Parduotuvė pagal Kategorijas

Gen3.0 PCI-E 16x, Kad 16x Stove Kabelio ilgintuvas grafika KORTELĖS PCIe x16 Alkūnė Dizainas pritaikytas gtx 1080TI VISU GREIČIU KIETAS MEISTRAS

Nauja

€20.89

VDA-Link PCI express 3.0 x16 ilgiklis

Prekės pavadinimas: VDA-LINK

Produkto pavadinimas: PCIe x16 į x16 ilgiklis

Produkto modelis: R33SF , R33SL , R33SR

Perdavimo greitis: PCIe3.0 x16 visu greičiu, 128G/bps (Maks.)

Laido ilgis: 5 ~ 100 cm, ilgis gali būti pritaikyti,

Naudojimas: PCIe x16 grafika vaizdo plokštė su PCIe x16 lizdą ilgiklis

Grafikos plokštė : GTX1080ti, GTX2080ti, Titan XP, radeon RX580, VEGA64, quadroK2200 profesinės grafika

VDA R33 serijos Dalies Numeris Aprašymas:

Kabelio ilgis Aprašymas :

Ilgis vielos nurodo dalį, matomas vielos.Jis neapima PCB ir jungtis.Vielos ilgis, prašome kreiptis į 20cm mėlyna rodyklė paveiksle.

Produkto privalumai:

1. Vielos pranašumą, naudojant vokietijos patentuota importuotų laidų, naudojant Taivano importuojami Aukštos kokybės jungtis, aukšto dažnio paramos PCIe 3.0 stabili perdavimo.

2. Kabelio ilgis pranašumą, nuo 5 cm iki 1 m aukščio,, vielos ilgis gali būti pritaikyti pagal kliento poreikius.

3. Diferencinis signalas ne per dizainas, signalo nėra trikdžių slopinimas problema parazitinės talpos ir parazitinis induktyvumas, ir nėra BVM micro trumpojo jungimo, ir produktas yra patvarus.

4. Prekės naudoja aukštos kokybės medžiagas, PCB gamybos tikslumo, vario storis yra sutirštės iki 1oz, aukso piršto aukso kiekis yra pakankamas, auksu koja yra geras elektros laidumas, kuris gali sumažinti mėlynas ekranas avarijos, kurią sukėlė padidinti oksidacijos ir rūdžių, atsparumas.Signalo perdavimo yra stabili visu greičiu, ir nėra jokių suderinamumo problemų.

5. Kabelis naudojamas produktas yra labai patvarus.Ji yra apsaugotas PCB tarpiklis su storis 3mm ne metalo suvirinimo punkte, ir yra tvirtinamas su varžtais ir hex riešutai.Produktas yra stipri ir patikima, atspari traukimas, anti-trukdžių, ir nebus sulaužytas.Nagų problema.Viela gali būti sulenkta ir sulankstyti, nekeičiant naudojimo.

6. PCB nykštukas ir riebalų dizainas, nykštukas bus ne įstrigti grafikos kortelę, pridėkite riebalų ir ilgai dizainas, kad valdybos lengviau įdiegti, sumažinti galimybę žalą.

Q&A:

Ar yra koks nors EPI ekranavimo Kabelis?

Plėstuvas naudoja naujausias medžiagas EMI ekranas su penkių vienintelis butas laidų dizainas.Šis metodas leidžia kiekvienas kabelis turi būti visapusiškai taikomas elektromagnetinis ekranavimas tyrimą polimeras, siekiant apsisaugoti nuo įeinantis arba išeinantis kiekį elektromagnetinių dažnių, sumažinti trikdžius ir skilimo apie veiklos rezultatus, ir sumažinti svorį plėstuvą.

Žymos: vda, plokštė 1080ti, pcie riser, dell pcie riser, 1 pcie x16 stove, gtx 1080 ti 11 gb kaina, pcie express x16 stove, gtx, ilgai pcie kabelis, kortelės grafinis.

Produktų Statusas Sandėlyje
Prekės Pavadinimas VDA-Link
Tipas PCI-E Riser
Modelio Numeris r33
Pakuotė No

Parašyti atsiliepimą

Gen3.0 PCI-E 16x, Kad 16x Stove Kabelio ilgintuvas grafika KORTELĖS PCIe x16 Alkūnė Dizainas pritaikytas gtx 1080TI VISU GREIČIU KIETAS MEISTRAS

Gen3.0 PCI-E 16x, Kad 16x Stove Kabelio ilgintuvas grafika KORTELĖS PCIe x16 Alkūnė Dizainas pritaikytas gtx 1080TI VISU GREIČIU KIETAS MEISTRAS

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti