Parduotuvė pagal Kategorijas

Su Gimtadieniu Skaičius Troliai Animacinių filmų Mados Juokinga, Print T-shirt Vaikų Vasaros O-Kaklo Viršūnes Boys & Girls Marškinėlius

Nauja

€3.31

Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO,Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Dear friend ,vidutinis pristatymo laikas yra nuo 15-30 dienų, Rusija, Brazilija bus 25 / 45 dienų.Atveju arba nacionalinės nedelsiant, bus ilgiau kaip 60 dienų,Brazilija 90 dienų,Ačiū už jūsų prašome suprasti.Jeigu tu negali gauti prekes per 50 dienų ( 10% kursas Rusijos ir Brazilijos), PRAŠOME, susisiekite su mumis prašyti laikas išplėsti, neatidarykite ginčų dėl šios priežasties, nes pristatymas yra visiškai iš pardavėjų kontrolės, ji turėtų būti paštuose muito, nei Ginčų nesiruošia padėti jums gauti prekes greičiau.Pristatymas yra didelis galvos skausmas tiek pirkėjo ir pardavėjo tarpusavio supratimas yra labai reikalingos.Jei jums ateis iš Rusijos ar Brazilijos, tai reikės daugiau kantrybės laukti sklypas.Ačiū.

1. Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime. 2. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. 3. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, būtų labai dėkingi.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: 18 amerikiečių mergina lėlės priedai, gimtadienio marškinėliai, vaikinai, , gimtadienis skaičius marškinėlius, kūdikių troll, 30-ojo gimtadienio marškinėliai, gimtadienis marškinėlius, troll, troll 2, gimtadienis skaičius marškinėliai, gimtadienio berniukas marškinėliai.

spalva white t-shirt
Modelio Numeris berniukas ir mergaitė marškinėliai
Modelio Tipas Spausdinti
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Tipas Berniukas ir mergaitė viršūnės
Apykaklės O-Kaklo
Stilius Mados vaikas marškinėliai
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Modalinis
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Elemento Tipas topai
Drabužių Ilgis Reguliariai
Viršūnės Tipas Tees

Parašyti atsiliepimą

Su Gimtadieniu Skaičius Troliai Animacinių filmų Mados Juokinga, Print T-shirt Vaikų Vasaros O-Kaklo Viršūnes Boys & Girls Marškinėlius

Su Gimtadieniu Skaičius Troliai Animacinių filmų Mados Juokinga, Print T-shirt Vaikų Vasaros O-Kaklo Viršūnes Boys & Girls Marškinėlius

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti