Parduotuvė pagal Kategorijas

SEP Nemokamas Pristatymas Kingkong Hella5 3.0 colių, Bi-Xenon Projektoriaus Objektyvas D2S D2H D4S HID Žibintų Automobilių Reikmenys, Aukščiausios Kokybės

Nauja

€67.65

Dear friend:

Sveiki atvykę į SEP Parduotuvėje!Mes Guangzhou SEP Co.Ltd.ir profesionalus Auto Automobilių Reikmenys 17 metų, valstybės Kinijoje.Mes siūlome aukštos kokybės produktus už priimtiną kainą.Visi produktai yra tiekimas tiesiogiai iš gamyklos.Mes galime pasiūlyti puikus aptarnavimas ir greitas pristatymas.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome prisiminti, kad pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti, Jeigu jūs esate didmenininkas, ar ieškote verslo partnerį Kinijoje, mes priimame OEM/ODM, ir mes stengiamės suteikti jums geriausias paslaugas.Jei turite kokių nors problemų pls nukrito laisvai susisiekti su mumis ,ačiū .Mėgautis savo pirkinių laiko !

SEP Kingkong Hella5 3.0" HID Projektoriaus Objektyvas Super Šviesus

A. Specifikaciją

Modelis:SEP Kingkong Hella5 Projektoriaus Objektyvas Prekės Serija: Kingkong Dydis: 3.0 colių Paketą įeina:2 vnt projektoriaus objektyvas su būtinų dalių Garantija: 12 Mėnesių

B. Aprašymas

Kingkong Hella5 yra AES geros kokybės neslėpė projektoriaus objektyvas ,pagamintas iš tvirtos Nekilnojamojo stiklo mėlyna filmas technologija, suteikti trapumą ryškios ir mėlynos ribinės linijos ir duoda daug daugiau, net ryškios šviesos srautą realiu vairavimo.Jos romanas ir išskirtinio dizaino mėlyna filmas, puikus apšvietimas veiklos, kad ji labiausiai populiarus pasirinkimas automobiliu vaikinai, ir išlaiko geriausiai parduodamas .Aukštos aišku, objektyvas, kad aukštas šviesos &artimąsias daugiau ryškių, populiarus, Saudo Arabija ,Rusija ir Ukraina ,Vietnamas ir t.t.Tai yra high/low beam kartu bi-xenon hid projektoriaus tipas, electomagnetic ratai viduje atšvaitas dubuo buvo išbandytas daugiau kaip 30000 kartų prieš pristatymas iš gamyklos, todėl galite būti tikri, kad didelis mažas spindulys gali būti įjungtas sklandžiai ir nebus problemų.

C. Produkto Rodyti

Kingkong Originalus Hella5 naudoti D1S D2S D3S D4S D2H lemputė

Kingkong Hella5H4 naudoti D2S D2H lemputė

D. Šviesos Raštas

Artimąsias yra labai rodoma per savo didelę ir plačią, sharp blue pjovimo linijos, teisinės puikus šviesos raštas dėl apšvietimo, kelių, niekada nerimauti dėl abiejų kelio pusių krašte yra trūkumas pakankamai šviesos arba tamsoje vizualinę būklę,sumažėja eismo/eismo įvykio.Tuo tarpu, visi veiksmingai šviesos daugiausia dėmesio bus skiriama kelių , bus ne aklas besiartinantis automobilių.

Klientų Atsiliepimai

E. SEP Fabrikas

F. Mūsų Paslaugos

1)OEM Gamybos sveiki: Produkto, Pakuotės... 2)Imties tvarka 3)Mes pasistengsime atsakyti jums už jūsų užklausos per 24 valandas. 4)Po siuntimo, mes bus stebėti, kaip į produktus, jūs vieną kartą kas dvi dienas, kol gausite produktus. 5)Kai jūs turite prekių, išbandyti juos, ir man grįžtamąjį ryšį.Jei turite klausimų apie problemą, susisiekite su mumis, mes siūlome spręsti taip, galite.

1)Mes laivas visame pasaulyje per Oro Pašto ir skubaus pristatymo paslaugos. 2)Už išsiuntimas sklandžiai ir greitai, galime siųsti daiktų, per kitų vežėjų.Mūsų sprendimas yra galutinis. 3)žinutė bus išsiųsta jums sekimo numerį, o pristatymo dieną, kai jūsų prekė išvežti. 4) Pristatymo laikas a.UPS/DHL/TNT/FEDEX express pristatymas paprastai trunka 4-7 darbo dienas, priklauso nuo šalies pristatytas.b.EMS express pristatymas paprastai trunka 5-15 darbo dienų) priklauso nuo šalies pristatytas.c.SPSR paprastai trunka nuo 7-20 darbo dienų į Rusiją.d.Oro paštas paprastai trunka 7-25 darbo dienų Azijoje, Vakarų Euro, šiaurės Amerikoje, ir 15-45 darbo dienas Pietų Amerikoje, Rusijoje, Vidurio Rytuose, Rytų Eurų.

1) Pirkėjas yra atsakingas už Visos Grąžinimo Pašto išlaidas. 2) Grąžinimo/pakeitimo prašymas yra prieinama per vieną savaitę po prekės gavimo. 3)Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės, medžiagos.Daiktai grąžinti, bus išbandytas.

1)Mes esame, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo augimą.Todėl jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. 2)Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. 3), Prašome susisiekti su mumis PRIEŠ paliekant neigiamas/ neutralus atsiliepimus,mes bus dirbti su jumis, norėdami išspręsti bet kokią problemą.

Žymos: automobilių lęšis, a2r vielos, d3s h7, vielos xenon", projektorius d1s 25, ae rezultatus, bi led projektorius, led rūko "toyota", bi xenon projektoriaus objektyvas, h4, h7, didelis šviesos led projektorius.

Tinkamos lemputės D1S D2S D3S D4S D2H
įkapė 3,0 colių
Elemento Tipas Objektyvo
Prekės Pavadinimas JS
Įtampa 9V-12V
Prašymas Visų automobilių žibintai su modifikacija
Dydis 3,0 colių
Svoris 1.5kg
Lemputės Xenon
Objektyvo Tipas Aukštos Aišku
Modelio Pavadinimas Kingkong Hella5
Spalvos Temperatūra 6000K
Šviesos Raštas Aukštos Ir Žemos Šviesos
Sertifikavimo CE,RoSH, EMARK
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto pavadinimas Kingkong Hella5 projektoriaus objektyvas
Lizdo Tipas D1S
Dėžutė SEP Dėžutę

Parašyti atsiliepimą

SEP Nemokamas Pristatymas Kingkong Hella5 3.0 colių, Bi-Xenon Projektoriaus Objektyvas D2S D2H D4S HID Žibintų Automobilių Reikmenys, Aukščiausios Kokybės

SEP Nemokamas Pristatymas Kingkong Hella5 3.0 colių, Bi-Xenon Projektoriaus Objektyvas D2S D2H D4S HID Žibintų Automobilių Reikmenys, Aukščiausios Kokybės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti