Parduotuvė pagal Kategorijas

Tibeto budistų rankų darbo konts raudona virvė pasisekė žavesio apyrankę & Bangles Papuošalai Moterims, Vyrams, Amuletas papuošalai

Nauja

€3.69

Tibeto budistų rankų darbo konts raudona virvė pasisekė žavesio apyrankę & Bangles Papuošalai Moterims, Vyrams, Amuletas papuošalai Prekės Informacija Gaminio Rūšis: Raudona Virvė Apyrankės Medžiaga: Virvę Dydis: Stilius 1 dydis:15.5 cm+6cm;Stiliaus 2 dydis :16,5 cm+ 6cm ; Stilius 3 dydis:16,5 cm+ 6cm aukščio Svoris: Apie 5g Produktas būklė: 100% naujas produktas

ypatingas Pranešimas

Dydis ar Tinka lssue

Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą,paprastai leidžiamas skirtumas inehe dydis yra maždaug 0,2-0,4 colio matavimo.Jei jums reikia specialaus dydžio,olease susisiekti su mumis tiesiogiai.

Spalvų Neatitikimas

Skirtumas spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane,Apšvietimas,fonas,t.t.Tačiau,jei pastebėsite, kad jūs turite visiškai kitokios spalvos,prašome susisiekti su mumis, patvirtinantis, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

1. Mes paramos sumaišyti užsakymus, vieną gabalą už kiekvieną stilius yra gerai, jūs galite pasirinkti geriausią laivybos būdas, kad jūsų šalyje.

Jei norite sumaišykite užsakymą ,jūs galite išsiųsti nuotrauką ar nuotraukų skaičius mums ,ačiū.

2.Pristatymo būdas & laivybos išlaidos, žemiau sąraše jūsų nuoroda.

Laivybos Būdas

Laivybos Laikas

Sekimo Svetainė

Tavo-diena.lt Standartinis Pristatymas

10-35days

http://global.cainiao.com/

Epacket

7-22 dienomis

http://www.17track.net/en/

Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu

15-45 dienų

http://www.17track.net/en/

DHL, UPS, TNT, "Fedex"

3-7 dienas

www.DHL/UPS/Fedex/TNT.com

Už Cainiao Super Ekonomikos ir Yanwen Ekonomikos Oro Paštu, nėra stebėjimo informaciją.Mes siūlome klientui pasirinkti Tavo-diena.lt Standartinis Pristatymas、ePacket ir Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, kuri yra tradiciniai logistikos būdų.O jei klientas nori, greitas pristatymas, DHL, UPS Express Saver "Fedex" ir TNT yra geras pasirinkimas.Jei būtų iš viso kainos daugiau $100, galime atsiųsti iki greitas pristatymas būdas nemokamai,klientas gali kreiptis į mus pakeisti siuntimo išlaidų, bet kuriuo metu.

3. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

Gamyba bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po to, kai jums sumokėjo.Kai kurie didelių užsakymų, kurių didelis kiekis gali kainuoti daugiau dienų, mes patikrinti ir patarti, kai tik gausime jūsų užsakymą.

Jei jūs negavote paketą, per laivybos laikas, nedvejodami susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti su pašto tarnybos ir muitinės.Kartais ji bus užtrukti eismo ar skrydžio kamščių.Mes prisiimti atsakomybę išsiųsti arba grąžinti už prarastą daiktą.

4. Po parduoda

Mes laukiame jūsų 5 žvaigždučių ATSILIEPIMŲ.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie mus, jei jūs patenkinti mūsų produkcija ir paslaugos.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su gamybos gavęs jį.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną, ačiū.Buvo gera diena.

Visi bižuterijos iš mūsų gali praeiti testą CA Prop65. Švino nemokamai [ mažiau nei 200PPM ] Kadmio Nemokamai [Mažiau 75PPM]

Žymos: nba 2k16 svoris, grotelės 6 metrų, ladiea kuprinė, pranešk apie netikrą moters kūno, cutter kartu, lil undinė puodelis, lil lip smacker, kepimo įrenginys, lada naktinis klubas.

Prekės Pavadinimas OneQuarter
Modelio Numeris apyrankė
Metalų Tipas NĖRA
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Apyrankės
Formos\modelis ROUND
Suderinamumas Viskas Suderinama
Užsegimas Tipas Reguliuojamas
Nustatymo Tipas NĖRA
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Mūrinis
Stilius Madinga
Funkcija Nuotaika Tracker

Parašyti atsiliepimą

Tibeto budistų rankų darbo konts raudona virvė pasisekė žavesio apyrankę & Bangles Papuošalai Moterims, Vyrams, Amuletas papuošalai

Tibeto budistų rankų darbo konts raudona virvė pasisekė žavesio apyrankę & Bangles Papuošalai Moterims, Vyrams, Amuletas papuošalai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti