Parduotuvė pagal Kategorijas

Atnaujinti 3.2 colių TFT Portapack H2 HackRF Vienas RTL SDR Programinės įrangos Platformos Apibrėžta Radijo Vystymo Lenta su Baterija Antenos Korpuso

Nauja

€14.38

Aprašymas Atnaujinti 3.2 colių TFT Portapack H2 HackRF Vienas RTL SDR Programinės įrangos Platformos Apibrėžta Radijo Vystymo Lenta su Baterija Antenos Korpuso

Aparatūros Konfigūraciją:

- 3.2" TFT 240 * 320 ekrano

- Navigacijos jungiklis

- Garso išvestis

- Mikrofono įvestis

- DC 2.1 sąsaja

- 4-layer aukso plokštė

- ROSH procesas (eksportuoti į Europą ir Ameriką)

Pridėti PortaPack į jūsų programinę įrangą apibrėžta radijo HackRF, ir palikti savo nešiojamąjį kompiuterį už!Į PortaPack prisijungia prie jūsų HackRF ir priduria, LCD touchscreen, naršymo mygtukai, ausinių lizdas, realaus laiko laikrodis, micro SD kortelės lizdą.

Tiesiog prijungiate USB baterijos (baterijos neįtrauktos), ir jūs esate pasirengę ieškoti radijo dažnių, kur esate.Į PortaPack firmware, veikia su greitas procesorius ARM jūsų HackRF.Ne kompiuteris yra reikalingas (išskyrus programinės įrangos perprogramavimas).

Funkcijos:

- 3.2", 240 x 320 RGB LCD ekranas su varžinio jutiklinis skydelis.

- Keturių krypčių rodyklių mygtukus, besisukančio rato ir pasirinkite mygtuką.

- Monetos bateriją, norėdami išsaugoti parametrus ir data / laikas (baterijos neįtrauktos).

- Micro SD kortelės lizdas duomenų saugojimo kodas

- SSB, AM, siauro FM, plačiajuosčio FM garso priėmimas, su pakopomis spektrą.

- Plačiajuosčio ryšio (18MHz) spektro ir kaskados analizė.

- Stebėti valtis (AIS), automobilių (TPMS), E naudingumas counter atsakiklis (ITRON PFT).

- HackRF režimu veikia HackRF firmware, skirtus naudoti su SDR kompiuterio programinė įranga.

- Kalibravimo PPM tiksliau paieška.

- Miego režimas taupo energiją išjungdami rodyti tik.

Savybės:

- Jūsų HackRF toliau dirbti su kompiuterinio SDR programinę įrangą, kai jūs įtraukėte PortaPack į "HackRF režimu".

- PortaPack suderinamas tik su HackRF Uno.Tai nėra suderinama su pirmuoju HackRF Jawbreaker dizainas.Jei jūs turite RF shield įdiegta į jūsų HackRF, kad PortaPack turėtų būti bauda.Suderinamumas su HackRF Blu-eksperimentinis.Patentuotas " Blu pranešė gerų rezultatų, sunaudojant mažiau trukdžių tarp audio kondensatoriai PortaPack ir mechaninė antraštės juosta.Jei jūsų Mėlyna HackRF neturi antraštės juosta įdiegta, jūs turėtumėte turėti jokių mechaninių problemų.

- PortaPack reikalingas išorinis baterija (baterijos neįtrauktos).Bet USB prijungto akumuliatoriaus turėtų dirbti, nors jie labai skirtingi kokybės ir prastai baterijos gali švirkšti triukšmo įtampos reguliatorius į radiją.

- PortaPack ir HackRF Jt nepakeis jūsų nešiojamas kumpis radijo imtuvas.Priėmimo jautrumas skiriasi iš juostos į juostą, bet negali atlikti, taip pat nekilnojamojo kumpis radijo gauti.

Pakuotė:

(Neprivaloma)

- PortaPack H2

- Hackrf vienas

- Shell

- Antenos

Mokėjimo Terminai 1.Mes priimame PayPal tik.

2.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų PayPal mokėjimo procesorius.

3.Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas nuo aukciono uždarymo.

4.Mes laivas į jūsų eBay arba Paypal adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų eBay ir Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti.Laivybos Sąlygų - Už atokiuose regionuose, mes už savo papildomas siuntimo išlaidas.Paprastai jis kainuoja apie 35USD-50USD.Mes susisieksime su jumis po apmokėjimo.Ačiū už jūsų supratimą.Grąžinimo Sąlygos 1. Jei gavote brokuotą prekę, prašome pranešti mums per 14 dienų.Mes jums grįžti instrukcija pakeisti arba grąžinti pinigus.

2. Jei jūs įsigijote netinkamos būklės, atkreipkite DĖMESĮ, kad egzotišku ir tvarkymo mokestis nebus grąžinti, visos grąžinimo, laivybos mokestis turėtų apmoka pirkėjas, nebent prekės DOA.

3. Mes pasiliekame teisę atsisakyti visi grįžta dėl objektyvių priežasčių.Muitai Ir Mokesčiai 1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2. Išvengti kai kurių nereikalingų problemų, kreipkitės į savo šalies muitinės įstaigos pranešti mums, ką mes turėtų pripažinti, kad jos vertė prieš pristatymas.Atsiliepimai 1. Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, prašome don ' t būti greitai palikti mums, neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS ir išspręsti bet kokią problemą, ir jums, ir visada palikti teigiamą atsiliepimą, kad visi mūsų klientai.

2. Jeigu esate patenkinti produkto gavote, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių DSR.Jei yra kokių nors problemų, apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirma, esame atsakingos ir patikimos pardavėjas, bus po to jums artimiausiu metu.

Žymos: hf sdr antena, sst, rtl sst, hackrf vienas, HACKRF VIENAS SST, dab tv, noelec, garsiakalbis portapack h2, hackrf, sdrplay.

Prekės Pavadinimas TZT
Sertifikavimo NĖRA
Modelis 2 hackrf vienas
Modelio Numeris portapack h2
Kilmės KN(Kilmės)
Ekranas 3.2" TFT 240 * 320
Modelis 1 portapack h2

Parašyti atsiliepimą

Atnaujinti 3.2 colių TFT Portapack H2 HackRF Vienas RTL SDR Programinės įrangos Platformos Apibrėžta Radijo Vystymo Lenta su Baterija Antenos Korpuso

Atnaujinti 3.2 colių TFT Portapack H2 HackRF Vienas RTL SDR Programinės įrangos Platformos Apibrėžta Radijo Vystymo Lenta su Baterija Antenos Korpuso

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti