Parduotuvė pagal Kategorijas

Bohemijos Gėlių Spausdinti Moterų Rinkiniai Seksualus Spageti Diržas V-Kaklo Derliaus Viršų Su Sijonu Dviejų Dalių Komplektas Elegantiškas Vasaros Paplūdimio Moterų Apranga

Nauja

€10.91

Rankovių Spageti Dirželis Spausdinti Gėlių Moterims Rinkinys Sexy V Kaklo Apkarpyti Viršūnes Moterų Drabužių Rinkiniai Su Sijonu Paplūdimio Boho Bohemijos Dviejų Dalių Rinkinys Moterims

Prašome perskaityti dydžio diagramos, atidžiai prieš perkant.Jei bet koks klausimas apie dydį, prašome susisiekti su mumis.

1. Dėl skirtingų matavimo metodą, pareigos ir audinio ruožas, duomenys bus nuokrypis 1-2 cm .Dydis diagrama yra tik nuoroda.

2. Spalva skirtumas gali būti tarp skirtingų kompiuterio ekrano , konkrečių prašome natūra teikiama pirmenybė.

3. Prašome kreiptis į vienetų konvertavimo: 1INCH=2,54 CM ARBA 1CM=0.39 COLIŲ

Dydis(CM)

Krūtinė

Juosmens

Klubai

Top Ilgis

Suknelė Ilgis

S

82

64

88

38

110

M

86

68

92

39

112

L

90

72

96

40

114

XL

94

76

100

41

116

Ar galite padėti man pasirinkti dydį?Tikrai,nedvejodami kreipkitės į mus, jei nesate tikri dėl dydžio.Mes sumanūs dėl dydžio.Čia yra informacijos, mes turime žinoti: Jei turite juosta,pasakykite mums savo: 1. underbust 2.krūtinė 3.hip-4.įprasta liemenėlė dydį, Jei jūs neturite juosta,pasakykite mums visiems dydį informacija jums žinoti apie save,kuo daugiau, tuo geriau.(Išskyrus tuos atvejus, amžiaus,ūgio ir svorio,tai yra nenaudingas)

Kai jūs laivą iš mano užsakymą?Paprastai, mes išsiųsti iš jūsų, kad per 2 dienas po apmokėjimo Patikrinta.Tavo-diena.lt trunka 24 valandas, siekiant patikrinti, ar jūsų mokėjimo.Kaip man žinoti, ar mano užsakymai buvo išvežti?

Po to, kai mes išsiųsti jūsų prekės, jūsų užsakymo būsena bus "Prekės Laukiama patvirtinimo" .Tai reiškia, kad mes turime išsiųsti jūsų užsakymą.

Kaip aš galiu stebėti savo užsakymą?Kur gauti sekimo numerį?

Po to, kai mes išsiųsti jūsų užsakymo sekimo numerį bus rodomas.Jūs galite sekti savo užsakymą, naudojant numatyta sekimo informacijos po 3-7 darbo dienų pagal žemiau dviejų metodų:

1. Rasite logistikos informacijos apie užsakymą informacijos puslapyje

2.Jūs galite sekti kad dėl 17track svetainę ar interneto svetainėje laivybos kompanija.17track svetainę:

Apie Atsiliepimą

Jei jūsų netenkina nieko ,plz susisiekite su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą.Mes stengiamės patenkinti jus, ir išspręsti jūsų problemą.Jei jums patinka mūsų daiktų , linkiu jums galėtų palikti penkių žvaigždučių atsiliepimų .Būsime dėkingi, ir pasiūlyti jums nuolaidos kitą kartą.

Žymos: elegantiškas tiulio sijonai, plius dydžio dviejų dalių rinkinys moterims, rm plius, akių berankovė liemenė, adogirl bodycon suknelė, rinkinys moterims, apranga moterims, į viršų, adogirl suknelė, mielas, elegantiškas sijonas.

Type3 moterims dviejų dalių rinkinys
Stilius Atsitiktinis,Seksualus,Streetwear,Boho,Bohemijos
Prekės Pavadinimas Adogirl
Dydis S,M,L,XL
Ziajać Uždarymo Tipas Elastinga Juosmens
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
type8 Paplūdimys Moteris Rinkinys
Drabužių Ilgis Trumpas
Type2 Ilga Suknelė
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Modelio Numeris HMZ-2282
Apdaila NĖRA
type4 moterų drabužių rinkinys
type5 modelio suknelė
Tipas Klubas,Paplūdimys,
type1 2 dalių rinkinys moterims
Rankovės Stilius Reguliariai
type6 moterų drabužių rinkiniai su sijonu
type7 maudymosi kostiumėliai
Medžiaga Poliesteris
Modelio Tipas Spausdinti
Apykaklės V-Kaklo
spalva GELTONA,PURPURINĖ
Uždaryti Tipas Megztinis
Lytis MOTERIS

Parašyti atsiliepimą

Bohemijos Gėlių Spausdinti Moterų Rinkiniai Seksualus Spageti Diržas V-Kaklo Derliaus Viršų Su Sijonu Dviejų Dalių Komplektas Elegantiškas Vasaros Paplūdimio Moterų Apranga

Bohemijos Gėlių Spausdinti Moterų Rinkiniai Seksualus Spageti Diržas V-Kaklo Derliaus Viršų Su Sijonu Dviejų Dalių Komplektas Elegantiškas Vasaros Paplūdimio Moterų Apranga

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti