Parduotuvė pagal Kategorijas

Vonios Maišytuvas Antikvariniai bronzos apdaila Žalvario Baseino Maišytuvo, Praustuvo Maišytuvas

Nauja

€33.83

Europoje Prabangių Vintage Stiliaus Antikvariniai Maišytuvas Vonios, Antikvariniai Bronzos Baseino Maišytuvo Darbinė Temperatūra: 0-80degree Oro Slėgio Bandymą: nuo 0,6 MPA Vandens Slėgio Bandymas: 1.6 MPA Kasetė Gyvenime: 500,000 Ciklų, Lanksčios Žarnos Dydis: 1/2", 3/8" arba 9/16", Maišytuvas, Tipas: Šalto Ir Karšto vandentiekio Medžiaga: Žalvaris Įstaiga

Mano gerbiami visų pacientų iš įvairių šalių,prašome atkreipti.

Kai jūs pateikiate, kad Maišytuvai, prašome pastaba jungties dydis, 1/2" arba 3/8".Arba kitas dydis.

Priešingu atveju, mes atsiųsime 1/2" dydžio jums.

Ačiū už jūsų bendradarbiavimą!!!!

Mokėjimas: -Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: -Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan. -Visus mokėjimus, dėl Tavo-diena.lt yra tvarkomi Alipay.Pristatymas: -Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) -Elementai bus išsiųsti per 3-4 darbo dienas po apmokėjimo. -Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį. -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.Susisiekite su mumis: -Jeigu jūs norite įdėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime jums pasiūlyti kai kurias nuolaidas .Atsiliepimų: -Bet iš atsiliepimų, jums bus labai dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.Blogų atsiliepimų negalėjo išspręsti bet kokią problemą.Prašome atkreipti Dėmesį: -Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos, nėra įtrauktos į laivybos kaina. -Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

Žymos: rubinet, bakstelėkite vonios kambarys, vonios maišytuvas, nerūdijančio plieno, maišytuvas, stiklo orchidėja, baseino maišytuvas rose, maišytuvas kriauklei, stalviršio kriaukle, viena ranka maišytuvas, keraminis praustuvas.

Prekės Pavadinimas HEANG
Tipas Baseino Maišytuvai
Funkcija NĖRA
Diegimo Tipas Kabinoje Sumontuoti
Modelio Numeris H60116-AF
Rankenų Vienu Rankena
Maišytuvas Mount Vieną Skylę
Stilius Vieno Savininko Vienos Skylės
Karšto & Šalto Vandens Taip
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos Keramikos
Svoris Pakuotėje <2kg
Paviršiaus Apdorojimas Satino apdaila

Parašyti atsiliepimą

Vonios Maišytuvas Antikvariniai bronzos apdaila Žalvario Baseino Maišytuvo, Praustuvo Maišytuvas

Vonios Maišytuvas Antikvariniai bronzos apdaila Žalvario Baseino Maišytuvo, Praustuvo Maišytuvas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti