti nustatyta, savikontrolės grandinės viduje mikroschema sukuria sužadinimo signalo maždaug masto žemės magnetinis laukas ir išveda jį.Vartotojas gali spręsti, ar lustas dirba normaliai, kurias išvedė duomenis.

Žymos: elektronų rinkinys, modul usb, cpu hm55, skaitmenų modulis, kompasas ic, 10dof, hmc5883l, 9250 mpu, 8 modulis rinkinys, fm transmitt.

Maitinimo Įtampa Kompiuteris
Tipas Įtampos Reguliatorius
Modelio Numeris GY-51 LSM303 LSM303D LSM303DLH HM55 tris ašis
Išsklaidymo Galia Kompiuteris
Prekės Pavadinimas AI SERIJOS
sąlyga Naujas
Pakuotė SOP
Darbinė Temperatūra GY-51 LSM303 LSM303D LSM303DLH HM55 tris ašis
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Kompiuteris

Parašyti atsiliepimą

GY-51 LSM303 LSM303D LSM303DLH HM55 trijų ašių elektroninį kompasą, pagreičio modulis 3-5V

GY-51 LSM303 LSM303D LSM303DLH HM55 trijų ašių elektroninį kompasą, pagreičio modulis 3-5V

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti