Parduotuvė pagal Kategorijas

Princesė Apsimesti Žaisti Žaislas Makiažas Lentelė Užšaldyti Elsa Makiažas Lentelė Žaislų Rinkinys Deformacijos Tualetinis Staliukas Žaislų Rinkinys Mergaitėms Dovanų

Nauja

€10.82

Kulka Taškų:

1、Nešiojamų Dizainas: makiažas lentelė žaislas sukasi makiažas kubą, todėl galite nešiotis jį su savimi, kuri yra patogi laiku saugojimo.

2、Puiki Dovana: puikus ir prabangus dovanų dėžutė pakuotės, be abejo, leiskite savo vaikui džiaugtis valandų, pramogų ir tapti puikus princesė.

3、Patogus Laikymas: Viskas makiažas lentelė žaislas gali būti lengvai saugomi, sulankstomas lagaminas, nesirūpindami apie nuostolius ar žalą.

4、Išskirtinį Dizainą: makiažas lentelė žaislo savybės mini stilistas kabina, kiekvienas aksesuaras ji yra kruopščiai paruošta.

5、Platus: makiažas lentelė žaislas tinka apsimesti, žaidimai, princesė šalys, žaidimas datas, pradedantiesiems, naujokai arba patyręs makiažas menininkų, paaugliams, pirmasis makiažas rinkiniai, gimtadienio, princess dress up ir dienos pramogos vaikams, veikla ir kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Apsimesti Žaisti Deformacijos Makiažas Lentelė

Medžiaga: Plastikas

Svoris(apie): 1300g

Vežimėlio atveju dydis(apie): 50*22*60cm/19.69*8.66*23.62 į

Prisitaikymo amžius: 3 metai ir daugiau

Įrankis, stalo dydis(apie): 22.5*16*56cm/8.86*6.30*22.05 į

Pakavimo Sąrašas:

Apsimesti Žaisti Makiažas Lentelė Žaislas * 1 (baterijos neįtrauktos)

1.Jūs galite padaryti Didmeninė ir lašas laivybos Kad?

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Ir paprastai, mes ne palikti jokios informacijos apie mus, ant sklypų.

2. Kaip gauti stebėjimo informaciją?

Stebėjimo informaciją bus galima gauti per 5-10 dienų po to, kai jis buvo išvežti.Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų stebėjimo informaciją. 3.ką daryti, jei jūs gaunate netinkamos kokybės produktų ar negaunate produkto apsaugos laikas?Jei nesate patenkinti produktais gaunate, ar negaunate jo , susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs jį gauti, prieš atidarydami ginčų.Mes bus suteikti geriausias sprendimas.

Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: suknelė elsa, pliušas, disney princesė, jav vėliavos, electr motoroleris, Disney, minni mergina žaislai, suknelė mergaitei, elsa, Šaldyti 2.

Amžius 14 Metų, & Iki
Feature1 Sušaldyti Elsa tualetinis staliukas
Pavadinimas Apsimesti Žaisti Deformacijos Makiažas Lentelė
Kilmės KN(Kilmės)
Feature2 Imitavimo žaislai
Sertifikavimo JAV sertifikuotos (UL)
Medžiaga Plastikiniai
Feature4 Vaikai Apsimesti Žaisti
Prekės Pavadinimas Disney
Feature3 Makiažas Lentelė Žaislai
Drop laivyba Parama

Parašyti atsiliepimą

Princesė Apsimesti Žaisti Žaislas Makiažas Lentelė Užšaldyti Elsa Makiažas Lentelė Žaislų Rinkinys Deformacijos Tualetinis Staliukas Žaislų Rinkinys Mergaitėms Dovanų

Princesė Apsimesti Žaisti Žaislas Makiažas Lentelė Užšaldyti Elsa Makiažas Lentelė Žaislų Rinkinys Deformacijos Tualetinis Staliukas Žaislų Rinkinys Mergaitėms Dovanų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti