Parduotuvė pagal Kategorijas

Latumab Rinkinys LTN170WX-L05 ( HDMI+DVI+VGA ) LCD Ekranas Valdiklio plokštės

Nauja

€16.45

Darbo jėga yra 12V-3A arba 12V-4A DC uostas yra 2,5 MM ir 5,5 MM vidinio + ne -

Pastabos : 1. Įsitikinkite, kad jūsų LCD yra gerai prieš siūlymą šią prekę, jums bus atsakingas už nesuderinamumo. 2. Jei jums nėra specializuotos elektronikos ar abejonių, veikti, susisiekite su mumis instrukcija, kaip mes negalime atsakingas už klaidinga operacija. 3. Jei jums mokėti daug dėmesio dėl rezoliucijos nustatymą, prašome apsvarstyti prieš pateikdamas užsakymą.Ne metalo kontaktas yra leidžiama. 1. Išvežame senas keitiklio ir senas LVDS laido nuo LCD. 2. Prijunkite naują keitiklio ir naujų LVDS kabelį prie savo LCD. 3. Prisijungti valdiklio plokštės rinkinys PC su VGA cable/DVI kabelis arba HDMI kabelis. 4. Įėjimo galia 12V,3A arba 4A ( Prašome don ' t peržiūrėjo įtampos jumper nustatymas lcd valdiklis valdyba, prieš patvirtinimą iš jav, nes negerai peržiūrėti šios įtampos gausite savo lcd sudegė.Beje, nereikia prijungti lvds laido neteisingai, kai negerai ryšys gali gauti savo lcd sudegė per daug, jei abejojate, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.)

Aprašymas:

* Lygiai daiktų ir nuotraukų.

* jei turite kokių nors problemų su elementą, susisiekite su manimi, prieš jus pirkti, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

* Kiekvienas punktas buvo patikrinta ir geros būklės, prieš pristatymas.

* Jis yra išsiunčiamas į apsauginės bubble wrap ir turi visus apsauginė ekrano dangas, taip, prašome nesijaudinkite.

Pristatymas:

Visi daiktai bus išsiunčiami per 48 darbo valandas, gavus apmokėjimą (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį). 7 - 15 darbo dienų, JAV, Rusijos.Laivas Epacket su kelio numeris. 14 - 22 darbo dienos, JK, Australija,Kanada. 18 - 25 darbo dienų, Ispanija,Lenkija,Norvegija. 18 - 25 darbo dienų Germay,Filand.Švedija,Malta. 20 - 25 darbo dienų, Prancūzija, čekijos.beveik visoje Europoje. 30 - 40 darbo dienų, kitose šalyse(Brazilija,Argentina,Turkija)

Tai, kad paprastai aplink laivo laiko.jei jūsų šalies griežtai muitinio tikrinimo ir sukelti vėlavimo.

Žymos: 30 pin lcd kontrolės valdyba, ltm200kt12, 78l05, preamp su nuotolinio valdymo, 7 hdmi ekrano, tl c1 lcd valdiklio plokštės hdmi, b170pw03, 4k Stebėti, 30 pin lcd ccfl, vga mini dvi.

Ekrano Dydis >13 Colių
Ekrano Tipas Eletromagnetic
Prekės Pavadinimas latumab
Modelio Numeris LTN170WX-L05
Produkto Tipas Planšetinio kompiuterio LCD
Suderinamos Prekės Universalus

Parašyti atsiliepimą

Latumab Rinkinys LTN170WX-L05 ( HDMI+DVI+VGA ) LCD Ekranas Valdiklio plokštės

Latumab Rinkinys LTN170WX-L05 ( HDMI+DVI+VGA ) LCD Ekranas Valdiklio plokštės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti