Parduotuvė pagal Kategorijas

Ranka Šilčiau Kišenėje Long-life 10000mAh Patalpų Lauko Mažas Šilčiau Šildytuvas Lengva Nešiotis, Skirtą "Android" Ir Tipo C

Nauja

€12.47

Savybės:

1. Geriausia dovana-elegantišką išvaizdą, ABS šilkiniai jaustis.Ji labai tinka lauko sporto, medžioklės, golfas, kempingas, moterys, vyrai, vyrai, šiltos dovanos.

2. Jis palaiko ilgalaikį karščiavimas-greitai, karščiavimas per 3 sekundes.Yra 3 rūšių ekranas temperatūra 40℃/50℃/60℃, jūs galite reguliuoti temperatūrą pagal savo poreikius, 6 val. 40℃, 8 valandų prie 50℃, 10 valandų iki 60℃, labiausiai vertus šildytuvus rinkoje gali dirbti tik 4 valandas.Vieną visiškai nemokamai trunka 3-6 valandas.

3. Didelė akumuliatoriaus talpa-su USB-C įkrovimo lizdas, dvi sąsaja režimai, skirta "Android" ir Tipo C. Su 1000mAh baterijos talpa, ji taip pat gali būti naudojamas kaip mobilus maitinimo šaltinis už jūsų elektroninių prietaisų 2-3 kartus, bet kuriuo metu, leidžia jums eiti su ramybe.

4. su Led Šviesa: Jūs tiesiog paspauskite mygtuką du kartus, ten bus led šviesos, ir jis bus apšviesti jūs glaudžiai.Su keturių power indikatorius šviečia, kiekviena lemputė rodo, 25% elektros energijos.Jis gali jums priminti, kiek daug baterijos energijos yra.

5. Į paketą įeina 1*vertus šilčiau, 1*nešiojamas maišelis, 1*įkrovimo kabelis, 1*instrukcija ir 1*virvelės.Ji labai tinka lauko sporto ir veikla, patalpos, biurai, viešojo transporto, patalpų žaidimai ir pasireikšti hipertermija pacientų poreikius su Raynaud artritas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Rankų Šiltesnis/Galia Bankas

Dviejų rūšių duomenų kabelis baterija: Android ir Tipo C.

Įkrovimo įėjimas: 5V/2A

Baterijos talpa: 10000mAh

Svoris: apie 218g

Dydis: apie 148*100*47MM /5.83*3.94*18.50 colių

Krovimo trukmė: 3-6 valandas

Ekranas temperatūra: 40℃/50℃/60℃

Darbo: 6 valandų, esant 40℃, 8 valandų prie 50℃, 10 valandų per 60℃

Pakavimo Sąrašas:

1*Vertus Šilčiau

1*Instrukcija

1*Duomenų Kabelis

1*Saugojimo Krepšys

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: mados handwarmer, handi šilčiau, paukščių lauko, elektrinio šildytuvo radiatorių, indors dujų šildytuvas, rankų šildytuvas, jaukus kojų, ranka šilčiau, rankų šildytuvas usb, rankų šiltų.

Šilumos Išsaugojimas Trukmė 10-14 Val.
Galia 101W & Aukštyn
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Ranka Šilčiau Kišenėje Long-life 10000mAh Patalpų Lauko Mažas Šilčiau Šildytuvas Lengva Nešiotis, Skirtą

Ranka Šilčiau Kišenėje Long-life 10000mAh Patalpų Lauko Mažas Šilčiau Šildytuvas Lengva Nešiotis, Skirtą "Android" Ir Tipo C

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti