Parduotuvė pagal Kategorijas

Dangles Viduje Sniego Pakabukas Ornamentu.Bus Puoselėjamos iš Kartos į kartą!

Nauja

€11.42

Dangles Viduje Sniego Pakabukas Ornamentu.Bus Puoselėjamos iš Kartos į kartą!

Pristatymas:

1.Paprastai jūsų prekės bus išsiųstos, Kinija Paštu, Oro Paštu .BŪKITE KANTRŪS !Jeigu jūsų užsakymas viršija $200 ,mes išsiųsti jūsų prekių EMS arba DHL .

2.Kai jūs gaunate savo prekes ,patikrinkite pristatymo Tavo-diena.lt.Ačiū !

Laivybos Laikas jūsų nuoroda: Kinija Paštu, Oro Paštu apie 30~50days EMS apie 5~15days DHL apie 3~8days Fedex apie 3~8days

ePacket apie 7-15days

Atsiliepimai:

1.Jei esate statified su prekėmis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų.Tai yra geriausias paskatinimas mums!Labai ačiū, jei galite pasidalinti savo pirkinių į savo facebook arba twitter.

2.Jei radote kokybės problemą, prašome palikti mums pranešimą arba rašykite mums greičiau.Tai nepadės išspręsti problemos mums neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekite su mumis .

Po pardavimo Paslaugos:

Mažai tikėtinu atveju, kad jums rasti jokio kokybės problemą ,prašome palikti mums pranešimą arba rašykite mums greičiau .Būtų geriau, kad jūs šiek tiek nuotraukų problema prekių .Mes keisis arba grąžinti už jus, kai mes patvirtiname, problema.Prašome leisti iki 5 darbo dienų mums tvarkyti .

Pastabos:

1. Kartais, jums nereikia mokėti jokių muitų.Mes paskelbti savo užsakymą mažą vertę, kad būtų išvengta mokesčių.Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas.Jei turite specialių pageidavimų ,prašome, praneškite mums !Mes neturime turėti jokių muitų ar mokesčių, ačiū už jūsų supratimą.

2. Skirtumai spalva gal ir sukelia kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei manote, kad prekės yra kitokios spalvos ,prašome susisiekti su mumis .Jūs galite gauti keitimo ar grąžinimo, kai mes jį patvirtinti.

Žymos: 3d kambarių kilimėlių milžinas, 3d, antklodės, santuokos, 3d marškinėliai pamut berniukas, 3d dervos dantų a3, 3d puzzle laivas "pasidaryk pats", 3d "samsung" j6 atveju, 3d atsuktuvas 1 3, 3d pvc lipdukas jūros, 3d marškinėliai mėlyna raudona.

Pakabučiai Tipas skaidrės
Elemento Tipas Pakabučiai
Drop laivyba Taip
Yra Specializuotos Taip
Stilius Madinga
Formos\modelis Širdį
Metalų Tipas cinko Lydinys
Bauda ar Mados Mados
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas ZHHBEIFY
Modelio Numeris 5075
Medžiaga Metalo

Parašyti atsiliepimą

Dangles Viduje Sniego Pakabukas Ornamentu.Bus Puoselėjamos iš Kartos į kartą!

Dangles Viduje Sniego Pakabukas Ornamentu.Bus Puoselėjamos iš Kartos į kartą!

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti