Parduotuvė pagal Kategorijas

EDGEV CNC Tekinimo įrankiai Karbido Įterpti CNMG120404 CNMG120408 CNMG431 CNMG432 Volframo Ašmenys iš nerūdijančio plieno

Nauja

€18.09

Produktų Duomenys:

Prekės Pavadinimas: EDGEV

Kilmės vieta: Kinija

Modelio Numeris: Karbidas Įdėklai

ISO Tipas:CNMG120404/CNMG120408

Colis Tipas:CNMG431/CNMG432

Chip Pertraukiklis:

BF Už Finishinig

MA Pusiau apdailos ir Roughing

Reitingas: EP6350

Spalva: Aukso

Darbo Gabalas:Nerūdijančio Plieno

Taikymo Sritis: Pusiau apdailos, kad Roughing

Glaisto Tipas: Šveicarija Balzers PVD

Yra individualus: Taip

Medžiaga: Volframo Lydinio

Dengimo Medžiaga:AlCrN+AlCrSiN

Kietumas:Didelis

Naudojimas: Išorinio Tekinimo Įrankiai/Vidaus Tekinimo Įrankiai Įrankių Laikiklis: MWLNR/L PWLNR/L WWLNR/L DWLNR/L

Įrenginio Tipas: Daug (10 Vnt/Lot)

Grynasis Svoris: 12g/Vnt.

Bruto Svoris: 140g/ Daug (10 Vnt.)

Įpakavimas: 10 vnt Supakuoti Į Vieną plastikinę Dėžutę, /daug Gamyklos Įrengimai

Apie EDGEV HARDMETAL ĮRANKIAI

Kaip puikus sudėtinių priemones tiekėjas Kinijoje, EDGEV skyrė labai nuolatinės plėtros nacionalinės pramonės, taip pat pasaulio gerovę.

Edgev Hardmetal Įrankiai(Dalian) Co., Ltd.yra sudėtinis, pjovimo įrankiai tiekėjas, kuris dirba projektavimo, konstravimo, gamybos, rinkodaros ir techninių paslaugų produktų.

Tuo tarpu jis apima labai daug pjaustymo įrankiai ir šlifavimo įrankiai iš greitapjovio plieno gaminiai, suklijuoti, karbidas, keramikos, PCBN, politikos suderinamumo vystymosi labui " ir "diamond"; be to, ji taip pat yra atsakinga už importo ir eksporto, po pardavimo paslaugos, technikos transportavimo, taip pat konsultavimo paslaugų, visi, kurie apima daug įvairių high-end srityse, pvz., aviacijos ir kosmoso, automobilių gamybos ir laivų statyba, vėjo energijos gamybos ir mechaninių dalių apdorojimo.

Edgev šiuo metu daro labai stengiasi nuolat tobulinti ir gerinti savo savarankiškai sistemos ir tinklo.high-end srityse, pvz., aviacijos ir kosmoso, automobilių gamybos ir laivų statyba, vėjo energijos gamybos ir mechaninių dalių apdorojimo.

Reformos ir atidarykite Kinijoje pritraukė pasaulio dėmesį ir įgijo puikių pasiekimų, nes pradžioje 21-ajame amžiuje.Tačiau, plėtoti vienos šalies industrializacijos ir informatization negali būti atskirtas nuo mechaninė gamyba.

Edgev Hardmetal Priemones tiekimo puikių produktų, už pirmos klasės gamintojai, staklių pjovimo įrankiai, teikti vartotojams su "vieno langelio" ir visi aplink sprendimus iš vidaus įrankiai ir patogus ir efektyvus paskirstymo paslaugos.Produktai apima labai įvairias mechaninio apdirbimo pramonėje, pavyzdžiui, tekinimo, frezavimo, gręžimo ir šlifavimo staklėmis.

Ateityje, Edgev Hardmetal Įrankiai bus skirta sukurti daugiau vertės, ir paslaugų vartotojams; tuo tarpu, ji bus padaryti labai stengiasi pateikti daugiau praktinių, pigių ir patikimų produktų pasaulinei klientams; Edgev gamins pasaulyje garsaus pjovimo įrankis produktų ir pagaliau turi savo produktus įtrauktas į pasaulio pjovimo įrankiai tiekimo grandinėje.

Edgev norėtų padaryti pažangą su jumis kartu ir siekti bendro vystymosi.Filosofija

Edgev Hardmetal Įrankiai užsiima populiarinant mūsų roductions pasaulyje.Mes laukiame galimybę turėti prieigą prie pasaulinės sistemos staklių tiekimo.

Mes visada laikytis, siekiant užtikrinti nuolatinę prieaugis planuoti mūsų lojalūs klientai, ir nuolat tobulinti mūsų produktus ir paslaugas, siekiant patenkinti vartotojų paklausą, kad

pritaikyti sau prie kintančios rinkos aplinkoje.Mes esame tam, kad suteikti jums aukščiausios kokybės produktus ir paslaugas Kinijoje.Kokybės Kontrolė

Yra daug ekspertų, kurie turi daug patirties apdirbimo įrankiai Edgev Hardmetal Priemonės, tuo tarpu; aukštos technologijos taip pat plačiai naudojamos mūsų įmonės.Siekiant užtikrinti, kad mūsų produktų, tarp pirmojo lygio kokybę, mes gerai išnaudoti pasaulyje garsaus įranga ir matavimo priemonės.Tuo pačiu metu, mūsų produktai yra pagal griežtus kokybės valdymo sistemos ISO9001:2008. Siekiant užtikrinti stabilią kokybę įrankiai, naudojame griežtus valdymo mūsų tiekėjo.Techninės Rekomendacijos

Edgev Hardmetal Įrankiai suteiks jums su pagrindinių įrankių gamybos, tuo tarpu, mes taip pat teikti reikiamą techninę paramą ir konsultacijas, kad produkto naudojimo spręsti problemas klientams.Paslaugų Pramonė

Tarnavo oro erdvės, Orlaivių, Automobilių, Guolis, Statybos, Elektronų, Metalo Apdirbimo, Laivybos, Vėjo jėgainės

F. A. Q.-Dažnai Užduodami Klausimai

*Klausimas: Palyginti su kitų konkurentų, kokią naudą mes turime?

*Atsakymas: Su sparčiai plėtojant pramonę ir mašinos darbo gabalas medžiagos, žmonės turi didesni reikalavimai pjovimo staklių ir apdirbimo strategijas.Edgev Hardmetal Įrankiai pateikia aukštesnius prisitaikyti prie šių pokyčių.Mūsų kompanija yra skirta teikti vartotojams su patenkinamas kūrinius.

Siekiant padidinti įmonės konkurencingumą ir sumažinti gamybos sąnaudas, mūsų įmonė patiria išlaidų mažinimo plano įgyvendinimo kiekvienais mokestiniais metais klientams, kaip rezultatas, Edgev Hardmetal Įrankiai mūsų kliento produktų pirkimo.Mūsų klientai gali sutaupyti nuo 1 iki 3 proc. visų išlaidų.

Edgev Hardmetal Įrankiai turi didelius kategorijų gamybos ir plačią taikymo sritį, todėl klientai gali gauti tai, ko jie nori, per trumpiausią laiką, ir tai gali gerokai sutaupo laiko ir pirkimo išlaidas.Tuo pačiu metu, mes turime daugiau privalumų produktų, pavyzdžiui, ND, politikos suderinamumo vystymosi labui, PCBN, keramikos, suklijuoti karbido ir HSM.Mes turime glaudžiai bendradarbiauti su įvairių profesinių įrankių gamyklos, ieškoti naujų produktų ir gamybos, tuo tarpu, mes taip pat stengiamės naršyti kūrimas, projektavimas ir gamyba nestandartinių gaminių, tokiu būdu, mes galime pagerinti produktų kokybę, lankstumą, techninių aspektų pažinimo siekiant prisitaikyti prie rinkos poreikių trumpas pristatymas.

Žymos: ego tekinimo įrankiai, klarnetas, fleita, tekinimo įrankiai, mašinos, CBN POLITIKOS SUDERINAMUMO VYSTYMOSI LABUI, alto diktofonas, tekinimo įrankiai plokštės, cbn įterpti, metalo tekinimo įrankiai, tekinimo įrankiai mvvnn, rankinis tekinimo įrankiai.

Pritaikyti Taip
spalva Aukso
Medžiaga Volframo Karbidas
colis tipas CNMG431/2
Darbo Gabalas Nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas edgev
kilmės vieta Kinija
Modelio Numeris tekinimo
Chip Pertraukiklis BF MA
Naudojimo Sritis Apdailos Pusiau apdailos, kad Roughing
Reitingas EP6350
ISO tipas CNMG120404/08
Danga PVD
Naudojimas Išorinio Tekinimo Įrankis
Kietumas 92

Parašyti atsiliepimą

EDGEV CNC Tekinimo įrankiai Karbido Įterpti CNMG120404 CNMG120408 CNMG431 CNMG432 Volframo Ašmenys iš nerūdijančio plieno

EDGEV CNC Tekinimo įrankiai Karbido Įterpti CNMG120404 CNMG120408 CNMG431 CNMG432 Volframo Ašmenys iš nerūdijančio plieno

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti