Parduotuvė pagal Kategorijas

Europos Korėjos 925 Sterlingas Sidabro Karoliai Karoliai Normcore Stiliaus Paprasta Ne-Mainstream Prašmatnus Japan Net Raudoni Karoliai

Nauja

€8.76

Patarimai:

Nes Jis Yra gautas, ir Didmeninės į Savo Gamyklą, Reikia Imtis Daug darbo Jėgos Patikrinti, Prekių Paskirstymas, Krovinių, ir Pelnas Yra Mažas.Rekomenduojama, Kad Klientai nedidelį Kiekį Sumaišyti Partijos Pamatyti prekių Stilių, prieš Užsakant Partijomis, Kurios Yra Tinkamos Partijos Pirkti. (Mažos Trinties ir Kitų Smulkių Problemų Nėra Kokybės Problemų, Rankų darbo Ornamentas Turės Kai kurių Pėdsakai Rankų darbo, Perfectionists Atidžiai Užsakymus).

Kiekvienas žmogus Turi Skirtingų Estetinių ir Kokybės Vaizdu.siekiant Išvengti Nereikalingų Ginčų, Prašome Įsigyti nedidelį Kiekį Prekių, prieš Pateikiant Urmu Užsakymus.

[1] Mūsų Parduotuvėje Palaiko 7 Dienas Jokios Priežasties Grįžti , Jei Yra Bet kokia Kokybės Problema, Per 15 Dienų grąžina Jį .Jūs Negalite Prekes Grąžinti po Termino.

[2] Akmenų, Kristalų, Gėlo Vandens Perlai Bus Normalus Micro Trūkumas

[3] Jei Yra Akivaizdžių Problemų, pavyzdžiui, Lūžių, Subraižymo, Nyksta Karoliukų ir Kt., Pateikite Fizinio Nuotraukos Klientų Aptarnavimo Taikyti grąžinimo ir Grąžinamosios išmokos.

[4] Šios Dienos Siuntos Tūris Yra Didelis, ir Kiekvienas Gaminys Negali Būti Patikrinta Vieta.Jei Gaunate Prekes, Patikrinkite Juos Pirmą kartą, ir Grąžinti Juos Laiku, Jei Yra kokių nors Problemų.

[5] Nuotrauka Yra Tikra Kulka.Nes Skirtumas tarp Šviesos ir Ekrane, Gali Būti šiek tiek Spalvų Skirtumas tarp Realių nuotrauką ir Nuotrauką.

Mūsų Gaminiai Yra 925 Sterlingas Sidabro Gaminiai, Pritaikoma Sertifikatus.

Pristatymo Laikas: kreiptis į Klientų Aptarnavimo tarnybą dėl Specialių Pristatymo Laiką.

Jei Produktai Lentynose Yra Sandėlyje Arba Gamybos, Prašome Pateikti Įtrauka Numerį Klientų Aptarnavimo Pirma padarius Pavedimą, ir Patikrinti, Ar Jie Yra Sandėlyje Arba Kai Jie Atvyksta.Dėkojame už Jūsų Bendradarbiavimą.Numatytoji Pristatymo ZTO Express".Siųsti SF Užpildyti Paštininkas.

Klientų Aptarnavimas Internete Laikas: 9:00-12:00/13:30-17:3

Žymos: japonijos žiedas, 925 sidabro žiedas, du kartus sidabro, 925 sidabro žiedas moterims, sterl sidabro žiedas, 925 sidabras, apm monaco papuošalai naujas sezonas, 18k aukso papuošalai nekilnojamojo, goth žiedas, kryžius sidabro žiedas.

Metalų Tipas SIDABRINĖ
Šalutinis Akmens NĖRA
Stilius derliaus
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Pažymos Tipą Trečiosios Šalies Įvertinimą
Prekės Pavadinimas CHOZON
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Formos\modelis GEOMETRINIO
Lytis MOTERIS
Pagrindinis Akmuo NĖRA
Proga Jubiliejus

Parašyti atsiliepimą

Europos Korėjos 925 Sterlingas Sidabro Karoliai Karoliai Normcore Stiliaus Paprasta Ne-Mainstream Prašmatnus Japan Net Raudoni Karoliai

Europos Korėjos 925 Sterlingas Sidabro Karoliai Karoliai Normcore Stiliaus Paprasta Ne-Mainstream Prašmatnus Japan Net Raudoni Karoliai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti