Parduotuvė pagal Kategorijas

Didmeninė 16pair 11mm apvalus kavos gėlo vandens dirbtiniu būdu išaugintų perlų auskarai h695

Nauja

€24.35

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Sveiki atvykę į mano parduotuvę, parduotuvė!Pavyzdžiui, prekių nuotraukos, tai yra tiek stebina grožiu!Jei jums patinka tai, don ' t miss it!Aš galiu duoti jums mažiausią kainą !Tikimės, kad jūs padaryti pirkinių laimingai čia!

Klientų aptarnavimas:

Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome pranešti mums savo problemą laiku.Ir mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir jums duoti patenkinamą atsakymą.

Jei esate patenkintas savo pirkiniu, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Gavusi atsiliepimus,mes bus daryti tą patį už jus.Mes tiek naudos iš teigiamų atsiliepimų.Ačiū.

Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš susisiekite su manimi. (paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, negali išspręsti bet kokią problemą).Prašome pranešti mums,Mes stengsimės įvykdyti konkurso dalyvių pasitenkinimą.

Grąžinimo Politika

Kai gaunate prekę (- ų) iš manęs, jei jūs turite kokių nors klausimų, Prašome rašykite man greičiau.Aš ją išspręsti jums kuo greičiau (Visą grąžinamosios išmokos arba mainus galioja 60 dienų, po to, kai mokėjimas buvo patvirtinta).Prekė turi būti grąžinta per 30 Dienų,Grąžinamoji išmoka bus suteikta, nes Pinigų Atgal

Atsiliepimų Politikos

Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus už mane,taigi, prašome munificent palikti man gerų atsiliepimų, kaip anksti, kaip įmanoma, jei jums patinka mano straipsniai ir malonu su mano paslaugų.Jei tau nepatinka mano straipsnių, ir nemanau, kad malonu su savo paslaugų,prašome pasakyti savo pasiūlymą ir padėti man ištaisyti savo klaidą.Prašome suteikti man galimybę prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Labai ačiū už jūsų pagalbą.

žinoma ,aš paliksiu teigiamą atsiliepimą apie mano mielas,malonus pirkėjų.

susisiekite su mumis

Mes darome viską, kad išlaikyti ryšį per operaciją, jei turite bet kurį klausimą dėl sąrašo elementą, prašome nedvejodami rašykite man

Gausite atsakymą per 24 valandas.jeigu tu negali gauti mūsų atsako per 3 dienas, prašome siųsti savo pranešimą iš skirtingų el. pašto adresą į mūsų kitą el. pašto adresą.Mes savaitgalį.

Dėkojame už jūsų žiūrėjimo ir sėkmės, jei jūs didmeninės

Žymos: švyturiai rūko golf, akiniai, grandinės, kriauklių, magnetas skylė 30mm n50, lg g3 vartotojo vadove uk, led lemputės e14 370lm, ibows mados brides, deutz variklio f4l1011, ip68 smart žiūrėti ios, loreal tiesinimo.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Stilius Madinga
Atgal Rasti Varžtas-atgal
Formos\modelis ROUND
Modelio Numeris Naujas
Lytis MOTERIS
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Auskarai
Metalų Tipas NĖRA
Pearl Tipas Gėlavandeniai Perlai
Medžiaga Pearl
Auskarai Tipas Stud Auskarai

Parašyti atsiliepimą

Didmeninė 16pair 11mm apvalus kavos gėlo vandens dirbtiniu būdu išaugintų perlų auskarai h695

Didmeninė 16pair 11mm apvalus kavos gėlo vandens dirbtiniu būdu išaugintų perlų auskarai h695

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti