Parduotuvė pagal Kategorijas

Kačiukas Galvos Katė Sieninis Laikrodis Juoda Katė Vinilo Įrašo LP Kačių Mylėtojas Namų Dekoratyvinis Apšvietimas Žėrintis Led Lempos

Nauja

€14.00

Katė Vinilo Sieninis Laikrodis

Šį vintage stiliaus sieninis laikrodis yra pagamintas iš naujo ir originalaus vinilo muzikos įrašų.Šis kūrybos rankų darbo menas yra puikus Kalėdų, Jubiliejaus, Gimtadienio, Valentino ar awedding dovana.Mes taip pat gali paprotys, kad bet kokį asmeninį dizaino jums, jei jums reikia custommade dizainą, arba urmu užsakymus klausimų, prašome susisiekti su mumis.

LAIKRODIS SPECIFICAITON

• Medžiaga:Aukštos kokybės Vinilo LP, nekenksmingas Aplinkai ir netoksiškas

• Dydis: Paprastai-12 cm Skersmens

• Baterijos Tipas: One1.5V Anglies-zincAA Baterijos (neįtraukta)

• Laikrodis Judėjimas: Kvarcas, Tylus judėjimas

• Laikrodžio Veidas yra Lipdukas

• Dizainas yra pagamintas iš naujos originalios vinilinės plokštelės, bet jis gali vis dar turėti šiek tiek įbrėžimų ant paviršiaus.

•Gaminant sieniniai laikrodžiai, mes atsitiktinai pasiimti dokumentus, kad VP pavadinimas ir ženklas gali būti kitoks, nei kas rodoma nuotrauka.

Už LED versija apšvietimo sieninis laikrodis,jums bus suteikta 16 Raktų, nuotolinio valdymo pultelis, pritaikyti spalvas theLED vinilo šviesos.Su nuotolinio valdymo pultelis, jūs turite įvairių šviesos nustatymas whichinclude įjungti ar išjungti šviesą, pristabdyti arba paleisti, artimosios arba keisti greitį, žibintus ir taip pat tocreate spalvų vaivorykštė.

Nuotolinio valdymo pultelį reikia CR2025 baterijos funkciją.Taip pat, jo energyefficient LED žibintai turi ilgalaikį tarnavimo laikas, daugiau kaip 50.000 val.Tai yra puikus forumuose sienų apdailai taip pat puikiai kaip dovana.LED komponentas yra USB powered.

Prašome atkreipti dėmesį:

Su 5V DC Adapteris bus siunčiami ir pagal savo pristatymo adresą.

Nuotolinio valdymo pultelis CR2025 Baterijos nėra įtrauktas dėl oro linijų laivybos apribojimų!

Žymos: 3d led lempos, žadintuvas lempos, margarita dekoras, katė žiūrėti moterims, sienos katinas laikrodis, katė laikrodis, miroir led geek, 220v laikrodis, laikrodis įrašyti, katė laikrodis uodegos.

Prekės Pavadinimas Geek Įspėjimai
Medžiaga Vinilinės Plokštelės
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Funkcija Antikos Stilius
Forma Vieno Veido
Motivity Tipas KVARCAS
Modelio Numeris GIT-1126
Derinys Atskiria
Stilius KŪRYBINGAS
Taikoma Rodymas Gyvenamasis Kambarys
Sieninis Laikrodis Tipas 2mm
modelis abstraktus
Korpuso Medžiaga Vinilinės Plokštelės
Formos GEOMETRINIO
Ekrano Tipas Adata

Parašyti atsiliepimą

Kačiukas Galvos Katė Sieninis Laikrodis Juoda Katė Vinilo Įrašo LP Kačių Mylėtojas Namų Dekoratyvinis Apšvietimas Žėrintis Led Lempos

Kačiukas Galvos Katė Sieninis Laikrodis Juoda Katė Vinilo Įrašo LP Kačių Mylėtojas Namų Dekoratyvinis Apšvietimas Žėrintis Led Lempos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti