Parduotuvė pagal Kategorijas

Crystal Castle Masės Drabužių 5A Super Naujas AB Kristalų Siūti Cirkonio Ovalo formos Stiklo Siuvimo Rhinetones Drabužių

Nauja

€3.47

Dėl Pardavimų!Didelis Nuolaida Punktas: bus kai prekė nuolaida kiekvieną peorid.

Šiame puslapyje yra tik vienas prekių, nes mes ženklo pavadinimas.

Jei norite, kad kitas prekes, galite eiti į mūsų parduotuvę, namus ieškoti, ko jums reikia.

Parduotuvės Namo :

Siūti Strazdų, Kuriame:

Super kokybė: Ant skirtingų šviesos su įvairių šviečia.

Pls pastaba: spalvos nuotraukoje gal šiek tiek skiriasi nuo realaus viena priežastis, dėl daugelio priežasčių, įskaitant šviesos, kompiuterio ekrane ir kt.

Pls dėmesį, kad ir nekilnojamojo spalvos pagal tai, ką gavote.

Tipas: Flatback, Dvi Skyles Siuvimo Cirkonio

Medžiaga: Sparkle Stiklo

Forma: 3210 Elipsės, Ovalo Formos

Kokybė: Klasės AAAAA 5A siūti Cirkonio

(5A yra tai, ką mes pavadintas rangas mūsų akmens kokybė, todėl mūsų standartas).

Geriausia Kokybė su Savo Exremely Sparkle Stiklo Strazdų, Bet ne Sw Rhinestones.

Spalva: Dvi tipas Crystal AB( Crystal Aurore Boreale) pasirinkti.

1. Auksas-Melsva AB Spalva; Atrodo labiau melsva arba goldish.

2. Įprastas Rausvos AB Spalva: Atrodo labiau rausvi, kaip įprasta, AB.

Koks skirtumas: Mes manome, kad įprastas Rausvos AB labiau švyti;

O Aukso-Melsva AB yra gražus AB Spalvos.

Prašome rinktis pagal tai, kas jums patinka.

Kairėje pusėje yra Įprastas Rausvos AB Teisė yra Aukso-Melsva AB

Atkreipkite dėmesį į nuotrauką normalioje šviesoje

Dydis & Qty: Kaip gėrimas.Vienas dydis vieną langelį.Nr mix dydžio.

Galite siuvimo ant audinio ar batus.arba naudojate šalto klijai, siekiant ją išspręsti amatų.

Paaiškinimas Qaulity Tai puikus, 5A Akmenys.Nėra subraižytas.Jei norite pigiau, galite spustelėkite šią 4A akmuo su pigiau didmeninės kainos ir daugiau vnt viename lange.Stiklo Siūti Strazdų, mes turime du kokybę.: 1. 5A klasės: Geriausios Kokybės, Plonas Kraštas, Nėra Subraižytas, Labai Blizga.Panašus į Swa.Puikus. 2. 4A klasės: Geriau Nei rinkos kitų tiekėjų akmens.Ne Skaldyti.Pigūs daugiau qty langelyje.Ne skaldyti, mažiau subraižytas.Kaip Pasirinkti 5A arba 4A?Jei jūs visada naudokite aukščiausios akmenys, kaip sw, mes siūlome jums išbandyti mūsų 5A akmenys.Mes tikrai jums patinka.Kaina yra daug pigesnė.O 5A kaina yra beveik du kartus didesnis nei mūsų 4A akmenys.Taigi, jei norite pigiau ir nepatinka, per daug blogai, kaip rinkos pigūs akmenys, mūsų 4 A akmenys yra geras pasirinkimas.Cuz 4A akmenys kontrolės daug griežtesnės nei kitiems."Per apibendrinant, jei turite didelį prašymą dėl kokybės, prašome užsisakyti 5A akmenys visada.Prašome kreiptis į mūsų 4A akmenys su didmeninės pigiai būti tobula, kaip mūsų 5A. 4A akmens spustelėkite taip:

Mūsų Garanty:

Mielas drauge, mes esame sąžiningi gamyklos ir mokėti daugiau dėmesį į mūsų produktų, paslaugų ir peržiūra.Jūsų sastifaction yra labai brangus mums.Taigi, mes garantee, kad: mes prisiimti atsakomybę bet kuriuo metu, nesvarbu, jūsų, kad yra baigtas, ar ne.Jei turite klausimų, kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo mes matome jūsų žinutę išspręsti jūsų problemą.

v

Atkreipkite dėmesį, Kad Prieš Mielas drauge,

1.mes tik siūlome super kokybė čia - Raluxy pataisų ir neturi pigūs kokybės akmens.Donot palyginti mūsų akmens su kitais " pigūs dmc.Kad Daug mūsų senų klientų grįžti iš naujo, kad againa ir vėl gali įrodyti mūsų kokybės.Tai, ką mes post yra tai, ką mes parduodame.

2. Daug tiekėjų kopijuoti mūsų informacijos čia.Tačiau net ir jie kopiją informacija, jie negali nukopijuoti mūsų kokybės.Į kalnų krištolas profesionalūs klientai tai žino.

3. Esame sąžiningi, profesionalūs tiekėjo ir gamyklos.Mes pareiga imtis bet kuriuo metu, tačiau nutarties baigti, ar ne.Mūsų pagrindinė veikla yra didmeniniams.Jav, long verslo relastionship yra svarbiau, nei benifit žvilgsnio.

Taigi, jei yra kokių klausimų, kviečiame susisiekti su mumis pirma.

4. Nemokamai siunta yra: Kinija paštu suma>$5, Įprastu Paštu kiekį kartais greitai apie 20-30days ir kartais ilgiau, apie 60-90days.

Jei esate skubiai, pls pasirinkti dhl, "fedex", ar avs ir mokėti.

5. Dėl dydžio ir spalvos, kiekvieno pavadinimo yra parašyta dydį ir spalvą aiškiai.pls kruopščiai patikrinti ir donot padaryti klaidą dėl ko jūs norite.Nuotrauka negali įrodyti, kad dydis.pls dėmesį, kad.

6. Daugiau informacijos:

Gerbiamieji, prašome pateikti mums gera apžvalga visada ir donot mums 1 star grįžtamąjį ryšį, todėl lengvai .Jis yra toks svarbus mums.Bet klausimas, tiesiog susisiekite su mumis.Mes linkę išspręsti visų savo problemų, kad jums happe vietoj ginčo ar blogų atsiliepimų.Klientams, kurie mums duoti blogų atsiliepimų, be sąlyčio su mumis prieš, mes ne padaryti paslaugą nebėra.

Geras verslas, reikia undertand ir draugiškas betweence kiekvienas.Taigi, mes daug nuostolių išspręsti mūsų klientų klausimų.Esame sąžiningi ir draugiški.Jei jums nėra draugiškas, pls donot užsakymą iš jav.

Žymos: parduotuvės kristalų pilis, bling nagų, ss3, ab krištolo akmenimis, diamond siuvinėjimo stiklo, rhineston, masės grandinės crystal ab, crystal masės, ventura dviračių priedai, b cirkonio.

Technics Siūti-On
Prekės Pavadinimas Crystal Castle
Siūti Naudojama Vestuvinė Suknelė, Drabužiai, Krepšiai Vakarą Vestuviniai Bateliai "PASIDARYK pats" Skrybėlės Drabužiai
Medžiaga Stiklas
spalva Crystal AB| Sena AB yra Normalu, AB; Naujas AB Melsva AB
Naudoti Drabužis
Stilius flatback
Kalnų Krištolas Siūti Forma Ir Dydis Pasirinkti parinktis
Produkto Tipas Cirkonio
Modelio Numeris Brangakmenių Siuvimo 3210 elipsės, ovalo formos Akmenų, Drabužių Dekoravimas
Strazdų Tipas Dvi Skyles Butas galinio Stiklo Cirkonio Siūti
Formos 3210 elipsės, ovalo formos
Kalnų Krištolas Siūti Ant Pakuotės kiekvienas su įvairiais vnt, parašė variantas, pls pasirinkti
Kokybė šią Nuorodą Kinija Geriausia Siūti Ant Akmenų; Mūsų Pačių Puikios Kokybės, Kaip Akmenys, Sw

Parašyti atsiliepimą

Crystal Castle Masės Drabužių 5A Super Naujas AB Kristalų Siūti Cirkonio Ovalo formos Stiklo Siuvimo Rhinetones Drabužių

Crystal Castle Masės Drabužių 5A Super Naujas AB Kristalų Siūti Cirkonio Ovalo formos Stiklo Siuvimo Rhinetones Drabužių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti