Parduotuvė pagal Kategorijas

Viršįtampių Moterų Auskarai "Europa 2020" Mados Sidabro 925 Papuošalai "Skustuvo Ašmenys" Atsitiktinis Patogiai Supakuota Lašas Auskarai Moterims

Nauja

€3.67

APIE BANGĄ

VIRŠĮTAMPIŲ turkijos šiuolaikinio prekės ženklo drabužius siūlanti streetwear.Ji yra įsikūrusi Stambule, Turkijoje.Jos šūkis: "Laukiniai & Garsiai" greitojo reagavimo siekiama leisti moterims būti unapologetic, ką jie dėvi ir išreikšti savo požiūrį per drabužius.Mes leidžiame visiems, kurie nenori gauti minioje, atskleisti savo tikrąją savastį.

Mūsų prekės ženklas siūlo drabužių produktų, tokių kaip viršūnes, dugnas, Festa ir priedai.Mūsų keistas, ekscentriškas ir estetinio dizaino mišinys portretų tendencijos nuo 90-ųjų, ir naujausias mados tendencijas.Viršįtampių pateikti kiekvienas klientas su geriausios kokybės drabužius ir nuostabios pirkimo internetu patirties.Daugelis mūsų produktų yra prieinamos ir tinka visiems, kurie nori parodyti savo jauną sielą off.Nešioti jį į savo kūrybos kelią, ir, kai jums ieškoti savo geriausius, jūsų pasitikėjimas ir jūsų savitvarda taip pat prześwitywać.Mes ir toliau teikti jums su naujais produktais.

Jei norite pamatyti visas naujausias mūsų lašai apsilankykite žemiau esančią nuorodą!

Labiausiai Rekomenduojama Produktus

Jei jūsų veido spalvą, kuri gali būti manome, mūsų klaida (neteisingas dydis, spalva, produktų ir kt.) Jūs galite lengvai atidaryti ginčą, ir gauti jūsų grąžinimo atgal.Taip pat galite su mumis susisiekti!

Prekės bus laivas Cainiao.Tai užtruks 7-21 dienų nuo išsiuntimo dienos.Cainiao visiškai integruota su Tavo-diena.lt, pardavėjų ir pirkėjų gali mokytis tiesiogiai iš Tavo-diena.lt užsakymo sekimo skyrių.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi ir kitiems klientams.

Žymos: ausis moterys, 925 ausies, 925 sidabro stud, 925 sidabro ausų, ausis, ausies pandora, ausies cirkonis, ausies mados, ausies juoda, crystal ausies.

Elemento Tipas Auskarai
Kilmės TR(Kilmės)
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Metalų Tipas Geležies lydinys
Bauda ar Mados Mados

Parašyti atsiliepimą

Viršįtampių Moterų Auskarai

Viršįtampių Moterų Auskarai "Europa 2020" Mados Sidabro 925 Papuošalai "Skustuvo Ašmenys" Atsitiktinis Patogiai Supakuota Lašas Auskarai Moterims

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti